Abram Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Witam wszystkich graczy w dzisiejszym świątecznym dniu. Na samym wstępie chciałbym życzyć każdemu wesołych świąt bożonarodzeniowych oraz do tego ogłosić konkurs na jeden z moich pojazdów, którym będzie -> https://imgur.com/VdkEOZ1 <- Securicar 2.2 ft id id 76658. Co trzeba zrobić, aby wziąć udział w konkursie? 1. Wystarczy napisać za co tak na prawdę kochacie święta, z czym się Wam kojarzy okres świąteczny. 2. Zostawić reputację pod postem. Do kiedy będzie trwał konkurs? Konkurs potrwa równy tydzień, możliwość komentowania będzie zablokowana na Sylwestra! Do tego momentu macie dużo czasu na wymyślenie czegoś zabawnego, pomysłowego, a także ciekawego, bo o to tutaj tak na prawdę chodzi, wygrany musi pokazać się największą ciekawością, za którą go wynagrodzę tym skromnym pojazdem. 38 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoPanJest Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 swieta, przynoszą super klimat i super k**ewsko duzo kasy, oraz mozna spotkac sie z rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirek1 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 święta przynoszą fajne wspomnienia oraz dobre jedzenia nie zapomnijmy o rodzinie oraz o prezentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Jak są święta to zaraz nowy rok, a nowy rok to nowe podatki, akcyzy podwyżki wszystko w górę idzie Piekna Polska ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lem0n Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Święta mi się kojarzą z ciepłą atmosfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Święta są najlepsze z powodu pastereczki, razem z ziomalami lubimy wypić sobie 🤙😎 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszproblem123 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Święta mi sie kojarzą z rodzinką choinką i pieniędzmi od babci xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoPanJest Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 6 minut temu, XISTER napisał: Święta są najlepsze z powodu pastereczki, razem z ziomalami lubimy wypić sobie 🤙😎 b))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznany_ Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Kocham Święta za to że można zobaczyć się z rodziną co akurat w tym okresie gdy krąży koronawirus jest bardzo utrudnione. A Święta kojarzą mi się ze śniegiem i ozdabianiem choinki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Najpiękniejsze w Świętach jest to iż mogą ciebie zaskoczyć posmakować pięknych Mikołajek Edytowane 24 Grudnia 2021 przez Teresa23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 W swieta mozna sie najesc XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxpatrykjnsxx Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Jeśli musiałabym wskazać jedną rzecz, która kojarzy mi się z Bożym Narodzeniem, to zdecydowanie film "Kevin sam w domu". Wyjątkowy nastrój, którym nas otacza: tajemniczość, ciepło i wspólną bliskość chwilę oddechu, który pozwalają złapać i zastanowić się chwilę nad tym co mamy. Możliwość przypomnienia sobie beztroskiego dzieciństwa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoniM_)) Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Kocham święta z jednego powodu mam po prostu wolny czas który mogę spędzić jak tylko chcę czy to polatać bokiem pod Lidlem czy to wyjść na imprezę. Ale najczęściej kojarzą mi się z czasem spędzonym w rodzinnej atmosferze z życzeniami typu *Nawzajem*, z ciepłymi daniami i zimna wódeczką na stole z tym jednym wujkiem który zawsze coś odwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaskam Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Święta kojarzą mi się ze śniegiem, prezętami, rodzinom, Kevinem, mandarynkami, choinkom z lasu zajebaną, Jezusem, księdzem na pasterce, opłatkiem, wolnym czasem, i jeszcze jedno najważniejsze 0,7 na stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larnast Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 W święta dostaje sie w pi*de kasy ale przychodzi rodzina można sie z nimi nayebać lub inne sprawy uwielbiam święta najlepszy czas w ciagu roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queaKa Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Kocham Święta przede wszystkim kojarzą mi się z taką rodzinną atmosferą. Moja rodzina jest w rozjazdach i tylko przy takich okazjach spotykamy się wszyscy razem A tak poza tym Święta kojarzą mi się z kolorowymi światełkami, choinką, pierniczkami, zapachem mandarynek, świątecznymi piosenkami, gorącą czekoladą, bajecznymi krajobrazami i w ogóle mają dla mnie coś z