YoggieS Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Nick pracownika: @Bedi225 LeMoN @Frejz Data i godzina zdarzenia: coś około 18 Opis sytuacji:Był spokojny dzień, jechałem swoją nowo kupioną taksówką, Nagle wpadłem w poślizg, uderzyłem w drzewo i odrazu zadzwoniłem na 112. Najpierw przyjeła frakcja SAPD, szybka dojechała na miejsce i zabezpieczyła całe okolice wypadku. Później przyjeła frakcja SAFD, jak najszybciej udali się na miejsce. Frejz rozdysponował jednostke i wziął się za grożące zawaleniem drzewo, zabezpieczył miejsce przewalenia i odrazu zaczął ciąć. W czasie cięcia drzewa, Bedi225 zajął się autem i dostępem do mnie. W tym czasie Obaj strażacy przenieśli PH. Po udanym wyciągnięciu mnie, przenieśli mnie do XlemonX który zajął się moimi urazami. Niestety skończyło się na defibrylatorze LP-15.Przy zabieraniu mnie na szpital, wypadła mi z kieszeni broń, byłem nie przytomny, strażacy od razu zadzwonili po dodatkowe jednostki frakcji SAPD. Na szczęście przeżyłem za co dziękuje strażakom i medykowi. Dowód: Coś od siebie:Poproszę o plusa dla tych panów za wspaniałe RP.Pozdro chłopaki <3 PS:Prosił bym żeby pochwała została rozpatrzona przez głównego lidera SAFD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Dzieki ❤️ Znowu będzie pochwała nie plus pewnie :< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Będąc byłym strażakiem, na pewno jak niejeden, którzy byli dłuższym stażem, trochę nie rozumiem pewnej rzeczy. Po co są Wam te pochwały z RP podstawowego, czy jakiekolwiek RP, które możecie sobie rozegrać na luzie za pomocą materiałów i jest dostępne dla każdego strażaka, który zdał egzamin jak nie umiecie zrobić RP tak na prawdę, bo wiele razy się spotkałem przy takim czymś robiąc to samemu, że rozkładacie ręce. RP poza materiałami powinno być punktowane pod jakąkolwiek pochwałę, a coś tego typu, to jest praca taka. To tak samo jakby dla TSA ktoś pisał pochwały za to, że pogada z klientem pracownik podczas jazdy - bezsens. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Akurat abramie to nie było nic w materiałach pojazd wgięty drzewo grozi zawaleniem na budynek z którego pózniej było trzeba to drzewo zdejmować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi