Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]:c

kozderka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : kozderkaa

SID : 42179

z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD

Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier (v-lider)

powód : Totalny brak czasu na zarządzanie frakcją z powodu nauki oraz życia prywatnego . Nie mam czasu wbijać na serwer. Dodatkowo, z frakcji odeszły wszystkie osoby z którymi mogłem pogadać na ts albo posiedzieć na służbie. Samo bycie na duty i wykonywanie rp nie sprawia mi tej samej frajdy co kiedyś...

Dziękuje wam wszystkim za te 9 miesięcy ( miałbyć rok....), trzymajcie się wszyscy!

@Mandarynka Dziękuje ci za szanse w zarządzie oraz na v-liderze. Trzymaj się tam!

@Ależedragas? Dzięki za egzamin, szkolenia. Zarządzaj tą frakcją jakoś i leć po v-lidera!

Dziękuję @ZenonMartyniuk V2 @Abram @Drabinson za spędzony czas kiedyś na służbie.
@XoreK elo lider XDDDDD.

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za czas spędzony na slużbie lub na teamspeaku.

S4.

•  

Edytowane przez kozderka
  • Like 1
  • Smutny 15

Witam, emerytowany Captain II Dewen., San Andreas Police Department - kłaniam się!

Drogi Nadbrygadierze, bądź kozderka - jak wolisz. Zapewne pamiętasz, jak kiedyś mówiłem, że jesteś naprawdę świetnym "straszokiem", swoje zdanie na ten temat podtrzymuje. Szkoda, że frakcje opuszczasz, bo nie oszukujmy się, ale na Multi nie było wielu członków Fire Department, którzy faktycznie odgrywali swoją rolę z pasją. Powodzenia Ci życzę w życiu prywatnym i trzymaj się, cześć.

• Like 4
  • Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.