magii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pykpykypyk12 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 mandarynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Święta kojarzą mi się z pasterką mega klimatem oczywiście spodkanie się z rodziną prezentami i jedzeniem i z zblizającym się sylwestrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Czas Bożego Narodzenia to najbardziej wyjątkowy czas dla wszystkich. To jeden, jedyny dzień w roku, który owiany jest wyjątkową magią oczekiwania, radości i świątecznej krzątaniny. To również doskonały moment do rodzinnych spotkań, na które w ciągu roku czasami brakuje okazji. To właśnie w Wigilię, wszyscy wspólnie zasiadamy do stołu. I to jest najpiękniejsze w tym czasie i najbardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Kocham świeta za wyjątkowy nastrój, którym nas otacza, ciepło i wspólną bliskość, która pozwalają złapać i zastanowić się chwilę nad tym co mamy. Uczucie ekscytacji podczas otwierania prezentów. Możliwość przypomnienia sobie beztroskiego dzieciństwa i to jest najpiękniejsze można się spotkać z rodziną przy wigilijnym stole a obok telewizor z "Kevin sam w domu". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrSon2006 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 święta kojarzą mi sie z atmosferą rodzinną prezentami 12 daniami i oczywiście karpiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Witam w świętach kocham ten czas świąteczny jak z rodziną przy wigilijnym stole oraz jak idąc na pasterke pijąc grzańca (Lub inny alkohol nie jestem wybredny) śpiewamy kolędy z kolegami i czekając na północ żeby wziąść gryza kiełbasy. Święta mają swój urok jak na przykład picię wódy lub czegoś innego ( już to pisałem u góry ale powtórzę że nie jestem wybredny) przy wigilijnym stole wraz z szwagrem inaczej wchodzi niż zawsze. No ale są tego minusy wiadomo jakie np (Kac bądź Kac kupa). Święta to czas wybaczenia najgorszemu wrogowi bądź sąsiadowi ( nie no temu cfelowi to nie). Okres świąteczny to najpiękniejszy czas w całym roku najlepiej jak w tym roku śniegu ładnie leży i na minusie cały krajobraz dodam że mieszkam w lesie jest przepiękny. Ale wiadomo po świętach (Na szczęście chodzę jeszcze do szkoły więc mam wolne) niestety rodzina jedzie już do swoich domów no ale co dobre szybko się kończy, Także rozpisałem się na temat świąt i jeżeli ktoś to przeczyta i mu się spodoba proszę zostaw reakcje naprawdę się starałem żeby to napisać nie chciałem wszystkiego w jednym zdaniu umieścić także Abram pozdro dla ciebie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 To zaczynajmy, śnieg, Jest biały jebać cza... Oczywiście żartuje. Black lives Matter. Teraz tak śnieg no co za***iście się driftuje jak nie masz opon zimowych. Mimo ze nie mam prawko to już to odczułem jak fajnie się driftuje. No co jeszcze zjezdzanie na sankach najlepsze co istnieje. No i co dalej Boże narodzenie. Zebranie osób lubiących się upić, no szanujmy się każdy ma takiego wujka a kto nie ma niech żałuję. No a po co ja przynajmniej przyjezdzam na święta, Oczywiście tylko ku*wa przeznty, Nie ważna jest rodzina. Oj nie nie kto tak myśli jest tak zwanym przygłupem, Prezenty też są spoko ale spędzenie czasu z rodziną wazniejsze. No to teraz Sylwester no zamach na cały świat wystrzał bomb atomowych aka fajerwerek. Podczas sylwestra czuję że w końcu w następnym roku się zmienie a jak jest każdy wie, ch*j nie zmiana. W sylwestra też fajnie się upić lecz nie zawsze. Zawsze wychodzę na balkon i widzę te fajerweki wszędzie strzały fajerwerek jest to kozackie no i za***iste, Pamiętajcie jak strzelacie z fajerwerek trzeba uważać. No i co to tyle chyba a jak cos jeszcze zapomniałem prosta sprawa. Pozdrawiam czytelników! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Święta mi się kojarzą z rodzinką śniegiem choinką prezentami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Kocham święta za możliwość spędzenia czasu z najbliższymi oraz oczywiście za rozdanie prezentów, sam bardzo lubię dawać innym prezenty a najlepsza jest reakcja na nie. Święta są idealnym momentem na to aby wujkowie porozmawiali o politycznych sprawach, dzieci aby cieszyli się z prezentów, mam aby zrobiły przepysznego karpia i barczsz czerwony a to wszystko przy swiatecznej muzyce. Wieczorami cieplutka cherbatka z goździkamii pomarańcza do tego słodziutkie pierniki a w domu zapach cynamonu! To jest piękny czas, przerwa od znajomych, zostawienie porblemów na drugi tor a w głowie tylko swiateczny klimat. Dzielenie się opłatkiem i te piękne dwa słowa którymi są "wesołych świąt" uśmiech sam pojawia się na twarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi