Krajnus227 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Godzinę temu, eazi_ napisał: Nick: eazi_, w bl wpisane (Maciuś_2115) SID: 100805 Powód otrzymania kary: Nie zdanie egzaminu przyśpieszonego. Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Spróbuje wrócić. Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie! Akceptuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: kvmz SID: 115832 Powód otrzymania kary: Odejscie podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Nie ma co sie rozpisywać, powracam na serwer dlatego chcialbym miec czyste konto. Wiem ze źle postapilem odchodząc podczas akademii, lecz minelo raczej wystarczająco czasu. Coś od siebie: Pozdrawiam. Edytowane 9 Stycznia 2023 przez kamzus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 2 godziny temu, kamzus napisał: Nick: kvmz SID: 115832 Powód otrzymania kary: Odejscie podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Nie ma co sie rozpisywać, powracam na serwer dlatego chcialbym miec czyste konto. Wiem ze źle postapilem odchodząc podczas akademii, lecz minelo raczej wystarczająco czasu. Coś od siebie: Pozdrawiam. Odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Nick: kvmz SID: 115832 Powód otrzymania kary: Odejscie podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Dlatego bo wrocilem na serwer i chcialbym miec czyste konto, odejsdie podczas akademii to byl glupi pomysl i wiecej bym tego nie zrobil. Mam nadzieje ze przyjmiecie ta apelke. Coś od siebie: Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 10 godzin temu, kamzus napisał: Nick: kvmz SID: 115832 Powód otrzymania kary: Odejscie podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Dlatego bo wrocilem na serwer i chcialbym miec czyste konto, odejsdie podczas akademii to byl glupi pomysl i wiecej bym tego nie zrobil. Mam nadzieje ze przyjmiecie ta apelke. Coś od siebie: Pozdrawiam Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Nick: rafszu SID: 124558 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Gdy byłem w SAFD czułem że to frakcja dla mnie oraz czułem się w niej dobrze. Dodatkowo gdy byłem na wszystkich RP to bardzo mi się to spodobało a odejście podczas akademii było spowodowane tym że nie miałem czasu i komputera. Coś od siebie: Pozdrawiam Mentorka i wierzba_420 Edytowane 8 Czerwca 2023 przez rafszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 22 godziny temu, rafszu napisał: Nick: rafszu SID: 124558 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Gdy byłem w SAFD czułem że to frakcja dla mnie oraz czułem się w niej dobrze. Dodatkowo gdy byłem na wszystkich RP to bardzo mi się to spodobało a odejście podczas akademii było spowodowane tym że nie miałem czasu i komputera. Coś od siebie: Pozdrawiam Mentorka i wierzba_420 Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mqtemat5 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Nick: MaTrydzyk55 SID: 120874 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym zostać usunięty z tej listy, ponieważ bardzo chciałbym wyrazić zamiar powrotu i nauczyć się wielu rzeczy o pożarnictwie oraz chciałbym nieść pomoc w służbie na serwerze Coś od siebie: mam zamiar, iż moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Mqtemat5 napisał: Nick: MaTrydzyk55 SID: 120874 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym zostać usunięty z tej listy, ponieważ bardzo chciałbym wyrazić zamiar powrotu i nauczyć się wielu rzeczy o pożarnictwie oraz chciałbym nieść pomoc w służbie na serwerze Coś od siebie: mam zamiar, iż moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 W dniu 9.06.2023 o 19:33, Trzaskowskyyy napisał: Nick:Trzask0wskyyy wtedy _Trzaski SID:129902 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademi Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Nowe życie na czysto chce wyjść poprostu nie chciałem być w SAFD na przymus zrozumiałem ze to nie dla mnie i może jeszcze kiedyś wróce Coś od siebie: Imponuje rozmiar będziemy wieksi Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 W dniu 26.06.2023 o 18:52, miloszek22345 napisał: Nick: hovekk SID: 103645 Powód otrzymania kary: obraza lidera Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: poniewaz frakcja byla ciekawa fajne osoby z wyjatkiem poprzedniego lidera Coś od siebie: no chcialbym wrocic Odrzucam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Godzinę temu, eazi_ napisał: Nick: eazi SID: 105005 Powód otrzymania kary: odejscie przed uplywem miesiac Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: moze by wrocil posiedzial jak za dawna Coś od siebie: pzdr Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Nick: Abram SID: 43331 Powód nadania mi kary: Hotel frakcyjny - BMA. Dlaczego chcę, aby została mi zdjęta Blacklista: Zacznijmy więc kolejny wywód, tym razem bez potrzebnej konsultacji z bezużytecznym GKF'em. Chcąc bardziej przeanalizować Wasz wybór, robię to; 1. 7.07 tego roku V-lider wracający sam z takowej kary z dokładnie tym samym powodem co ja, czyż nie jest to zabawne? ;> 2. Według mego zdania apelowanie pozytywne debili, którzy tak na prawdę nie wiedzą jak działa ta frakcja jest bezsensowne, mając osobę, która sprawowała dość dobrą pieczęć nie odwalająca, nie przynosząca zbyt negatywnej strony na frakcję - odrzucając ją? Zabawne. 3. 