Jarecki Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Nick : Jarecki SID : 69684 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Police Department Ranga posiadane we frakcji: Police Officer II powód : Nie czuję radości z gry na serwerze, myślałem ze SAPD to zmieni i przez chwilę zmieniło ale jednak znudzenie serwerem zwyciężyło. @argo_ramiro, @Sztynksu, @krzywy, @CineczeK, @NinjSS. @grzibek, @Wercia i @Mathie Dzięki bardzo za to że daliście mi szanse bycia w najlepszej frakcji ale cóż serwer totalnie się znudził. Dzięki również pozostałym Officerom czyli : @bagietmajster, @Bary_, @XISTER, @masnyTED128765 , @Malpka, @Monster2kxd, @DonGrasso, @FUSH69 , @BigCarl, @xSpeedKiller, @BigKrzak, @Venoomeq, @Shezzy, @ProJa1111, @PanTomasz , @Kacpersonn , @Normi i @nacxx dzięki za wspólne patrole, napady, pościgi i wypadki. Pozdrawiam Was i pamiętajcie J60. 1 1 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Fajnie się współpracowało, mam nadzieję że jeszcze kiedyś do nas wrócisz. Powodzenia i trzymaj się! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 3maj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Trzym się mordziaty, wróć jeszcze, pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 papa;* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi