Wercia Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Nick : Werciaa SID : 60232 z jakiej frakcji chcesz odejść : Z Biznesu: San News Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Reporter powód : No co ja mogę powiedzieć, różnie w życiu bywa. Brak czasu robi swoje, po pewnym czasie biznes też się nudzi, myślę, że niebawem znowu wrócę wprowadzić nieco toksycznej atmosfery. A z tego miejsca chcę pozdrowić: @grandpa_spectra - słaby lider, ale daje radę.. liczę, że widzimy się w policji abym teraz ja cię mogła minusować cieciu @TurboWojtek - Zrób sobie tatuaż z moim imieniem w końcu jak mnie tak kochasz @OliwieR45. - ty to do sapd chodź w końcu a nie udajesz wielki zarzad biznesu @Abram - ty jesteś to jestes pajac ogólem nie chce mi sie oznaczac bo slabe to oznaczanie na forum ale no... osoby, które ze mną były i mnie wkurzały to nie martwcie się, mama wróci 4 4 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 nara toxic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 bywaj wercia, szczescia z turbowojtkiem i jego camaro 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Szkoda wercia trzymaj się może kiedyś też zawitam do sapd i mam nadzieję że w adm też na randze supportera i obiecuje że zrobię sobie ten tatuaż trzymaj się i powodzenia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 dobra ide pisać poddanie hehehhe, elo trzymaj się ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Przynajmniej nikt nie będzie musiał patrzeć na te marne posty. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 1 minutę temu, Abram napisał: Przynajmniej nikt nie będzie musiał patrzeć na te marne posty. suko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 10 minut temu, Wercia napisał: suko wyjdź z sn, słabe artykuły robisz. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix34 Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Naura Ale Posty Miałaś Słabe Akurat Tu @Abram Ma Racje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 :Sadge: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Hej ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Żegnaj 🥺 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 14 godzin temu, grandpa_spectra napisał: bywaj wercia, szczescia z turbowojtkiem i jego camaro ale no turbowojtek nie ma camaro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Siemma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi