Abram Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Nick : Abram SID : 43331 z jakiej frakcji chcesz odejść : sn Ranga posiadane we frakcji: Dziennikarz Specjalista powód : 🥳 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 X D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Teraz, Cinek napisał: X D Bardziej Cię to boli Cipek niż mnie chyba 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, Abram napisał: Bardziej Cię to boli Cipek niż mnie chyba 😄 Tutaj prawda 23 latek pokazał poziom, podziwiajcie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 🚩🚩🚩 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Teraz, Cinek napisał: Tutaj prawda 23 latek pokazał poziom, podziwiajcie! W porównaniu do 17 latka Twego pokroju, nie napierdalam za plecami, a rozmawiając na ts boję się tego powiedzieć 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Abram napisał: W porównaniu do 17 latka Twego pokroju, nie napierdalam za plecami, a rozmawiając na ts boję się tego powiedzieć 😄 Zgadza się, uciszyłeś mnie tym - wybacz, już nie będę. Edytowane 17 Lutego 2022 przez Cinek 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Teraz, Cinek napisał: Zgadza się, uciszyłeś mnie tym - wybacz, już nie będę. 🤙 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Witamy na Black liście Głównej Komisji Frakcyjnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi