Fazi_ Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Nick: Fazi_ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 2023-09-11 Dowód na bycie we frakcji: Straw Wie że byłem, nie mam ss bo usunięty zostałem z Discord Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ Frakcja zaczęła z nowu Funkcjonować tak jak powinna i nie jest już zawieszona 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 2 godziny temu, Fazi_ napisał: Nick: Fazi_ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 2023-09-11 Dowód na bycie we frakcji: Straw Wie że byłem, nie mam ss bo usunięty zostałem z Discord Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ Frakcja zaczęła z nowu Funkcjonować tak jak powinna i nie jest już zawieszona Akceptuje, wracasz na rangę Starszy strażak Po rangi zgłoś się do zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Virus_PL napisał: Nick:Virus_PL Jaki stopień posiadałeś we frakcji:Podchorąży Data opuszczenia frakcji:4.09.2023 Dowód na bycie we frakcji:Inder wiedział że byłem we frakcji jak pisałem wzór odescia z tej frakcji Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi:Wróciła mi chęć do bycia strazakiem w tej frakcji Odrzucam, nie odczekałeś 3 dni przed napisaniem podania do SAMC po wyrzuceniu z TSA. Edytowane 13 Października 2023 przez HAGO1237 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Nick: wierzba_420 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: generał brygadier (lider) Data opuszczenia frakcji: 21.08.2023 Dowód na bycie we frakcji: zarząd pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: więcej czasu mam na granie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 5 godzin temu, wierzba_420 napisał: Nick: wierzba_420 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: generał brygadier (lider) Data opuszczenia frakcji: 21.08.2023 Dowód na bycie we frakcji: zarząd pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: więcej czasu mam na granie Akceptuje, jeżeli Młodszy Brygadier tobie odpowiada zgłoś się do zarządu po odbiór rang 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Nick: Krajnus227 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Generał Brygadier Data opuszczenia frakcji: 20 Marca Dowód na bycie we frakcji: Wystarczy mój profil Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym sobie powspominać wszystko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, Krajnus227 napisał: Nick: Krajnus227 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Generał Brygadier Data opuszczenia frakcji: 20 Marca Dowód na bycie we frakcji: Wystarczy mój profil Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym sobie powspominać wszystko. Akceptuje, Młodszy Brygadier witamy ponownie w frakcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl.. Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Nick: Carl.. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Aspirant (9) Data opuszczenia frakcji: 29.11.2023 Dowód na bycie we frakcji: Dużo czasu od odejścia nie minęło więc myślę że zarząd pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Fajnie się grało w niej oraz będzie jakieś zajęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 3 godziny temu, Carl.. napisał: Nick: Carl.. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Aspirant (9) Data opuszczenia frakcji: 29.11.2023 Dowód na bycie we frakcji: Dużo czasu od odejścia nie minęło więc myślę że zarząd pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Fajnie się grało w niej oraz będzie jakieś zajęcie Akceptuje, Starszy ogniomistrz witamy spowrotem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Nick: Xyrex. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier (V-lider) Data opuszczenia frakcji: 08.02.2023 Dowód na bycie we frakcji: Wysłałem liderowi na priv. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym pomóc w rozwinięciu frakcji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Godzinę temu, Xyrex. napisał: Nick: Xyrex. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier (V-lider) Data opuszczenia frakcji: 08.02.2023 Dowód na bycie we frakcji: Wysłałem liderowi na priv. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym pomóc w rozwinięciu frakcji. Akceptuje, Młodszy Kapitan Witamy ponownie we frakcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 (edytowane) Nick:Dynoro_V8( jak Odchodziłem z Frakcji miałem nick Gangsta03 Lub Virus_PL) Jaki stopień posiadałeś we frakcji:Podchorąży Data opuszczenia frakcji:4.09.2023 Dowód na bycie we frakcji:ss nie mam ale to była pierwsza frakcja gdzie sie dostałem Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi:Wróciła mi chęć na bycie we frakcji tylko w tej frakcji sie dobrze czułem Edytowane 29 Stycznia 2024 przez Liryczny_Morderca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 W dniu 29.01.2024 o 18:25, Liryczny_Morderca napisał: Nick:Dynoro_V8( jak Odchodziłem z Frakcji miałem nick Gangsta03 Lub Virus_PL) Jaki stopień posiadałeś we frakcji:Podchorąży Data opuszczenia frakcji:4.09.2023 Dowód na bycie we frakcji:ss nie mam ale to była pierwsza frakcja gdzie sie dostałem Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi:Wróciła mi chęć na bycie we frakcji tylko w tej frakcji sie dobrze czułem odrzucam, nie mozna powrócić do frakcji odchodząc podczas akademii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 10 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Nick: wierzba_420 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: brygadier Data opuszczenia frakcji: nie pamietam Dowód na bycie we frakcji: zarząd pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: nostalgia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 11 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 22 godziny temu, wierzba_420 napisał: Nick: wierzba_420 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: brygadier Data opuszczenia frakcji: nie pamietam Dowód na bycie we frakcji: zarząd pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: nostalgia po rozmowie akceptuje, Aspirant Sztabowy, witamy spowrotem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelTDI Opublikowano 29 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Nick:PawelTDI Jaki stopień posiadałeś we frakcji:Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: szczerze nie wiem ale jakoś dwa miesiące temu Dowód na bycie we frakcji: straw pamięta hago pamięta rambi pamięta i wojtex miś pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: mam doświadczenie i pasuje pomoc w frakcji posiadam bardzo duże zaangażowanie i nawet wydaje mi się że straw to widział pozdro (nie dawajcie mnie do akademi) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 29 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 2 godziny temu, PawelTDI napisał: Nick:PawelTDI Jaki stopień posiadałeś we frakcji:Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: szczerze nie wiem ale jakoś dwa miesiące temu Dowód na bycie we frakcji: straw pamięta hago pamięta rambi pamięta i wojtex miś pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: mam doświadczenie i pasuje pomoc w frakcji posiadam bardzo duże zaangażowanie i nawet wydaje mi się że straw to widział pozdro (nie dawajcie mnie do akademi) Akceptuje, Strażak Witamy ponownie we frakcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Nick: RambriFusherov Jaki stopień posiadałeś we frakcji: (16) Młodszy brygadier Data opuszczenia frakcji: nwm chyba 24.03 Dowód na bycie we frakcji: chyba nie musze Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: siema spoko minelo z 20 dni troche sie zregeorowalem i moge dalej siedziec spoko? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 5 godzin temu, RambriFusherov napisał: Nick: RambriFusherov Jaki stopień posiadałeś we frakcji: (16) Młodszy brygadier Data opuszczenia frakcji: nwm chyba 24.03 Dowód na bycie we frakcji: chyba nie musze Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: siema spoko minelo z 20 dni troche sie zregeorowalem i moge dalej siedziec spoko? Akceptuje, Starszy kapitan Witamy! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Nick: arturro_wqzzx Jaki stopień posiadałeś we frakcji: starszy strażak Data opuszczenia frakcji: nie pamietam właśnie Dowód na bycie we frakcji: na dole Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: po blce gkfu chce wrócić bo tutaj fajna atmosfera Ps na zdjęciu mam dowód wtedy gdy zdałem bo później nie mogę znaleść ze dostałem awans na s strazak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 20 godzin temu, arturro napisał: Nick: arturro_wqzzx Jaki stopień posiadałeś we frakcji: starszy strażak Data opuszczenia frakcji: nie pamietam właśnie Dowód na bycie we frakcji: na dole Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: po blce gkfu chce wrócić bo tutaj fajna atmosfera Ps na zdjęciu mam dowód wtedy gdy zdałem bo później nie mogę znaleść ze dostałem awans na s strazak Proponuję dopisanie do aktualnej akademii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 28 minut temu, Straw_pl napisał: Proponuję dopisanie do aktualnej akademii Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 6 godzin temu, wxkis. napisał: Nick: wxkis. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: strażak Data opuszczenia frakcji: jakos miesiac/dwa temu Dowód na bycie we frakcji: mysle ze hago, straw i rambri wiedzą Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: malo osob we frakcji, chęć tego zmienienia. Proponuję dopisanie do aktualnej akademii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szym3k Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Nick: szymustokox Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Wydaje mi się, że Starszy Sekcyjny, albo jeden stopień wyżej + szkoleniowiec Data opuszczenia frakcji: Sierpień 2023 r. Dowód na bycie we frakcji: Byłem za kadencji Mentorka, Wierzby oraz Eaziego. Napewno mnie pamiętają. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Obecnie mam dość dużo czasu oprócz pracy, więc myślę, że będzie to pewna odskocznia i powrót tego co było kiedyś:-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 43 minuty temu, szymustokox napisał: Nick: szymustokox Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Wydaje mi się, że Starszy Sekcyjny, albo jeden stopień wyżej + szkoleniowiec Data opuszczenia frakcji: Sierpień 2023 r. Dowód na bycie we frakcji: Byłem za kadencji Mentorka, Wierzby oraz Eaziego. Napewno mnie pamiętają. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Obecnie mam dość dużo czasu oprócz pracy, więc myślę, że będzie to pewna odskocznia i powrót tego co było kiedyś:-) Starszy strażak, witamy spowrotem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi