Sztynksu Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Nick : podlaskipartyzant SID : 28842 Z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department. Ranga posiadane we frakcji: Assistant Chief of Police. Powód : Nadzieja bywa zgubna. Nie chciałem aby odbyło się to w taki sposób - no cóż, bywa. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Sztynksu 1 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Dzięki za ponad rok służby. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez krzywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Trzymaj się sztynksu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dzięki za wszystko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dzięki za wszystko! Mam nadzieje że jeszcze się napijemy na kamerce.. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Pomimo że nie miałem okazji z tobą się jeszcze zapoznać - dzięki za to że przyczyniłeś się do rozwoju frakcji. Ogromny cios dla Police Department, trzymaj się w życiu prywatnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Każdy kiedyś musi ustąpić, wiadomo co i jak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dzięki sztnks za all. Rozmowy z tobą na TS były piękne. trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 jak to będzie mi brakowało takiego maina katy w sapd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dzięki za wszystko będzie cię brakować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 trzymaj się sztynksu ❤️ będzie ciebie brakować pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Kolejne odejście V-Lidera w kolejnej Frakcji 😞 Trzymaj się Sztynksu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Nie sądziłem że podczas mojej kadencji doczekam się takiego posta z twojej strony, lecz niestety nadszedł ten moment. Przykro się na to patrzy tym bardziej ze względu na to jak zostałeś potraktowany przez pewną osobę... Lecz oszukiwani będziemy zawsze. Dziękuje Ci za ponad rok wspólnej służby, ponad 10 miesięcy wspólnego zarządzania frakcją, oraz przede wszystkim za to, że razem ze mną postawiłeś tą frakcję na nogi. Trzymaj się sztynksu 💔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dzięki za wspólne spędzone chwilę w frakcji, trzymaj się ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Jasny gwint, sztynksu.. Dziękuję Ci za wszystko - trzymaj się! I nie puszczaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dzięki za ponad 10 miesięcy owocnej współpracy i ponad 1,5 roku bycia razem we frakcji, picia na kamerkach i ogólnie za wszystko, będzie mi ciebie brakować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Żegnaj chłopaku z podlasia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 😞 Dzięki za wszystko i za wspólną służbę przede wszystkim, trzymaj się i powodzenia życzę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Żegnaj, ogromny cios dla frakcji będzie tam brakowało ciebie. Trzymaj się! ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Witam, a raczej.. Cześć. Lieutenant Dewen., Police Department. Patrząc na nagłówek i autora tego odejścia łezka sama kręci się w oku. Odchodzi osoba w stopniu niemalże najwyższym w hierarchii frakcyjnej, jak i osoba niesamowicie wartościowa i ogólnikowo wykształcona w zakresie Departamentu. Pamiętam doskonale, gdy powracałeś do frakcji i od tamtej pory piąłeś się w górę. To był zaszczyt, aby pełnić służbę u Twojego boku. Cieszę się, że mogłem tyle czasu spędzić razem z Tobą i wspólnie patrolować ulice miasta San Andreas. Nadal w pamięci mam awans z 21 sierpnia 2021 roku. Awansowałeś mnie wówczas.. Sam wiesz jak i za co. Wówczas pozwoliłeś mi na "rozwinięcie skrzydeł" w dalszej drodze do celu. Reasumując - dziękuje Ci jeszcze raz, drogi Sztynksu za wszystko, za wszystkie wspomnienia które utworzyliśmy wspólnie, za wszystko co razem przeszliśmy i poniekąd zdobyliśmy. Wspomnienia są wieczne, co za tym idzie nikt ani nic nam ich nie odbierze. Thank's for service, Assistant Chief of Police. Memory is a hard rock in our shared faith. See you again.. W wiadomości prywatnej podeślę Ci filmik, który przywołuje wspomnienia! 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Trzymaj się Sztynksu, dzięki za wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Pdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dziękuję ci za wszystko sztynktsu niesamowity byłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Sadeg, będę tęsknił wbij czasem pogadać albo pograć na ts’a. Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi