Skocz do zawartości

To koniec mojej przygody.

RufuSs
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już widać po tytule,Dziś nadszedł czas na mnie w którym moja przygoda z MultiRPG się kończy.Wspomnę tu o wielu osobach które zapadły mi w pamięci oraz którym chciałbym chociaż za coś podziękować,Odejście było planowane od dłuższego czasu ponieważ nie kręci mnie ta rozgrywka jak dawniej,Piękne spędzone 2k+h.

Pierwszej osobie której chciałbym najbardziej podziękować Jesteś ty @venuz zawsze mogłem na tobie polegać wspólny netflix gierki no i sam wiesz jak spędzaliśmy czas.Byłeś dla mnie jak młodszy brat ❤️ 

@Dr.Pogodny Z tobą się pożegnam tylko mówiąc o Multi ponieważ z tobą do dziś mam kontakt i sam wiesz jak go utrzymujemy szefunciu dziękuję ci za Cometa 3304id ❤️❤️ 

@Koleszka72 CBŚ w sercu ❤️ Jesteś GIGA KOKSEM i fajnego masz tego cometa 2k id 😄 Dzięki za spędzone godzinki i rozmowy na dsc.

@Korneljaa No cóż szefowa,żegnam się z tobą,jesteś mega osobą z którą fajnie spędzało się czas ❤️ fajną kolekcje tych quadów masz!

@JezyKK No szefie,wspólna rekru a ja nadal nic w TSA nie osiągnąłem,ważne że jesteś za***istym menadżerem oraz życzę ci dalszych sukcesów w TSA,dzięki za wspólne rozmowy szefie! ❤️ 

@Smallspy. No cóż,Pani to bym chciał podziękować za szansę w ekipie serwera oraz za to że mogłem na tobie polegać,zawsze chętnie służyłaś pomocą,Jeszcze raz dzięki! ❤️ 

@koksixx Najpierw ty teraz ja,zawsze możesz zadzwonić to w coś pogramy szefie,Jesteś Jedną z najlepszych osób które poznałem.Dziękuję ci za moją perełkę 260id Comet! ❤️ Kocham cie koksixx nie zmieniaj się! ❤️ 

@Wujaszek Dzięki za pierwsze spędzone godziny na serwerze,tak naprawdę to ty mnie uczyłeś tu grać.(szkoda że moje drugie auto które miałem na serwie należy do ciebie 😞 ).

@USA_BOY Zanim chociaż coś osiągnąłem na serwie pamiętam wspólny wypad busem na górę MC Dla mnie wtedy byłeś totalnym koxem,Dzieki za Cometa 474id ❤️ 

@Kaksonn Byłeś za***istym Administratorem,życzę ci żebyś w krótce znowu nim był Fajne to Pole golfowe które miałem od ciebie ❤️ 

@DychaKrulDriftu No Rafale,Dzięki za chicagowców oraz za szansę na vliderce,wspólne naloty na TSA były K0X,wspólnie spędzony czas również był za***isty,jak sie bawić to tylko z tobą.Jesteś wspaniałą osobą która oprócz odwalania potrafi pomóc oraz porozmawiać szczerze no i jesteś bardzo pracowity jako Lider Organizacji,Jeszcze raz Dzięki! ❤️❤️ 

@Abram Panu chciałbym podziękować za to że odzyskałem Cometa 1511id Wiele to dla mnie znaczyło! Dzięki za wszystko! ❤️ 

@Apellovskyy Legenda głosi że Będziesz wspaniałym Liderem TSA jak knapix odejdzie,Dzięki za wspólne MC ❤️ 

@Jaroska420 Pilnuj Dychę! Tobie to mogę podziękować za wspólne vliderowanie w Chicagowcach oraz nie zmieniaj się bo jesteś bardzo pozytywną osobą! ❤️ 

@Chlebatchi elo elo Dzięki za logo ,,RufuSs'' kozackie do dziś! i fajne masz to tło w profilu 😄 

@igorkozak Nigdy nie sądziłem że będziemy się znać i trzymać do dziś,nie żałuję ani trochę znajomości z tobą ponieważ godzina 00:00 bardzo dobrze mi się z tobą kojarzy,wiadomo o co chodzi.Dzięki za wspólny czas jak i rozmowy Jesteś wielki nie zmieniaj się igor! ❤️ 

@Reqx_ Musisz się nauczyć nie przepłacać za auta ziomek haha pamiętaj jebać Oszustów! no i dzięki za wszystko Ziomalu! ❤️ 

@sam_sung ty no kiedy znowu idziemy na SAFD i ani razu na duty nie wchodzimy przez miesiąc?XD dzięki za wszystko szef! ❤️ 

@Wercia Nie Krzycz na innych tak jak na mnie ok?Jesteś Bardzo spoko osobą nie zmieniaj się werka!

@TurboWojtek ELO ELO 3maj się wojtuś życzę ci żebyś ponownie wstąpił w szeregi administracji oraz nie zmieniaj się bo jesteś Bardzo pozytywny ❤️ 

@Mandarynka Nie wiem jak dla innych ale wobec mnie zawsze byłeś miłą osobą,Dzięki za oprowadzanie po bazie safdów jak i mini bazy safdów ❤️ 

@Arguś.exe Bądź kozackim vliderem w Chicagowcach jak i Liderem frakcji SAPD pozdro szef!

@kaliszka Jdzixxona pamiętaj.

@BigCarl no co?ELo Elo dzięki za hotel kierowniku! ❤️ 

@Dewen. Dzięki za Cometa 611id ❤️ 

@Dzimipo Zawsze było,Witam Witam! a teraz Żegnam Żegnam! Jesteś Mega gościem nie zmieniaj się! 

@kyoto acha?to ten co sprzedał w dal moje 1511? ELooo mordko!

@Bistek. Trzymaj się bistek dzięki za wspólne rozmowy na ts3 ❤️ 

@imgores nie no faworka jak nic była dla mnie jak byłeś supportem 😄 3maj się!

@Aluu Niby ci od rangi odjebało ale dla mnie Jesteś Bardzo za***isty.Dzięki za Monstera ❤️ 

@XISTER Elo spoceniec! Jesteś Koxem nie zmieniaj się i lecisz po zasłużonego ROOTA! ❤️ 

@knapix Wspaniały z ciebie Lider TSA! to już rok i trzymaj go jeszcze dłużej! 😄 

@Ziober Nie wkurwiaj mnie.

@NinjSS ELO ELO JESTEŚ KOXEM 3MAJ SIĘ! 

@Frejz Elo mordko Wbij tego Czerwonego i banuj nieudaczników 😄 😄 3maj się ciepło!

Nie Jestem w stanie wymienić więcej osób niestety nie znam nicków z forum niektórych a więc z góry sorka a wyżej osoby które zapadły mi najbardziej w pamięć Jeszcze raz 3Majcie się! ❤️❤️ 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------Co zrobię z majątkiem?-------Nie sprzedaje nic za nic (ofert żadnych nie przyjmuję)------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------Będzie konkurs o Hotel Jefferson Bo nie mam co z nim Zrobić------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Like 3
  • Dzięki 2
  • Smutny 25

Dziękuję ci za wspólnie chwilę na serwerze aczkolwiek moja dalsza gra bez ciebie na tym serwerze nie ma sensu przykro mi w ch*j ze odchodzisz stary byłeś dla mnie jak starszy brat mam nadzieję że pogadamy dzisiaj wieczorem

Pamiętaj że możesz na mnie liczyć zawsze kocham cię Stary ❤️

Edytowane przez Dr.Pogodny
  • Dzięki 1

8 godzin temu, RufuSs napisał:

@Apellovskyy Legenda głosi że Będziesz wspaniałym Liderem TSA jak knapix odejdzie,Dzięki za wspólne MC ❤️ 

Nie będę, bo ja szybciej odejdę z tego serwera niż doczekam tego momentu. Reasumując ostatnie dni... 

Generalnie dziękuje ci RufuSs za fajne chwile na tym serwerku. Trzymaj się mocno tam! 

• Like 1