Straw_pl Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 W dniu 11.06.2024 o 22:02, eazi_ napisał: Nick: eazi_ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier, all poboczne. Data opuszczenia frakcji: Nie pamiętam dokładnie. Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Warto pobawić się w wolnej chwili. Szymuś wrócił to i ja wrócę. Zawsze się przydam do pomocy, jeżeli zarząd mnie o to poprosi. Czasu nie mam dużo, lecz natomiast będę starał się wchodzić na duty choćby normę zrobić. Aspirant, witamy spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Nick: rafszu Jaki stopień posiadałeś we frakcji: mlodszy ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: kwiecien Dowód na bycie we frakcji: nie cza Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: pogralbym w mulciaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 3 godziny temu, rafszu napisał: Nick: rafszu Jaki stopień posiadałeś we frakcji: mlodszy ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: kwiecien Dowód na bycie we frakcji: nie cza Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: pogralbym w mulciaka akceptuje sekcyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugar. Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Nick: sugar. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 28 maj Dowód na bycie we frakcji: lider pamieta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: mam chęć teraz do grania na multi, oraz aby bardziej rozwinąć frakcje 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 W dniu 22.06.2024 o 13:14, sugar. napisał: Nick: sugar. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 28 maj Dowód na bycie we frakcji: lider pamieta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: mam chęć teraz do grania na multi, oraz aby bardziej rozwinąć frakcje 😉 Akceptuje, Młodszy ogniomistrz witamy spowrotem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Nick: HAGO1237 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: 13.06.2024 Dowód na bycie we frakcji: - Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: ogarniecie zycia i wiecej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 1 minutę temu, HAGO1237 napisał: Nick: HAGO1237 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: 13.06.2024 Dowód na bycie we frakcji: - Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: ogarniecie zycia i wiecej czasu Akceptuje, Nadbrygadier na okresie próbnym, witamy ponownie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dipper Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 (edytowane) Nick: Itzz_Dipper Jaki stopień posiadałeś we frakcji: strażak Data opuszczenia frakcji: chyba 22 marca Dowód na bycie we frakcji: nmg wysłać ale mg komuś dać na pv Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: chciałbym sobie przypomnieć jak to jest w safd bo dawno nie byłem i mam ochotę wrócić na stare śmieci Edytowane 7 Lipca 2024 przez Dipper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 2 godziny temu, Dipper napisał: Nick: Itzz_Dipper Jaki stopień posiadałeś we frakcji: strażak Data opuszczenia frakcji: chyba 22 marca Dowód na bycie we frakcji: nmg wysłać ale mg komuś dać na pv Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: chciałbym sobie przypomnieć jak to jest w safd bo dawno nie byłem i mam ochotę wrócić na stare śmieci Jutro startuje rekrutacja do frakcji, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEX Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Nick:WOJTEX Jaki stopień posiadałeś we frakcji:Aspiranta sztabowy Data opuszczenia frakcji: nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji: jestem w zaufanych Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: brak strażaków na duty 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Nick: RambriFusherov Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy kapitan + zarzad Data opuszczenia frakcji: nie pamietam ale chyba w kwietniu albo maju Dowód na bycie we frakcji: discord Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: wojtek wraca to ja tez , moze frakcja odzyje 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 12 godzin temu, WOJTEX napisał: Nick:WOJTEX Jaki stopień posiadałeś we frakcji:Aspiranta sztabowy Data opuszczenia frakcji: nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji: jestem w zaufanych Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: brak strażaków na duty Akceptuje, Aspirant, witamy spowrotem! 12 godzin temu, RambriFusherov napisał: Nick: RambriFusherov Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy kapitan + zarzad Data opuszczenia frakcji: nie pamietam ale chyba w kwietniu albo maju Dowód na bycie we frakcji: discord Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: wojtek wraca to ja tez , moze frakcja odzyje Akceptuje, Młodszy Kapitan witamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 (edytowane) Nick:kacpero0234 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: strażak Data opuszczenia frakcji: 10.08.2024 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi:Trup mnie namówił Edytowane 29 Sierpnia 2024 przez kacpero004132 no wiecie trup mnie poprawił 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Nick kierowca_pralki Jaki stopień posiadałem we frakcji podchorąży Data opuszczenia nie pamiętam jakoś dwa tygodnie temu Dowód na bycie we frakcji- eazy wie Dlaczego mam zamiar wrócić do frakcji - mega mnie to kręciło fajnie było i żałuję że odszedłem i brakuje mi tego liczę na jedną szansę i nie zawiodę nikogo 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Nick: arturro_wqzzx Jaki stopień posiadałeś we frakcji: sekcyjny Data opuszczenia frakcji: miesiąc temu Dowód na bycie we frakcji: eazi pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: poprostu chciałem spróbować w sapd ale nie dostałem się i lipka lekko , i nie mam teraz w co grać ani nic wiec No i co do powrotu eazi skontaktuj się zemna na dc staff_arturro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeelloX Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) Nick: XeelloX Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 24.09.2023 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wiem że minęło trochę od odejścia mojego ale z chęcią mam przyjemność wrócić w szeregi S.A Fire Department ponieważ lider się zmienił oraz mam chęć po robić RP i nie tylko. 🌴 Edytowane 14 Września 2024 przez XeelloX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeelloX Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 3 minuty temu, eazi_ napisał: Proszę o dowód ukazujący, że twoim ostatnim stopniem był - Starszy Sekcyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia Opublikowano 15 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 Nick: ciocia Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Podchorąży Data opuszczenia frakcji: 15.12.2021 Dowód na bycie we frakcji: zdjecie nizej Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Frakcja odżywa, nowy lider i napewno super atmosfera ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsuoo Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 (edytowane) Nick: hsuo. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: strazak Data opuszczenia frakcji: 4 sierpnia Dowód na bycie we frakcji: uzgodnione z @eazi_ Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: frakcja na nowo żyje i fajnie tu u was bylo chce wrócic Edytowane 17 Września 2024 przez hsuoo poprawka ,3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsr_x Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 (edytowane) Nick: wsr_x Jaki stopień posiadałeś we frakcji: starszy strazak Data opuszczenia frakcji: 4 sierpnia Dowód na bycie we frakcji: uzgodnione z zarzadem Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi:frakcja na nowo żyje i fajnie tu u was bylo chce wrócic Edytowane 17 Września 2024 przez wsr_x bledy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsr_x Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Nick: wsr_x Jaki stopień posiadałeś we frakcji: sekcyjny Data opuszczenia frakcji: (nie pamietam) Dowód na bycie we frakcji: uzgodnione z zarzadem Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: pieniądz wzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Nick kubson169 Jakiś stopień posiadany we frakcji strażak Data opuszczenia nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji ziomale wiedzą Dlaczego chcę wrócić - komputer działa motywacja jest i mega chce wrócić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trup0_0 Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 2 minuty temu, Kubson169 napisał: Nick kubson169 Jakiś stopień posiadany we frakcji strażak Data opuszczenia nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji ziomale wiedzą Dlaczego chcę wrócić - komputer działa motywacja jest i mega chce wrócić Akceptuje, strażak. Podczas powrotu zdajesz egzamin teoretyczny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotypu Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Nick: lubiekremowki2137 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strażak Data opuszczenia frakcji: 4.10.2024 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Stęskniłem się troszke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Nick: ciocia Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy aspirant Data opuszczenia frakcji: 24.10.2024 Dowód na bycie we frakcji: eazi wie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: wróciły chęci:3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi