Dragas Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) W tym dziale jest możliwość do apelacji za otrzymanie Black Listy , którą przydzielił zarząd S.A Fire Department. Black Lista BMA nie jest w żadnym przypadku brana pod uwagę. WZÓR Nick: SID: Powód otrzymania kary: Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Coś od siebie: Edytowane 25 Lutego 2025 przez eazi_ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidx1 Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Nick: dawidx1 SID: 54221 Powód otrzymania kary: Nie pamiętam chyba obraza frakcji Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ był to głupi błąd no i chciał bym wsumie wrócić do safd poprzez rekru znów Coś od siebie: Przepraszam to był głupi błąda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Nick:Intruz. SID:72398 Powód otrzymania kary:obraz zarządu jakoś tak Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy:bo chce bardzo tu wrócić bo nudno na serwerze Coś od siebie: żałuję moich czynów pa❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 16 minut temu, YoggieS. napisał: Nick:Intruz. SID:72398 Powód otrzymania kary:obraz zarządu jakoś tak Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy:bo chce bardzo tu wrócić bo nudno na serwerze Coś od siebie: żałuję moich czynów pa❤️ Dostaniesz szansę na pokazanie poprawy, jeśli zrobisz coś co nie będzie odpowiedniego zostaniesz wydalony z BMA. A jak narazie akceptuje powodzenia w rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Nick: Xeno SID: 32316 Powód otrzymania kary: nawet nie wiem xD Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Bo ni ma co robić a fajne się psikało pożary Coś od siebie: Pozdro mandaryn i dragas hehe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Nick: romek22 SID: 20074 Powód otrzymania kary: Odwalanie na służbie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Chcę wrócić do straży. Coś od siebie: Wstawiam za @romek22 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubulaXDD Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Nick: KubulaXDD SID: 97403 Powód otrzymania kary: Odwalanie na służbie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Fajnie by było wrócić znów w szeregi SAFD. Coś od siebie: Przepraszam za mój błąd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 W dniu 17.01.2022 o 12:23, KubulaXDD napisał: Nick: KubulaXDD SID: 97403 Powód otrzymania kary: Odwalanie na służbie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Fajnie by było wrócić znów w szeregi SAFD. Coś od siebie: Przepraszam za mój błąd. Spróbuj za miesiąc, odrzucam. 4 godziny temu, SzymeK* napisał: Nick: SzymeK* SID: 89943 Powód otrzymania kary: Odejście podczas okresu szkoleniowego. Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Bo kiedyś może wrócę do safd kto wie, nie wiem. Nie chcę widnieć na owej liście. Coś od siebie: Pozdro Xenon Blacklista zdjęta, następna otrzymana będzie BMA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Nick: kozderka SID: 42179 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Nie chcę być na blackliście tej frakcji, może kiedyś będę chciał powrócić do niej. Coś od siebie: Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 9 godzin temu, kozderka napisał: Nick: kozderka SID: 42179 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Nie chcę być na blackliście tej frakcji, może kiedyś będę chciał powrócić do niej. Coś od siebie: Pozdrawiam serdecznie. Apelacje akceptuję, następne odejście podczas akademii równoznaczne będzie z blacklistą BMA. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidx1 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nick: dawidx1 SID: 54221 Powód otrzymania kary: "Odejscie podczas akademi" Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: ponieważ było to za czasów starego lidera Raczka, byłem tam jako Sekcyjny a wsadził nas do akademii no i odszedłem wtedy. Coś od siebie: Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nick: Jumpereczek1234 SID:73950 Powód otrzymania kary: Odejście z akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: No bo trochę trochu czasu minęło Coś od siebie: Żałuje z odszedłem podczas akademii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 6 godzin temu, dawidx1 napisał: Nick: dawidx1 SID: 54221 Powód otrzymania kary: "Odejscie podczas akademi" Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: ponieważ było to za czasów starego lidera Raczka, byłem tam jako Sekcyjny a wsadził nas do akademii no i odszedłem wtedy. Coś od siebie: Pozdrawiam acc 6 godzin temu, jumpereczek1234 napisał: Nick: Jumpereczek1234 SID:73950 Powód otrzymania kary: Odejście z akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: No bo trochę trochu czasu minęło Coś od siebie: Żałuje z odszedłem podczas akademii acc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nick: Poger (xdawidx112) SID: 73513 Powód otrzymania kary: Ściąganie na Egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Źle postąpiłem oraz bardzo was zawiodłem dlatego chciałbym spróbować jeszcze raz. Napewno owa sytuacja się nie powtórzy Coś od siebie: Pozdrawiam Zarząd frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 W dniu 26.03.2022 o 10:33, xdawidx112 napisał: Nick: Poger (xdawidx112) SID: 73513 Powód otrzymania kary: Ściąganie na Egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Źle postąpiłem oraz bardzo was zawiodłem dlatego chciałbym spróbować jeszcze raz. Napewno owa sytuacja się nie powtórzy Coś od siebie: Pozdrawiam Zarząd frakcji Minęło zbyt mało czasu, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nick: Poger (xdawidx112) SID: 73513 Powód otrzymania kary: Ściąganie na Egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Źle postąpiłem oraz bardzo was zawiodłem dlatego chciałbym spróbować jeszcze raz. Napewno owa sytuacja się nie powtórzy. Minęło troche czasu od wcześniejszej apelacji Coś od siebie: Pozdrawiam Zarząd frakcji 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, xdawidx112 napisał: Nick: Poger (xdawidx112) SID: 73513 Powód otrzymania kary: Ściąganie na Egzaminie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Źle postąpiłem oraz bardzo was zawiodłem dlatego chciałbym spróbować jeszcze raz. Napewno owa sytuacja się nie powtórzy. Minęło troche czasu od wcześniejszej apelacji Coś od siebie: Pozdrawiam Zarząd frakcji Kopiowanie poprzedniej apelacji nic ci nie da, napisz ją od nowa i spróbuj za tydzień, odrzucam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W dniu 6.05.2022 o 14:46, kwak napisał: Nick: kwak SID: 105005 Powód otrzymania kary: Odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ postaram się kiedyś wrócić Coś od siebie: Pozdrawiam! Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Julia_10 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Nick: _Julia_13 SID:70458 Powód otrzymania kary: Odejście podczas Akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ chcę wrócić do SAFD Coś od siebie: Chciałabym wrócić do SAFD ponieważ miałam długą przerwę dlatego odeszłam podczas akademii ale już raczej nie będę mieć 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 2 godziny temu, _Julia_10 napisał: Nick: _Julia_13 SID:70458 Powód otrzymania kary: Odejście podczas Akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Ponieważ chcę wrócić do SAFD Coś od siebie: Chciałabym wrócić do SAFD ponieważ miałam długą przerwę dlatego odeszłam podczas akademii ale już raczej nie będę mieć Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Nick:ziom420 SID: 104051 Powód otrzymania kary: odejscie z safd jako kaded Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chce dołączyć do jakiejs frakcji Coś od siebie: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 W dniu 22.06.2022 o 20:58, ziom420 napisał: Nick:ziom420 SID: 104051 Powód otrzymania kary: odejscie z safd jako kaded Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chce dołączyć do jakiejs frakcji Coś od siebie: pozdro Minęło zbyt mało czasu, odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: Haksiek wcześniej miałem ziom420 SID: 104051 Powód otrzymania kary: Odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym dołączyć do safd Coś od siebie: pozdro Edytowane 10 Lipca 2022 przez Haksiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 W dniu 30.06.2022 o 02:41, Haksiek napisał: Nick: Haksiek wcześniej miałem ziom420 SID: 104051 Powód otrzymania kary: Odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym dołączyć do safd Coś od siebie: pozdro Minęło zbyt mało czasu, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Nick: Haksiek wcześniej miałem ziom420 SID: 104051 Powód otrzymania kary: Odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym dołączyć do safd bo rekru jest Coś od siebie: pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi