Skocz do zawartości

Skarga

gicik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: ImGarlic oraz Depa

Data i godzina zdarzenia: 10.09.2021r. 20.10

Opis sytuacji: Chłopaki sobie jadą pod prąd przez autostradę patrolówką bez bomb na pełnym luzie i na dodatek wjechali mi na czołówkę.

Dowód:  https://imgur.com/a/pcKQhXR

https://imgur.com/a/9Mkatq1

https://imgur.com/a/J5Iaa98

Coś od siebie: Jakiś minus dla strażaków czy coś.

2 minuty temu, mrozon11 napisał:

Według mnie nie zasługują na ukaranie ponieważ dowody są nierzetelne. Pan równie dobrze mógłby ich wymijać kiedy robiłeś ss. Najlepiej nagrać filmik a potem składać skargę. Pozdrawiam 

Ale sam fakt, że jechali pod prąd, mimo tego, że ich upominałem, więc nie wiem o czym Ty mówisz. 

5 minut temu, Chlomik napisał:

@gicik u mnie byleś pod drogą zbugowany gdy podjechałem przed zderzeniem to dopiero zobaczyłem nicki, przeprosiłem jak uderzyłem, a i co do jazdy pod prąd, zagapiłem się i tak pojechałem

Zresztą rozumiem, że uderzyłem w ciebie lecz było to spowodowane przez błąd gry

No dobrze, już trudno z tym, że we mnie wjechałeś. A to że sie zagapiłeś to wystarczyło zawrócić, bo myślę że napewno jechałeś pod prąd z dobre 5 sekund, więc miałeś czas się zastanowić oraz zawrócić. 

Spieszyłem się na wypadek, więc przeprosiłem i pojechałem dalej

Zresztą nie rozumiem dlaczego na mnie piszesz skarge jeśli przeprosiłem i się rozjechaliśmy w swoje strony, więc myślałem że się nic nie stało takiego

Bo takie udupianie innych członków frakcji, gdy nic takiego się nie stało to moim zdaniem nie ma sensu

11 minut temu, Chlomik napisał:

Spieszyłem się na wypadek, więc przeprosiłem i pojechałem dalej

Zresztą nie rozumiem dlaczego na mnie piszesz skarge jeśli przeprosiłem i się rozjechaliśmy w swoje strony, więc myślałem że się nic nie stało takiego

Bo takie udupianie innych członków frakcji, gdy nic takiego się nie stało to moim zdaniem nie ma sensu

Poczekamy co na to Mandarynka powie. 

2 godziny temu, mrozon11 napisał:

moze wpadli w poślizg, tego nie wiem - musimy zaczekać aż sami się wypowiedzą 😁

Akurat widać wszystko gołym okiem, Akademik jest winny, druga osoba nie odpowiada za "fotel kierowcy", lecz jest pełnoprawnym, który w jakimś stopniu odpowiada za "nowych kolegów". Skarga powinna być w 100% rozpatrzona pozytywnie, a z mojej strony szczere Przepraszam za Akademika, na pewno zostanie wyciągnięta za to konsekwencja w jego stronę. 

• Like 1
  • Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.