26.12.2022 - Powód otrzymania kary: Nie zdanie egzaminu przyśpieszonego. - kim jest próbujący spiętnować mnie V-Lider, apelując o swoją blacklistę któryś już raz - mój jest pierwszy, to moja pierwsza kara chłopcy! ;> 4. 6.05.2022 - pierwsza apelacja V-lidera 😮 wow, są już trzy - czyżby to nie był wynik podchodzący pod jakąś blackliste BMA? Mamy hattricka chłopcy, osoba będąca V-liderem próbująca mnie sprowadzić do łatki odwalacza w tej frakcji robiąca jeszcze gorzej? Wow! Zabaaaaaawne! 5. Ostatni podpunkt na V-lidera - trzy strony kar? Wow, to jest świetne, twierdząc, że ktoś jest odwalaczem notorycznie robiąc to samo, hihi. 6. Analizując Wasz powód średnio go znam, twierdząc, że "Po analizie z głównym zarządem frakcji, nie jesteśmy za ściągnięciem cię z BL." - Panowie, bez przesady, co Wy mogliście przeanalizować? a) Lider, który założył konto z datą: "26 grudnia 2022r." b) V-lider, który założył (obecne konto, być może ma inne) konto z datą: "6.10.2021", będący już dosłownie pod samiuśki koniec mojego bycia we frakcji był maksymalnie moim podchorążym. /https://imgur.com/a/KILDywB/ - clap, clap - osoba będąca świeżo na akademii podejmuje decyzje, gdzie moja kara była: - 17.02.2022 Powrót przed karą był; - Nawet go nie ma, jest tak stary, że nie sięga Waszego tematu. Podsumowując mój powrót; Nie zrobi Wam tym nic złego nawet jakbym wrócił do tego, wręcz przeciwnie - swoją wiedzą mógłbym Wam pomóc, więc nie zachowujcie się jak rozkapryszone cipki trzęsące portami o Wasze posady - nie obchodzą mnie kompletnie, wracam, aby sobie pograć, a nie ciskać po jakichś durnych V-Liderów/Liderów. Nie oceniajcie, bo nikim od tego nie jesteście, zacznijcie od swojej rozgrywki, w ramach chęci dalszej rozmowy zapraszam Was do kontaktu na discordzie - abram7149 Sądzę, że takowa rozmowa otworzyłaby Wam szerzej oczy. ;> Pozdrawiam, Abram. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 3 minuty temu, eazi_ napisał: Bl BMA = Apelacja na GKF. hmm, patrząc na Wasze obydwa regulaminy nie ma nic z tym związanego - mógłbyś mnie nakierować na takowy wpis? ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanWanilkQ Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Nick: PanWanilkQ SID: 74834 Powód otrzymania kary: Odwalanie na służbie po napisaniu odejścia Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Witam, chciałbym aby moja Black Lista została zdjęta, ponieważ żałuję za to co zrobiłem. Myślałem, że nie będę grał już na serwerze i szczerze mówiąc - poniosło mnie. Coś od siebie: Przepraszam oraz mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. Pozdrawiam zarząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 20 minut temu, Blatpek123 napisał: Nick: PanWanilkQ SID: 74834 Powód otrzymania kary: Odwalanie na służbie po napisaniu odejścia Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Witam, chciałbym aby moja Black Lista została zdjęta, ponieważ żałuję za to co zrobiłem. Myślałem, że nie będę grał już na serwerze i szczerze mówiąc - poniosło mnie. Coś od siebie: Przepraszam oraz mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. Pozdrawiam zarząd Minęło dopiero 1,5 miesiąca, spróbuj szczęścia za jakiś czas, odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Nick: Chyba_KapiX SID: 89508 Powód otrzymania kary: sam nie wiem Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo chciałbym jeszcze kiedys dołączyc do tej frakcji Coś od siebie: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Nick: Chyba_KapiX SID: 89508 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo jeszcze chce wrocic kiedys Coś od siebie: podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Nick: Chyba_KapiX SID: 89508 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo jeszcze chce wrocic kiedys Coś od siebie: podrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 1 godzinę temu, Chyba_KapiX napisał: Nick: Chyba_KapiX SID: 89508 Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo jeszcze chce wrocic kiedys Coś od siebie: podrawiam Ale po co odszedłeś na akademii? Jeżeli nie wiedziałeś czy coś to nie przeczytałeś regulaminu bo w regulaminie jest podpunkt ze odejście z akademii = bl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Nick: Chyba_KapiX SID: 89508 Powód otrzymania kary: odwalanie podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo jeszcze chce wrocic kiedys Coś od siebie: podrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Nick: Chyba_KapiX SID: 89508 Powód otrzymania kary: odwalanie podczas akademii Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo jeszcze chce wrocic kiedys Coś od siebie: podrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 12 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Nick: .Hsuo. SID: 82161 Powód otrzymania kary: Obraza i tam zle reprezentowanie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Bo kiedys bede chcial napisac rekru ale to kiedys kiedys jak beda inne osoby Coś od siebie: Serdeczne pozdrowienia dla @ciocia @B3LM0NDZIAKoraz @KapiQ1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Nick: .Hsuo. SID: 82161 Powód otrzymania kary: Obraza i zle reprezentowNie Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Bo kiedys kiedys moze se rekru napisze ale to jak kompletnie inne osoby beda Coś od siebie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi