Frejz Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Dziękuje wszystkim za te 500h godzin i parę miesięcy spędzonych na serwerze a w szczególności: Frakcje: @Mandarynka - Dziękuje za przyjęcie do frakcji jak i danie mi w niej szansy. @Dragas - Byłeś totalnym szefem w SAFD, wiele mnie nauczyłeś i dziękuje ci za to. @Abram - Dzięki za szkolenia, wiele się dzięki tobie nauczyłem. @Kacpersonn - Dziękuje ci za egzamin! @NoobikPL123 - Dzięki za chwile w SAFD @Diki22, @Xyrex, @kozderka, @Drabinson, @Pomarańcza, @Konopek, @GrzybNaScianie, @xSpeedKiller i wiele innych osób z frakcji - Dziękuje wam za służbę! @BigCarl - Dzięki BigCarl za wszystko! Wspólny jeden patrol w SAPD hahah. @Arguś.exe - Dzięki za szanse w SAPD, niestety ją zmarnowałem😕 @wutka - Dziękuje za wszystkie patrole w SAPD. @bobeku, @N0duXx, @Axen - Dzięki za wspólne super RP! Biznesy: @TurboWojtek - Dzięki za przyjemną służbę w San News! Administracja: @Smallspy. - Fajnie było w administracji, dzięki za danie mi szansy w niej! @XISTER - Szkoda że odszedłeś, najlepszy admin haha. @RufuSs - Dzięki za wspólne chwile w administracji! @imgores - Lecisz po roota! Poboczne: @Xenon - Lecisz dalej z tą liderką! Powodzenia!!!! @Jarecki - Super jesteś, nie zmieniaj sie! @Tomaszenko - Najlepszy były support! Dużo mógłbym jeszcze wypisywać lecz tu są osoby które najbardziej zapadły mi w pamięć Przepraszam jeśli o kimś zapomniałem. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Powodzenia w życiu 🔥 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Dzięki frejz trzymaj się i powodzenia życzę mam nadzieje że jeszcze kiedyś nasze drogi się zejdą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ale...jak?co? Nie uciekaj 😞. Zapamiętam cie takiego jaki jesteś,nie zmieniaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Trzymaj się Frejz! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 A gdzie ja? Nie no trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Troche tf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axen Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Kolejny 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Pa frejzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Trzymaj się Wiktorku. Kontakt jest! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Też jesteś super, przyjemne było z Tobą brać udział w wypadkach jako frakcja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi