GMWolf414 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nick : GMWolf414.KR SID : 9353 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Medical Center Ranga posiadane we frakcji: Lider Frakcji/Hospital Manager powód : Brak chęci do dalszego prowadzenia frakcji. Dziękuję wszystkim za te wspólne chwile spędzone na służbie jak i poza nią. 15 2 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Inaczej się umawialiśmy dobra ale żegnaj Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Borsuczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Dobry ruch woof woof. Zagramy jeszcze kiedyś w lige. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nara wolf dzięki za egzamin praktyczny podczas mojego wcześniejszego pobytu we frakcji, nie daj się! ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeku Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 😪💔 Dzięki za szansę w SAMC, Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zawiodłem się Wolfik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charles_Gifford Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nie no szefu będzie brakowało ciebie. Ale powodzenia w późniejszych frakcjach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Myślałem że zrobisz mi jeszcze egzamin 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ooof... no to trzym się.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Dopiero co dostałem się do was, a już cię nie zobaczę tutaj. Szkoda, trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Szkoda Wolf że tak postąpiłeś mam nadzieję że kiedyś wrócisz jeszcze dzięki za bana wtedy jak mi rozwalili samochód dla mnie ban od Indera to autorytet trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Dziękuje bardzo za pełnienie służby Lidera San Andreas Medical Center. Według mnie frakcja stanęła na nogi dzięki Tobie ( choć w jakimś stopniu ) pomimo, że ostatnio jest trochę kiepsko. Chciałabym z Tobą porozmawiać jeszcze na teamspeaku i wspólnie podjąć pewną decyzję. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi