Skocz do zawartości

Apelacje do nałożonej Black Listy - S.A Fire Department

Dragas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Nick: kvmz

SID: 115832

Powód otrzymania kary: Odejscie podczas akademii

Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Nie ma co sie rozpisywać, powracam na serwer dlatego chcialbym miec czyste konto. Wiem ze źle postapilem odchodząc podczas akademii, lecz minelo raczej wystarczająco czasu. 

Coś od siebie: Pozdrawiam.

Edytowane przez kamzus

2 godziny temu, kamzus napisał:

Powód otrzymania kary: Odejscie podczas akademii

Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Nie ma co sie rozpisywać, powracam na serwer dlatego chcialbym miec czyste konto. Wiem ze źle postapilem odchodząc podczas akademii, lecz minelo raczej wystarczająco czasu. 

Coś od siebie: Pozdrawiam.

Odrzucam.

• Like 1
  • Dzięki 1

• 3 tygodnie później...

Powód otrzymania kary: Odejscie podczas akademi

Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Dlatego bo wrocilem na serwer i chcialbym miec czyste konto, odejsdie podczas akademii to byl glupi pomysl i wiecej bym tego nie zrobil. Mam nadzieje ze przyjmiecie ta apelke.

Coś od siebie: Pozdrawiam

• Like 3

10 godzin temu, kamzus napisał:

Powód otrzymania kary: Odejscie podczas akademi

Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Dlatego bo wrocilem na serwer i chcialbym miec czyste konto, odejsdie podczas akademii to byl glupi pomysl i wiecej bym tego nie zrobil. Mam nadzieje ze przyjmiecie ta apelke.

Coś od siebie: Pozdrawiam

Akceptuję.

• Like 1

• 4 miesiące temu...

Nick: rafszu

SID: 124558

Powód otrzymania kary: odejście podczas akademii 

Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Gdy byłem w SAFD czułem że to frakcja dla mnie oraz czułem się w niej dobrze. Dodatkowo gdy byłem na wszystkich RP to bardzo mi się to spodobało a odejście podczas akademii było spowodowane tym że nie miałem czasu i komputera.

Coś od siebie: Pozdrawiam Mentorka i wierzba_420

Edytowane przez rafszu

22 godziny temu, rafszu napisał:

Nick: rafszu

SID: 124558

Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Gdy byłem w SAFD czułem że to frakcja dla mnie oraz czułem się w niej dobrze. Dodatkowo gdy byłem na wszystkich RP to bardzo mi się to spodobało a odejście podczas akademii było spowodowane tym że nie miałem czasu i komputera.

Coś od siebie: Pozdrawiam Mentorka i wierzba_420

Akceptuję.

• Dzięki 1

Nick: MaTrydzyk55 

SID: 120874

Powód otrzymania kary: odejście podczas akademi

Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym zostać usunięty z tej listy, ponieważ bardzo chciałbym wyrazić zamiar powrotu i nauczyć się wielu rzeczy o pożarnictwie oraz chciałbym nieść pomoc w służbie na serwerze

Coś od siebie: mam zamiar, iż moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.

1 godzinę temu, Mqtemat5 napisał:

Nick: MaTrydzyk55 

SID: 120874

Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: chciałbym zostać usunięty z tej listy, ponieważ bardzo chciałbym wyrazić zamiar powrotu i nauczyć się wielu rzeczy o pożarnictwie oraz chciałbym nieść pomoc w służbie na serwerze

Coś od siebie: mam zamiar, iż moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.

Akceptuję.

W dniu 9.06.2023 o 19:33, Trzaskowskyyy napisał:

Nick:Trzask0wskyyy wtedy _Trzaski
SID:129902
Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Nowe życie na czysto chce wyjść poprostu nie chciałem być w SAFD na przymus zrozumiałem ze to nie dla  mnie i może jeszcze kiedyś wróce
Coś od siebie: Imponuje rozmiar będziemy wieksi

Akceptuję.

• 2 tygodnie później...
W dniu 26.06.2023 o 18:52, miloszek22345 napisał:

Nick: hovekk
SID: 103645
Powód otrzymania kary: obraza lidera 
Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: poniewaz frakcja byla ciekawa fajne osoby z wyjatkiem poprzedniego lidera 
Coś od siebie: no chcialbym wrocic

Odrzucam

• Like 1
  • Haha 1

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Nick: Abram
SID: 43331
Powód nadania mi kary: Hotel frakcyjny - BMA.
Dlaczego chcę, aby została mi zdjęta Blacklista: Zacznijmy więc kolejny wywód, tym razem bez potrzebnej konsultacji z bezużytecznym GKF'em.

Chcąc bardziej przeanalizować Wasz wybór, robię to;

1. 7.07 tego roku V-lider wracający sam z takowej kary z dokładnie tym samym powodem co ja, czyż nie jest to zabawne? ;>

2. Według mego zdania apelowanie pozytywne debili, którzy tak na prawdę nie wiedzą jak działa ta frakcja jest bezsensowne, mając osobę, która sprawowała dość dobrą pieczęć nie odwalająca, nie przynosząca zbyt negatywnej strony na frakcję - odrzucając ją? Zabawne.

3. 26.12.2022 - Powód otrzymania kary: Nie zdanie egzaminu przyśpieszonego. - kim jest próbujący spiętnować mnie V-Lider, apelując o swoją blacklistę któryś już raz - mój jest pierwszy, to moja pierwsza kara chłopcy! ;>

4. 6.05.2022 - pierwsza apelacja V-lidera 😮 wow, są już trzy - czyżby to nie był wynik podchodzący pod jakąś blackliste BMA? Mamy hattricka chłopcy, osoba będąca V-liderem próbująca mnie sprowadzić do łatki odwalacza w tej frakcji robiąca jeszcze gorzej? Wow! Zabaaaaaawne!

5. Ostatni podpunkt na V-lidera - trzy strony kar? Wow, to jest świetne, twierdząc, że ktoś jest odwalaczem notorycznie robiąc to samo, hihi.

6. Analizując Wasz powód średnio go znam, twierdząc, że "Po analizie z głównym zarządem frakcji, nie jesteśmy za ściągnięciem cię z BL." - Panowie, bez przesady, co Wy mogliście przeanalizować?

a) Lider, który założył konto z datą: "26 grudnia 2022r."

b) V-lider, który założył (obecne konto, być może ma inne) konto z datą: "6.10.2021", będący już dosłownie pod samiuśki koniec mojego bycia we frakcji był maksymalnie moim podchorążym. /https://imgur.com/a/KILDywB/ - clap, clap - osoba będąca świeżo na akademii podejmuje decyzje, gdzie moja kara była:

- 17.02.2022

Powrót przed karą był;

- Nawet go nie ma, jest tak stary, że nie sięga Waszego tematu.

Podsumowując mój powrót;

Nie zrobi Wam tym nic złego nawet jakbym wrócił do tego, wręcz przeciwnie - swoją wiedzą mógłbym Wam pomóc, więc nie zachowujcie się jak rozkapryszone cipki trzęsące portami o Wasze posady - nie obchodzą mnie kompletnie, wracam, aby sobie pograć, a nie ciskać po jakichś durnych V-Liderów/Liderów.

Nie oceniajcie, bo nikim od tego nie jesteście, zacznijcie od swojej rozgrywki, w ramach chęci dalszej rozmowy zapraszam Was do kontaktu na discordzie - abram7149     Sądzę, że takowa rozmowa otworzyłaby Wam szerzej oczy. ;>

Pozdrawiam, Abram.

• Like 5

• 7 miesięcy temu...

Nick: PanWanilkQ
SID: 74834
Powód otrzymania kary: Odwalanie na służbie po napisaniu odejścia
Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Witam, chciałbym aby moja Black Lista została zdjęta, ponieważ żałuję za to co zrobiłem. Myślałem, że nie będę grał już na serwerze i szczerze mówiąc - poniosło mnie. 
Coś od siebie: Przepraszam oraz mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. Pozdrawiam zarząd

20 minut temu, Blatpek123 napisał:

Nick: PanWanilkQ
SID: 74834
Powód otrzymania kary: Odwalanie na służbie po napisaniu odejścia
Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: Witam, chciałbym aby moja Black Lista została zdjęta, ponieważ żałuję za to co zrobiłem. Myślałem, że nie będę grał już na serwerze i szczerze mówiąc - poniosło mnie. 
Coś od siebie: Przepraszam oraz mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. Pozdrawiam zarząd

Minęło dopiero 1,5 miesiąca, spróbuj szczęścia za jakiś czas, odrzucam

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
1 godzinę temu, Chyba_KapiX napisał:

•  

Nick: Chyba_KapiX
SID: 89508
Dlaczego chcesz zostać zdjęty z Black Listy: bo jeszcze chce wrocic kiedys
Coś od siebie: podrawiam

Ale po co odszedłeś na akademii? Jeżeli nie wiedziałeś czy coś to nie przeczytałeś regulaminu bo w regulaminie jest podpunkt ze odejście z akademii = bl

• 2 miesiące temu...
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.