RufuSs Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) ZA CO KOCHAM?UWIELBIAM ŚWIĘTA: Cześć,cześć zacznę od tego że Uwielbiam święta bożego narodzenia przez to że cała rodzina siedzi przy jednym stole no i wiadomo,Jest świetna kolacja jak i atmosfera.To nie wszystko,nie możemy zapomnieć o prezentach które co roku dają mi coraz większą pociechę jak i radość.Zawsze to młodsze rodzeństwo dostaje większy prezent ale wiadomo każdy kiedyś dorośnie.W tym roku Pogoda dobrze przypisała!w końcu śnieg w boże narodzenie nie mogłem się tego doczekać,wraz z rodzeństwem i kuzynostwem ulepiliśmy bałwana bo co to za zima bez bałwana 😉.Patrząc na święta bożego narodzenia z drugiej strony?(nie wiem czy dobrze to twierdze) są to drugie święta które spędziłem trochę czasu na multirpg ponieważ (dwa miesiące temu) była moja rocznica od założenia konta na Multi.Bruh szkoda że te święta nie dadzą tego samego klimatu co rok temu na owym serwerze ale nie ma co dalej przedłużać na ten temat.Z własnej strony mogę dodać że Święta Bożego Narodzenia w tym roku były znakomite i każdy je spędził rewelacyjnie! Z CZYM MI SIĘ KOJARZY OKRES ŚWIĄTECZNY: Oczywiście że z feriami szkolnymi no ale cóż ruszyłem się do pracy i już nie mam takich ferii 😜 również śnieg,bałwan,śnieżki wiele by tu wymieniać wiadomo wystarczy pomyśleć o zimie i wiele się ma skojarzeń haha. Ps.Dalej wierze w świętego Mikołaja wiadomo! Edytowane 26 Grudnia 2021 przez RufuSs 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captain. Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Przed świętami zawsze czuć ich klimat przez np. pieczenie pierników zawsze sprawiało mi to wielką radość i w sumię nadal sprawia mi to radość gdy rodzinnie można piec pierniki. Uwielbiam tak że to gdy stroję z rodziną choinkę. Przede wszystkim święta kocham za to że zawsze rodzinnie zasiadamy do stołu wigilijnego na którym zawsze jest 12 potraw. Właśnię za to najbardziej kocham święta ponieważ możemy je spędzić w gronie rodziny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Z rodziną którą mogę zobaczyć na raz w jednym miejscu, z prezentami, które mogę otworzyć i być szczęśliwy po tym co w nich znajdę. Święta kojarzą mi się ze śniegiem i beztroską. W święta nie przejmuję się niczym innym, po prostu odpoczywam i mogę czuć się spokojnie i się relaksować, ale oczywiście nie zawsze ponieważ mogą się zdarzyć różne obowiązki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frejz Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Święta się kojarzą z rodzinką, czas z nią spędzony daje najlepszy klimat. Oczywiście nie zapominam o prezentach😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 31 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Informacja co do konkursu: Posty, które będą po północy będą odrzucane i nie brane w jakikolwiek sposób pod uwagę. Wyniki konkursu odbędą się jutro w godzinach POPOŁUDNIOWYCH. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Akurat mi, święta kojarzą się z ; piernikami, bliskimi, opłatkiem, i z prezentami🎁. Pozdrawiam, kalixX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Święta to szczególny okres. Jedyny taki w roku. Wtedy spotykamy sie z rodziną dzielimy się opłatkiem oraz składamy sobie życzenia. Święta kojarzą mi się jeszcze z zapachem mandarynek oraz choinki w całym domu. Oczywiście nie można zapomnieć o filmie "Kevin sam w domu" większość nie wyobraża sobie świąt bez Kevina bo to tradycja! Święta kojarzą mi się także z pięknie zastawionym stołem oraz pięknie udekorowanym domem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Konkurs wygrywa @Mathias_Ojcielov, po nagrodę zgłoś się do mnie na discorda Abram#7149 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi