Skocz do zawartości

[Odrzucam]Zdjęcie blacklisty w GKF'ie

Abram
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick :ZenonMartyniuk
Powód :Działanie na szkodę frakcji
Typ kary ( zawieszenia etc.) :BL GKF'U
Coś od siebie: Witam, chciałbym się odwołać od blacklisty GKF'U. Zaczynając od tego, że po 15 dniach(około) od rozmowy ze SmallSpy, nadal nie zostałem wpisany na BL. Jak przypomniałem że istnieje, pisząc powrót do frakcji SAFD nawet dwukrotnie z myślą, że darowali mi tą BL'kę, została mi owa wpisana. Też nie rozumiem konsekwencji wyciągniętych z mojego czynu, ponieważ inni gracze odwalili jeszcze gorsze rzeczy, a dostawali co najwyżej karę we frakcji, typu degrad+zawieszenie, pomijając jeszcze to, że to mój pierwszy raz gdy coś odwaliłem większego. Na kanale ze SmallSpy przyznałem się do błędu i zszedłem ze służby z niezbyt ciekawą nowiną, że dostałem black listę GKF'U oraz black listę SAPD bez możliwości apelacji. Podsumowując, żałuję za moje czyny i wiem że zrobiłem źle i nie zamierzam się usprawiedliwiać tekstami typu " było późno i spać mi się chciało, więc nie wiedziałem co robiłem" czy coś, ale też nie rozumiem dlaczego tak surowo zostałem ukarany.

wstawiam za zenka, bo ma spamera, a jego konto to @Xin Jinping

• Like 4
  • Haha 9

Cześć, przepraszam GKF za wypowiedź lecz w/w sytuacja była w mojej obecności więc się wypowiem. Pierwszą sprawą jest to, że przyznanie się do odwalania wcale nie zwalnia Cię z obowiązku poniesienia konsekwencji, a to, że byłeś świadomy swoich czynów tylko i wyłącznie podkreśla to, iż powinieneś również być świadomy ewentualnych konsekwencji swoich czynów, bronienie się tym, że "inne osoby dostawały mniejsze kary" jest tylko informacją o tym, że niestety brakuje Ci argumentów. Pozdrawiam.

• Like 6

41 minut temu, Sztynksu napisał:

Cześć, przepraszam GKF za wypowiedź lecz w/w sytuacja była w mojej obecności więc się wypowiem. Pierwszą sprawą jest to, że przyznanie się do odwalania wcale nie zwalnia Cię z obowiązku poniesienia konsekwencji, a to, że byłeś świadomy swoich czynów tylko i wyłącznie podkreśla to, iż powinieneś również być świadomy ewentualnych konsekwencji swoich czynów, bronienie się tym, że "inne osoby dostawały mniejsze kary" jest tylko informacją o tym, że niestety brakuje Ci argumentów. Pozdrawiam.

Hej, nie będę się z tobą kłócić, z szacunku do konta Abrama, więc napiszę tylko jedną wypowiedź.

- Po 1 Absolutnie nie miałem na myśli tego, że jak przyznałem się do winy to kara magicznie zniknie. Po prostu przytoczyłem ten fakt iż nie chciałem wam utrudniać życia. 

- Po 2 Moim zdaniem bronienie się tym, że ktoś dostał mniejszą karę jest sensowne, ponieważ pokazuje to jakie podejście macie do osoby bez żadnego poparcia społeczności. Raz popełniłem błąd i zostałem wyrzucony jak śmieć. W tym odwalaniu jeszcze brało udział kilku osób, które zgaduje że nie zostały ukarane w żaden sposób. 
(Jak autokorekta poprawiła mi coś, to przepraszam bo piszę z telefonu) 

Pozdrawiam, Zenek.

• Like 3
  • Haha 5

14 godzin temu, Abram napisał:

Hej, nie będę się z tobą kłócić, z szacunku do konta Abrama, więc napiszę tylko jedną wypowiedź.

- Po 1 Absolutnie nie miałem na myśli tego, że jak przyznałem się do winy to kara magicznie zniknie. Po prostu przytoczyłem ten fakt iż nie chciałem wam utrudniać życia. 

- Po 2 Moim zdaniem bronienie się tym, że ktoś dostał mniejszą karę jest sensowne, ponieważ pokazuje to jakie podejście macie do osoby bez żadnego poparcia społeczności. Raz popełniłem błąd i zostałem wyrzucony jak śmieć. W tym odwalaniu jeszcze brało udział kilku osób, które zgaduje że nie zostały ukarane w żaden sposób. 
(Jak autokorekta poprawiła mi coś, to przepraszam bo piszę z telefonu) 

Pozdrawiam, Zenek.

Co do podpunktu pierwszego to owszem utrudniłeś nam życie, prowadząc dla ludzi szkolenia które zajmują sporo czasu liczymy na to, że dana osoba coś z tego wyciągnie - jeżeli przychodzą do nas odwalacze to nasze szkolenia, nasz poświęcony na to czas idzie na marne ponieważ cel takiej osoby jest wiadomy.

Jeżeli chodzi o podpunkt drugi - to co napisałeś kompletnie mi się nie zgadza. To co zrobiła dana osoba i za co jest ukarana wewnętrznie wie tylko zarząd frakcji, do którego ty nie należałeś, każda sytuacja wymaga innego spojrzenia na daną sprawę - wcześniejszą ingerencje we frakcje i czy był to jednorazowy wybryk. Za to ty, nie byłeś wcale długo we frakcji, nie było żadnej wcześniejszej ingerencji z twojej strony na dobro frakcji, a jedynie odwalanie co działa negatywnie na "imię" naszej frakcji, stąd taka decyzja, nadal podtrzymuję się tego, że kara była jak najbardziej słuszna.

Pozdrawiam.

• Like 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.