XISTER Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Nick: XISTER SID: 18467 z jakiej frakcji chcesz odejść: S.A. Police Department Ranga posiadane we frakcji: Detective III powód: Brak czasu na bycie we frakcji Przykro pisać odejście z takiej wielkiej frakcji jaką jest S.A. Police Department, niestety przez brak zaangażowania w swoje życie prywatne jestem zmuszony napisać odejście.... Chciałbym w tym wątku podziękować za te wspaniałe sytuacje jak i przeprosić, że nie spełniłem od wielu osób oczekiwań. Mam nadzieję, że otrzymam w dalekiej przyszłości szansę powrotu do frakcji! _____________________________________________________________________________________________________ @Arguś.exe - Chciałbym Tobie podziękować za nadanie mi szansy do pełnienia tak odpowiedzialnej służby. @krzywy - Tobie bym chciał podziękować za wszystkie pogaduchy jak i rady, które razem spędziliśmy na TeamSpeak'u @Sztynksu - Jesteś niesamowitą osobą wiele razy mi pomogłeś jak i podałeś pomocną dłoń do nieznanej osoby. Mam nadzieję, że nie zmienisz się! @Cinek - Jesteś na prawdę wspaniałą osobą, mam nadzieję, że władza nie odbije Tobie w główce! @Wercia - Przestań wreszcie być toksyczna, masakra..... Nie no dziękuje ci za wspólną służbę jak i wiele pogaduszek na TeamSpeak'u, mam nadzieję, że więcej będziesz wchodziła na służbę hahah. ❤️ @grzibek - Podczas mojego pobycia we frakcji, nie sądziłem, że jesteś taką giga mądra osobą, mam do ciebie wielki szacunek. Mam nadzieję, że zajdziesz jeszcze wyżej! @Mathie - Nigdy nie zapomnę wspólnych czasów za kiedy byłem jeszcze na Akademii, za prawdę są to niesamowite wspomnienia. Mam nadzieję, że również i Ty zajdziesz jeszcze wyżej! @NinjSS - Równy z Ciebie chłop, nigdy nie zapomnę naszych alkoholicznych pogawędek na TeamSpeak'u (XD). Nie zmieniaj się ognisty wariacie! 😎 @Bary_ - Cieszę, się niezmiernie z twojego powrotu do frakcji. Miejmy nadzieję, że nie na krótko! @bagietmajster - Pozdrooo bojówkarzu, pamiętaj j60. @masnyTED - Miło się spędzało z tobą na służbie, jestem pod wrażeniem, że tak w krótkim czasie osiągnąłeś taki stopień, lecisz dalej! @Malpka - Dobry z Ciebie wariacik, Trzymaj ich tak krótko Supervisor'ze @Monster2kxd - Dobry z Ciebie agent. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni! @DonGrasso - Wprowadzałeś i wprowadzasz do dziś mocarna atmosferę na TeamSpeak'u, dzięki za wspólną służbę! @FUSH69 - Trzymam kciuki za twój sukces we frakcji, mam nadzieję, że mnie nie zaskoczysz. Zapamiętaj tylko, że Dubaj zawsze będzie mój 🤙😎 @BigCarl - Ojjj drogi Eryczku... Zapamiętaj, aby zawsze spakować się przed szkółką😂😂. Nie no trzymaj się mordzia! @BigKrzak - Dobry z Ciebie bojówkarz, trzymam kciuki za twój sukces! @Venoomeq - Pomimo twojego stopnia we frakcji, zawsze miałem do Ciebie szacunek! Nie mogę się doczekać, aż osiągniesz coś więcej! @ProJa1111 - Tutaj również pomimo twoich upadek we frakcji, wciąż jesteś wstanie się podnieść... Nie zapomnę naszej tajnej jednostki 😎❤️ @PanTomasz - Mało niestety spędzaliśmy wspólnego czasu na służbie ale jest z Ciebie kawał chłopa! Reszcie chciałbym podziękować za wspólne wartowanie miast jak i wiele wspólnych akcji! Trzymam kciuki za wasz sukces w S.A. Police Department 🤙😎❤️ Pozdrawiam bojówkarzy z innych frakcji! @Jaroskaa, @Xenon Z poważaniem XISTER ~ Detective III, Detective Guardian, S.W.A.T Begginer 5 1 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 XISTER? 😳 wroc misiaku czekamy! 😥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Cześć XISTER, dzięki za miłe słowa - mam nadzieję, że jeszcze wrócisz w szeregi naszej frakcji, cóż mogę rzec - powodzenia w dalszym życiu prywatnym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Oj szefie, powodzenia 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Pasek już wyciągam, masz przekope jak nie usuniesz chłopcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Hej ksister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Trzymaj się 😥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Usuń to bo cie połamie a tak serio to trzymaj się a Dubaj jest mój 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Teraz, Jaroskaa napisał: oddaj dubaj Nieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 1 minutę temu, Jaroskaa napisał: Taaaak sperdaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 O czym wy gadacie dubaj zawsze będzie mój, spadywać od niego 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTomasz Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Xister nie oddawaj Dubaja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Teraz, XISTER napisał: O czym wy gadacie dubaj zawsze będzie mój, spadywać od niego Chciała byś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Kurde xister... chłopie nie wiem co powiedzieć... ale troche podłamany jestem bo duty było z tobą zajebioste. Ale rozumiem że sprawy prywatne, trzymaj się mordo i powodzenia szybko wracaj do sapd bo bez ciebie nie ma zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Trzymaj się Xister! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Powodzenia w życiu prywatnym. Wierze że jeszcze powrócisz i będziesz się pocić z godzinami oraz interwencjami. Nie znajdzie się twój zastępca który wbije ponad 300 interwencji w tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 i kto mi teraz na służbach będzie sare wzywał tf tf 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Siema mordko powodzenia 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam, emerytowany Captain II Dewen. Nie ukrywam, że z perspektywy osoby, która opuściła szeregi frakcji Departamentu spoglądałem i nadal spoglądam na aktualne poczynania tejże frakcji, a na Tobie przykułem sporą uwagę. Dosyć szybko piąłeś się w górę i budziło to we mnie ogromne wrażenie. Cieszę się, że mogłem końcówkę swojej kariery spędzić z Tobą na służbie i cóż mogę powiedzieć.. See you again, Detective. ~Emerytowany Captain II Dewen., S.A. Police Department. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Hejka trzymaj się, mam nadzieję że jeszcze kiedyś wrócisz do nas. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 3 maj się bracie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Trzymaj sie kumplu! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 A ja chciałem Matkę mojej koleżanki pozdrowić bo fajna sztuka z niej. Ps. Trzymaj się Xister szefito. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi