Klementynka Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Nick : Klementynka (login Diki22) SID : 2103 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Aspirant powód : Brak chęci wchodzenia na duty, wypalenie sie frakcją. Dziękuje wszystkim za te 4 miesiące. 1 2 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Jeden z nielicznych który był chwalony przez naszą frakcję 😧 Trzymaj się diki! 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Trzymaj się ziom, a mógł być egzaminator heh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Diki byłeś koksem, dzięki za wspólne RP oraz spędzony czas na duty. Wracaj jak najszybciej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 11 minut temu, BigCarl napisał: Trzymaj się ziom, a mógł być egzaminator heh Mógł być, ale co by mi dal jak i tak totalnie sie wypalilem frakcją? 9 minut temu, Xyrex napisał: Diki byłeś koksem, dzięki za wspólne RP oraz spędzony czas na duty. Wracaj jak najszybciej. Równiez, dziekuje trzymajcie sie w tych SAFDach 11 minut temu, Arguś.exe napisał: Jeden z nielicznych który był chwalony przez naszą frakcję 😧 Trzymaj się diki! Były momenty mile i nie mile, ale dzieki za cale RP jakie razem odegralismy! To dla mnie zaszczyt hehe Edytowane 27 Września 2021 przez Diki22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Proszę nie rób tego! Trzymaj się koleżko kontakt jest. Do zobaczenia w innej frakcji lub gdzieś indziej. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frejz Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 niestety, mam nadzieje że jeszcze wrócisz! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Diki osoba z która sie zajebiscie gadało i grało... osoba która robiła mi kpu jak mi mandaryn zabrał... mam nadzieje ze wrocisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Mam nadzieje że wrócisz do nas. Trzymaj się Diki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Pozytywnie będę Cię wspominał. Będziemy tęsknić 🙂 Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 elo... wbijaj na ts3 chcociaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 minutę temu, kozderka napisał: elo... wbijaj na ts3 chcociaz jasne, ze bede wbijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X_CoUsMoS_X Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Mój nauczyciel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siema12 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Trzymaj się klementynka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Cześć maleńki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Dickhead zostań bo wracam tf tf 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 💔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 trzymaj sie diki jestes koxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 10 minut temu, Batonik_ napisał: trzymaj sie diki jestes koxem dzieki Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi