Abram Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 16 minut temu, GrzybNaScianie napisał: AH gdy chcieliśmy kiedyś odejść mandarynka przekonywał nas że jesteśmy potrzebni. Teraz pisze że kolejny dzieciak odchodzi Przypominam sam tych dzieci wybierałeś ..... Odejście dobry pomysł , szkoda że go nie wykonaliśmy szybciej. I raczej 8 osób nie odeszło by od tak ... Od tak by nie odeszło, ale zastąpić te 8 osób - żaden problem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Cześć! Wypowiem się, gdy już całościowo @Ależedragas? doda dowody. Tutaj również proszę o obiektywne wypowiedzi liderów pozostałych frakcji, ponieważ brak mi już sił. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Witam, z tej strony Hospital Manager GMWolf414. Na samym początku chciałbym poinformować że osobiście do osoby jaką jest Mandarynka nic nie mam. Jednak inaczej jest jeśli chodzi o to co on wykonuje oraz jak to wygląda... Nie oszukujmy się ale frakcja jest prowadzona w zły sposób, poziom RP frakcji SAFD jest bardzo niski. Możemy to zobaczyć na szkoleniach bądź akcjach RP oraz samej opinii graczy. Jestem pewny że większość osób które wiedzą jak odgrywać RP są załamane jak to widzą. Nie możemy też wszędzie winić tego iż poziom wiekowy graczy jest niski, gdyż nawet taką osobę da się czegoś nauczyć chociażby w minimalny sposób. Z mojej opinii wyżej wymieniona osoba ma brak szerokiej wiedzy z zakresu pożarnictwa co widać na serwerze czy na forum, gdzie swojego czasu pojawiały się skargi na wyżej wymienioną osobę. Nie chce zaczynać tym co napiszę konfliktu frakcyjnego.. lecz moim zdaniem lider jest do zmiany.. frakcja potrzebuje odżywienia w pozytywnym sensie, potrzebuję zmian.. być może zbyt długo jedną funkcje pełni jedna osoba przez co tak też się dzieje, bądź całym problemem jest wypalenie się lidera, gdzie po prostu jego czas minął. Edytowane 26 Listopada 2021 przez GMWolf414 14 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Chciałbym podziękować głównej komisji frakcyjnej za możliwość wypowiedzenia się pod ową skargą, oraz oznajmiam, iż z wielką przyjemnością to zrobię. Zaczynając od początku, jakim jest pierwszy powód oskarżenia cyt. "dawanie szansy dla akademika 3 raz pod rząd [...]" - odwołam się tutaj do wstępnej rzeczy jaka wymagana jest aby zostać przyjętym w szeregi frakcji. Podstawą jest spełnianie wymagań przedstawionych w poście rekrutacyjnym przez lidera, jest to chyba kwestia oczywista, która decyduje o przyjęciu danego gracza w szeregi frakcji. Oczywiście, miejsce mogą mieć wyjątki, lecz gdy jest o tym jakakolwiek informacja... Dla mnie jako lidera oczywiste jest również, iż w przypadku gdy ktoś ewidentnie nie radzi sobie jako cadet, ma on prawo do poproszenia mnie o pomoc. Nigdy nie odmówię, oraz postaram się mu zapewnić jak najlepsze warunki aby trudne jak i niezrozumiałe dla niego treści, stały się proste i oczywiste. W przypadku, gdy taka osoba nawet po "wyciągnięciu pomocnej dłoni" z mojej strony nie skorzysta z niej, bądź nadal coś nie będzie jej szło, oczywistą dla mnie kwestią jest to że po prostu się do tego nie nadaje. Mówi się, że każdy zasługuje na drugą szanse, lecz nie w tym przypadku. Jeśli owy gracz został przyjęty do frakcji 3-krotnie, a jej opuszczenie nie była w formie odejścia, jak najbardziej jego ponowne przyjęcie jest błędem popełnionym przez lidera. Co do przywrócenia osoby wydalonej ponownie na stanowisko... przede wszystkim podlega to faworyzacji jak i niekompetencji lidera, którą tym czynem ją zaprezentował. Wydalenie nigdy nie jest bezpodstawne (chociaż tutaj można się wszystkiego spodziewać po wydaleniu za skargę xD) a przywrócenie po nim może nastąpić co najwyżej w chwili zajścia nieporozumienia. Odwoływanie się przeze mnie do każdego punktu z osoba nie ma większego sensu, moim zdaniem dwa powyższe wystarczają. 10. Najśmieszniejszym powodem jest wydalenie mnie z struktury SAFD z powodem działanie na szkodę frakcji oraz jej ośmieszanie, za napisanie skargi. - I tutaj mamy ostateczny "sąd" oraz oskarżenie w stronę Mandarynki - taka rzecz w żadnym wypadku nie powinna mieć miejsca. Dodam iż nie jest to pierwsza taka skarga w stronę mandarynki w ostatnim czasie a jak wiemy, skargi za nic się nie otrzymuje. W mojej opinii osoba oskarżona jaką jest Mandarynka powinna zostać wydalona z owego stanowiska, a na jego miejsce powinna zostać otwarta rekrutacja, która zadecyduje o wybraniu jego następny. Opinia z pola widzenia lidera jak i członka frakcji, nie osoby prywatnej. Wydaje mi się, że to czas najwyższy zakończyć cały ten "cyrk" jedyną słuszną decyzją, lecz nie do mnie ona należy. P.S w linku filmik od dobrego przyjaciela❤️ -----> https://imgur.com/a/etZph72 14 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 33 minuty temu, Arguś.exe napisał: P.S w linku filmik od dobrego przyjaciela❤️ -----> https://imgur.com/a/etZph72 A zawalisty montażysta z ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 1 godzinę temu, Smallspy. napisał: Cześć! Wypowiem się, gdy już całościowo @Ależedragas? doda dowody. Tutaj również proszę o obiektywne wypowiedzi liderów pozostałych frakcji, ponieważ brak mi już sił. Dowody dodane, miłego czytania wszystkim. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 1 godzinę temu, Mandarynka napisał: 10. Z dogłębniejszej analizy zleconej przez pewną osobę, mogę wskazać, że bez problemu mogę ciebie wyrzucić za brak aktywności 3 tygodniowej (oczywiście jak wszystkie takie sytuacje zostanie to załatwione w niedziele na spotkaniu frakcyjnym), która równa się ze zwolnieniem dyscyplinarnym. Trochę smutne, że wyznaczasz innym złe a sam w sobie jesteś idealnym, ale spokojnie przedstawię twoją teczkę na listopad, żeby ludzie zobaczyli (nie zawiera wrażliwych danych): (teczka raczej łatwo zrozumiała i nie ma co tłumaczyć, przypominam że to ja nic nie robię ... Ale zauważyłem, że w tym momencie ty już łapiesz się wszystkiego. Otóż tak w tym tygodniu miałem małą aktywność, lecz w poprzednim tygodniu jak i innych byłem aktywny i nie powiesz mi że nie. Co do szkoleń, nie moja wina, że ustawiasz szkolenia pod siebie. Wiele razy pisałem zmień ta godzinę, ponieważ nie wyrobie się z pracy, olałeś sprawe. Więc podsumowując otóż nie byłem na szkoleniach akademi, lecz byłem aktywny + jeśli się sugerowałes swoim kanałem akcję to brawo, ponieważ gdy byłem na akcji nie zapisywałem tego. Na dodatek frakcje wiedzą że jak byłem na służbie to jeździłem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Mandarynka napisał: Skarga dotyczy mojej osoby to od razu się wypowiem 1. Tak jak wczoraj gadaliśmy, bo zapomniałeś o jednej zasadzie w której tej frakcji obowiązywała. Oczywiście to NIE była faworyzacja, lecz zasada zaakceptowanej apelacji, która mówi o tym, że: jeżeli dana osoba została wyrzucona, otrzymała minusa z powodu kary serwerowej, ma prawo napisać apelację (odwołanie się od kary źle nadanej, niesłusznej). Zaakceptowanie apelacji jest równoznaczne z usunięciem konsekwencji frakcyjnych jaka owa kara niesie. 2. Ostatnio miałeś okazję, lecz jej nie wykorzystałeś. Przyjmuje tyle osób, które ulegają wewnętrznej selekcji naturalnej i zdaje z nich tylko około 15%. Oczywiście jak wiele osób mogło zauważyć została przeprowadzona czystka w mojej frakcji z osób zaniżających perfekcyjnie preferencje frakcyjne. 3. Minuty może i nie zawsze wypłacam, lecz normę (również aktywność) posiadałem i mam zawsze (można to sprawdzić przez zarząd bez problemu) 4. Angażuje się w działanie frakcji w inny sposób niż robienie egzaminów, gdyż od tego mam egzaminatorów, których rekrutuje i przywołuje z przygotowaniem do pełnienia tej funkcji (tak jak napisałeś i tak miałem w tym tygodniu więcej niż ty) 5. Ale we frakcji jest grupa medyczna, która powinna mieć taką samą wiedzę jak SAMC, dlatego napisałem tyle materiałów dotyczących pierwszej pomocy. Dobrze napisałeś z 5 materiałów z +50, co nawet nie stanowi 10% całości, a resztę kto napisał? - ja. Materiały medyczne są w osobnej kategorii dla osób z uprawnieniami do SLRmed. 6. Tak samo było z TSA, próbuję działać, ale nie mogę też za to od razu banować. Społeczności MultiRPG trzeba dać na to po prostu czas. Ostatnie przeprowadzone działania wyeliminowały szkodników z frakcji, która w czasie teraźniejszym ulega oczyszczeniu (dowody - odejścia, skład safd ...) 7. Z moich informacji wynika, że dopiero 2 razy odchodził, więc nie kwalifikuje się do blacklisty z powodu hotel z frakcji. 8. Rozpiskę szkoleń napisałem ja i jest ona taka sama od dłuższego czasu. Ponadto w większości przypadku prowadziłem te szkolenia ze szkoleniowcami (których rolą jest właśnie prowadzenie ich). Natomiast ty jako lider akademii nie byłeś na tej akademii ani na jednym szkoleniu, na poprzedniej akademii byłeś tylko na jednym, więc skąd masz wiedzieć jak naprawdę jest? 9. Co? Na akcji to nawet dzisiaj byłem... Czasami stoję i nie wyjeżdzam, ponieważ załatwiam sobie wiele innych spraw lidera typu ogarnięcie forum,panelu,aktulizacji,tabelek itp,itd. 10. Nie zostałeś wydalony, skąd taka informacja? 10. Dowody na to wskazują drogi kolega, wyjaśnij mi proszę dlaczego kłamiesz cytuje twoje słowa "możesz już sam wyjść" "ośmieszanie frakcji " 9. W panelu jak każdy wie nie stoi się cały czas oraz sami dobrze wiemy nie ogarniasz tabelki. Jakie aktualizacje wykonujesz? 8. Oczywiście miałem lidera akademii, lecz ja nie przywidziałem przeszłości i zdarzyło się coś w moim życiu prywatnym. Natomiast postaw się honorowo i nie kłam jak znut, ponieważ każdy dobrze wiedział, że to ty zawsze robiłeś wyniki. 6 . Ale to czego teraz piejesz?. Ale sam ty zapracowałeś na tą opinię nikt inny. Osoby, które dochodzą do tej frakcji później są wyśmiewane przez graczy na serwerze i rozgrywka nie jest kolorowa. 5. Ale strażak nie musi robić tego co prawdziwy medyk, lecz ty robisz znas medyków. Zacznijmy do mojego podania RP Napisałem : kurs KDR lotnicz ciężki nowy wypadek nowy skoczek nowy pożar zerwana miska olejowa akcja z silnikiem powódź usuwanie gniazda os musztrę powalenie słupa elektrycznego i parę więcej, mądrze 4 yhmmmm..., Czyli egzaminatorzy robią za ciebie robotę rozumiem. Na dodatek dobrze.. miałem więcej odemnie a popatrz ile razy ja miałem więcej 1. Kolego ale nie dość że dajesz jednemu 3 szansę na egzamin i ty nie widzisz nic w tym złego. I czy osoba która dostaje prawko na parę godzin powinna sobie apelować i nie dostać kary i to jeszcze akademia. Śmiech na sali.... Edytowane 27 Listopada 2021 przez Ależedragas? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kub1x_ Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 9 godzin temu, Mandarynka napisał: 10. Z dogłębniejszej analizy zleconej przez pewną osobę, mogę wskazać, że bez problemu mogę ciebie wyrzucić za brak aktywności 3 tygodniowej (oczywiście jak wszystkie takie sytuacje zostanie to załatwione w niedziele na spotkaniu frakcyjnym), która równa się ze zwolnieniem dyscyplinarnym. Trochę smutne, że wyznaczasz innym złe a sam w sobie jesteś idealnym, ale spokojnie przedstawię twoją teczkę na listopad, żeby ludzie zobaczyli (nie zawiera wrażliwych danych): (teczka raczej łatwo zrozumiała i nie ma co tłumaczyć, przypominam że to ja nic nie robię ...) Wiem że może i w frakcji miałem małą rangę ale dużo przebywałem na duty Po 1 jeśli chodzi o aktywność dragasa bo głównie o tym mam zamiar się wypowiedzieć była ona spora na duty, w porównania do Mandarynki . Często kazał nam jeździć na akcję lub robił jakiś kursik a sam w sobie Mandarynka wbijał głównie na szkolenia lub zebrania ( Nie licząc wyjątków gdy wbił na duty ale to była rzadkość ). Ostatnia aktywność Mandarynki na duty okazała się przez to że 2/3 frakcji odszedło gdyby nie ta sytuacja nadal jego aktywność na duty (Poza spotkaniami lub Szkoleniami ) była by zerowa. To tyle z mojej strony. Nie mam nic do mandarynki ale nie warto oszukiwać innych w skardze 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 A zatem drogi liderze nawet twoi byli pracownicy przepraszam "podwładni" wiedzą, że byłem akwywny. To, że spojrzysz na kanał akcje, który pewnie już nie żyje to brawo. Zatem wiedz, że kłamstwo ma krótkie nogi a ty już co raz bardziej nie masz się za co złapać, lecz dodam że nawet pracownicy innych frakcji mnie widzieli na służbie dość często 😁 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 22 minuty temu, Frejz napisał: 9 godzin temu, Mandarynka napisał: 10. Z dogłębniejszej analizy zleconej przez pewną osobę, mogę wskazać, że bez problemu mogę ciebie wyrzucić za brak aktywności 3 tygodniowej (oczywiście jak wszystkie takie sytuacje zostanie to załatwione w niedziele na spotkaniu frakcyjnym), która równa się ze zwolnieniem dyscyplinarnym. Trochę smutne, że wyznaczasz innym złe a sam w sobie jesteś idealnym, ale spokojnie przedstawię twoją teczkę na listopad, żeby ludzie zobaczyli (nie zawiera wrażliwych danych): (teczka raczej łatwo zrozumiała i nie ma co tłumaczyć, przypominam że to ja nic nie robię ...) Witam z tej strony emerytowany Młodszy Aspirant. Zacznijmy od takiej jednej sytuacji.... Kilka miesięcy temu osiagnołem range odpowiednia żeby zdać kurs medyczny.Mandarynka był na służbie oraz na ts że mną na kanale. PROSILEM go 30 min aby mi ten kurs zrobił a on mówił że on od tego nie jest . TAKIE CIĘŻKIE 20MIN na kurs poświęcić? Po 30 min się zgodził ale uwaga to nie on zrobił mi ten kurs tylko dał punktację egzaminatorowi próbnemu , który nie powinien robić kursów. Patrzac na ogłoszenia na discordzie można wywnioskować że Mandarynka pisze tam ,,raz na ruski rok". Patrząc na aktywność vlidera: Dragase jak był na duty odrazy robił kurs , ładnie dysponował jednostki na wypadku a mandarynka jak pojechał na wypadek to wpierdolił się burrito do dziury XD. Mandarynka gdy napisaliśmy masowee odejście odpowiedział nam ,, kolejny dzieciak odchodzi super !" Ale liderku sam tych dzieci wybrałeś 😉 Kolejny zarząd próbny który wybrał. Wybrał abrama ,który pisał do nas np (zarząd raczej powinnień się zachować ),,zero pisczalek , frakcja lepsze będzie , oni i tak nic nie umieli , 14 latki bez mutacji itp " @Smallspy. Jeśli dragas ci jeszce tych dowodów nie wysłał bo ja mam jeszcze inne to mogę chętnie podesłać 😉 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidx1 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Cześć chłopaki i dziewczyny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 8 minut temu, GrzybNaScianie napisał: Bachory PFF odezwał się Pan dorosły Dorosły czy nie dorosły, jak Dragase napisał skargę to śmialiscie się z niego na Discordzie straży, że śmieszna jest skarga, Mandarynka był po środku gdy napisaliście odejście i teraz jednak Dragase jest super. - Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Proszę, aby nie wypowiadały się osoby nie proszone przeze mnie. Wciąż czekam na wypowiedzi Liderów. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) 5 minut temu, Abram napisał: Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Pierwsza mądra rzecz która powiedziałeś! Przed odejściem nie widziałem tego co inni... Myślałem że dragase to pajac i próbuje zepsuć frakcje , ale no widzisz teraz widzę jak jest naprawdę i że ta frakcja teraz upadnie. Korpus Podoficerów - 0 Korpus Aspirantów -1 Przepraszam za wypowiedź ale napisałem jak Smallspy akurat dała. Edytowane 27 Listopada 2021 przez GrzybNaScianie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Zostałam poproszona to się wypowiem. Z Mandarynką nigdy nie miałam okazji porozmawiać, nie znam go więc nie chce negatywnie go za bardzo oceniać. Nie mam pojęcia jak się zachowuje w swojej frakcji, jednak mogę się wypowiedzieć o innych członkach zarządu jak i ,,plotkach” które słyszałam. Od dawna mówili mi, że frakcja SAFD się sypie a głównym powodem był Lider. Chodzi tutaj o to, że podobno nic nie robił mimo wielu rozmów z zarządem. Zarząd go prosił o to, by coś zmienił we frakcji. Tak jak mówiłam, to są ,,plotki” które słyszałam, więc nie wiem ile w tym prawdy… Jeśli chodzi o Abrama, mam z nim dobre relacje i wiem że jest pracowitym człowiekiem. Chce dla frakcji jak najlepiej, ma on dużo pomysłów jednak główny głos ma tak na prawdę Lider. Wiem, że robi na prawdę super robotę i nigdy nie chce dla nikogo źle. Co do Ależedragase również nie znam go. dobrze. Może z parę razy z nim rozmawiałam. Jednak co mi wiadomo, robi również świetną robotę w SAFD. Ludzie go zachwalają. Wydaje mi się, że to nie wina całej frakcji SAFD tylko Lidera. Z tego co wiem, rozmowy nie pomogły. Zostawiam to wszystko Smallspy, niech zrobi co uważa za dobre. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Został dodany do skargi punkt 11. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Witam, ponieważ zostałem poproszony (jak i reszta liderów) wypowiadam się. Szczerze mówiąc to nie chciałem się tutaj wypowiadać ponieważ nie widziałem tutaj jakiegokolwiek sensu nie z powodu argumentów oraz dowodów ponieważ są one dobre, lecz z powodu Indera. Przypomnijmy sobie moment gdzie na Lidera SAFD były 2 lub 3 skargi i zostały zaakceptowane, po czym GKF przekazał lidera @XoreK lecz później szybko się to zmieniło przez Indera, według mnie nie powinno być czegoś takiego że Inder wtrąca się do spraw Smallspy i decyduje za nią. A co do samej skargi, to nie będę się tutaj wypowiadał do każdego punktu, lecz uderzę w to co było poruszane w każdej skardze. Chodzi tutaj o aktywność oskarżonego, chyba każda osoba która w jakimś stopniu interesuje się głębiej serwerem i frakcjami widzi aktywność Lidera. Oczywiście nie mówię tutaj że ja czy nawet inni liderzy jesteśmy święci i co tydzień mamy normę, jest to tylko gra a życie realne nieraz płata różnego typu figle i ciężko jest wbić normę, bądź ktoś po prostu w danym momencie nie ma chęci i chce odpocząć ale od tego są urlopy itp. Natomiast oskarżony przesadza z tą aktywnością i z mojego punktu widzenia wygląda to tak że jeżeli jest jakaś skarga lub jest głośno o Liderze SAFD to jest on aktywny, a po czasie gdy wszystko ucichnie to wszystko wraca do normy i go nie ma. Wypowiem się tutaj jeszcze odnośnie tego, że gracze na frakcję SAFD mówią ,,przedszkole" i nie ma się tutaj co dziwić jak Lider sam wybiera osoby i nieraz już V-liderzy bądź inne osoby z Zarządu chciały wybierać wraz z Liderem lecz on do tego nie dopuszczał. W TSA i z tego co wiem w SAPD (nie wiem jak w innych frakcjach i nie jestem pewien co do SAPD) jest tak że rekrutację sprawdza cały Zarząd bądź jakieś tam wyznaczone osoby do tego. Lider sam nie stosuje się do własnych wymagań w rekrutacji i nie raz bierze osoby które wyraźnie piszą że mają po 12-13 lat a później pisze, że ,,kolejny dzieciak odchodzi". Jaki to ma sens? brać te ,,dzieciaki" a później im tak pisać. Takie osoby zaniżają poziom frakcji aczkolwiek dużego poziomu już tam nie ma przez to co robi Lider czyli w zasadzie NIC. Jeżeli się już wypaliłeś z tego bądź ci się nie chce, daj komuś innemu szansę bo ta frakcja źle skończy. 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 13 minut temu, Mandarynka napisał: Jakbyś był choć trochę aktywny i zaangażowany w życie frakcji to byś wiedział, że otwieramy szybką rekrutację w celu uzupełnienia braków wywołanych rewolucją zmieniających dobre imię frakcji oraz działań propagujących 'przedszkole'. A aktywność na frakcji czy na serwerze w moim mniemaniu była prawie maksymalna na jaką życie pozwoliło mi (około 9h tygodniowo służba, 20h serwer). Oczywiście moja aktywność może zostać sprawdzona i wyjawiona publicznie przez Zarząd serwera, ponieważ nie mam nic do ukrycia w tej kwestii, a widać że kontrowersja jest przez to budzona. Aktualnie we frakcji przeprowadzana jest wielka zmiana dotycząca egzaminów, zwiększanie ilości przygotowawczych, szkoleń do służby z 14 na 20 godzin (przez co akademia prawdopodobnie wydłuży się). Powołany zostanie również m.in stary zarząd frakcji, zmieniony regulamin czy wewnątrz frakcyjny zasady i punkty oceniania Dobrze może i zmieniasz a po czasie jak wspomniał @knapix i tak wrócisz to starego systemy, teraz wykonujesz coś z frakcja bo dobrze wiesz, że jesteś bez punktu wyjścia.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) 44 minuty temu, Mandarynka napisał: Mam dużo wyjść, każdy wie, że jestem w Administracji i jeżeli z niej bym odszedł to wzrosty aktywności będzie podwójny co pokona innych liderów na łopatki, sam najpierw chciałeś zmian, a teraz ściemniasz jakbyś pierwszy raz o tym słyszał... W sumie przykra jest ta twoja dwulicowość mówiąc na teamspeaku coś innego, a teraz pisząc coś innego, do tego boisz się wejść i pogadać ze mną na ts, taki z ciebie dobry vlider. Pokonałbyś wszystkich liderów na łopatki, gdybyś odszedł z Root'a? Gdy byłem jeszcze w administracji wchodziłeś tylko w czwartki i piątki, aby tylko zrobić normę domyślam się, że dalej tak robisz. Do tego z mojej perspektywy wygląda, iż nie masz żadnych obowiązków związane z forum ( Pomijam apelacje). Więc nie usprawiedliwiaj się tym, że jesteś w administracji. ( Przepraszam za wypowiedź ale nie mogę sobie odpuścić. ) Edytowane 27 Listopada 2021 przez wigary 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 16 godzin temu, Mandarynka napisał: Mam dużo wyjść, każdy wie, że jestem w Administracji i jeżeli z niej bym odszedł to wzrosty aktywności będzie podwójny co pokona innych liderów na łopatki, sam najpierw chciałeś zmian, a teraz ściemniasz jakbyś pierwszy raz o tym słyszał... W sumie przykra jest ta twoja dwulicowość mówiąc na teamspeaku coś innego, a teraz pisząc coś innego, do tego boisz się wejść i pogadać ze mną na ts, taki z ciebie dobry vlider. ładnie ładnie elegancko haj powiem takie obalenie systemu ze raporty na duty robiles, osoby z okresu ss raczej potwierdza takie sytuacje 🙂 https://imgur.com/a/9HN1t6M 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 1 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi