krystian123456elo123 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Frakcja do której należy oskarżony : SARA Nick osoby oskarżonej : jarosia Powód : jestem w san fierro i gadałem chwile z kolegą bo było wolne i ktos wytepał mi lawetę i kolega podjechał spytać czy podwieść ja mówię tak a jarosai przy bramie i mówi odwalanie na służbie i dostałem minusa za nic tak praktycznie i dostałem degrada. Dowody : Oczekiwania : no chce wrócic na swoją range i wyjasnic z t ą osobą co wstawila minusa za nic 1 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Report nie boli, brak lawety, to piszesz, aby ktoś Cię przywrócił. Poza tym czemu teraz piszesz takie coś, kolegom Twoim mówiłeś, że masz ,,wyjebane", bo możesz sobie na służbie odstawić lawete i pogadać z kolegami, a minuty lecą za "darmową pracę". 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian123456elo123 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 ta wiem ze degrad ale na czym miałęm przyjechac jak nie wiedziałęm ze lawety mogdo mnie tepac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 34 minuty temu, Jaroskaa napisał: Czy jest Ci tak ciężko napisać raporta o tepniecie na bazę i sprawdzić jeszcze przed tym komendą /admins, czy ktoś jest na służbie Administracyjnej? Kto by niby wytepał lawete bez powodu? Rusz trochę tą głową i zacznij myśleć. Jeszcze raz przeczytaj to co napisałeś w skardze i przemyśl to porządnie. Już poza Administracją jest możliwy jeszcze reconnect oraz pojechanie bez Duty na bazę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 jak straciłeś lawetę robisz magiczny reconnect i jesteś bez duty i wracasz na baze na legalu proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 do szkoły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerremi Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 W jaki sposób twoja laweta została (zrespiona) ? Przyznaj się że odwaliłeś swoje i tyle . Lewete zrespić może administracja lub Inder00 robiąc reset całej frakcji. Ewentualnie po otrzymaniu reporta napisanego przez ciebie administracja ma prawo cię zrespić . Bez powodu nikt nie (respi) pojazdów frakcyjnych bo po co ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi