Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z Frakcji SAPD.

Sztynksu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : podlaskipartyzant

SID : 28842

Z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department.

Ranga posiadane we frakcji: Assistant Chief of Police.

Powód : Nadzieja bywa zgubna.

Nie chciałem aby odbyło się to w taki sposób - no cóż, bywa.

Edytowane przez Sztynksu
  • Dzięki 1
  • Smutny 50

Nie sądziłem że podczas mojej kadencji doczekam się takiego posta z twojej strony, lecz niestety nadszedł ten moment.
Przykro się na to patrzy tym bardziej ze względu na to jak zostałeś potraktowany przez pewną osobę... Lecz oszukiwani będziemy zawsze. 

Dziękuje Ci za ponad rok wspólnej służby, ponad 10 miesięcy wspólnego zarządzania frakcją, oraz przede wszystkim za to, że razem ze mną postawiłeś tą frakcję na nogi. 
Trzymaj się sztynksu 💔 

• Haha 1

Witam, a raczej.. Cześć. unknown.pngLieutenant Dewen., Police Department.

Patrząc na nagłówek i autora tego odejścia łezka sama kręci się w oku. Odchodzi osoba w stopniu niemalże najwyższym w hierarchii frakcyjnej, jak i osoba niesamowicie wartościowa i ogólnikowo wykształcona w zakresie Departamentu. Pamiętam doskonale, gdy powracałeś do frakcji i od tamtej pory piąłeś się w górę. To był zaszczyt, aby pełnić służbę u Twojego boku. Cieszę się, że mogłem tyle czasu spędzić razem z Tobą i wspólnie patrolować ulice miasta San Andreas. Nadal w pamięci mam awans z 21 sierpnia 2021 roku. Awansowałeś mnie wówczas.. Sam wiesz jak i za co. Wówczas pozwoliłeś mi na "rozwinięcie skrzydeł" w dalszej drodze do celu. Reasumując - dziękuje Ci jeszcze raz, drogi Sztynksu za wszystko, za wszystkie wspomnienia które utworzyliśmy wspólnie, za wszystko co razem przeszliśmy i poniekąd zdobyliśmy. Wspomnienia są wieczne, co za tym idzie nikt ani nic nam ich nie odbierze.

Thank's for service, Assistant Chief of Police. Memory is a hard rock in our shared faith. See you again..

W wiadomości prywatnej podeślę Ci filmik, który przywołuje wspomnienia!

• Like 3
  • Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.