Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z biznesu. 04.04.2022.

grandpa_spectra
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : grandpa_spectra (rocky_balboa)

SID : 68087.

z jakiej frakcji chcesz odejść : Redakcja Prasowa San News.

Ranga posiadane we frakcji: Dyrektor Naczelny (Lider).

powód: Główna Komisja wszystko wie, główny powód to wypalenie i brak chęci. Dziękuje wszystkim za 1,5 roku współpracy, każdemu liderowi z każdej frakcji i biznesu życzę powodzenia w dalszej karierze. Trzymajcie się.

Edytowane przez grandpa_spectra
  • Dzięki 2
  • Haha 2
  • Smutny 23

Dziękuję ci spectra za wszystko za to że wytrzymałeś ze mną rok w biznesie i że się nie poddałeś i nadal szłeś do przodu dzięki tobie ten biznes jakoś funkcjonował i bardzo ci dziękuję że miałem okazję cię poznać i dać ci szansę na liderze kocham cię brachu i trzymaj się 

• Like 1

2 minuty temu, TurboWojtek napisał:

Dziękuję ci spectra za wszystko za to że wytrzymałeś ze mną rok w biznesie i że się nie poddałeś i nadal szłeś do przodu dzięki tobie ten biznes jakoś funkcjonował i bardzo ci dziękuję że miałem okazję cię poznać i dać ci szansę na liderze kocham cię brachu i trzymaj się 

dzienki wojtus, trzymaj sie

• Like 2

Trzymam się z tobą od początku mojej przygody w SanNews i wiele z tobą przeżyłem, za co ci niezmiernie dziękuję. To właśnie od ciebie otrzymałem szanse na zarząd, czy właśnie teraz - Lidera. Jest to dla mnie wielkie osiągnięcie i cały czas będę ciebie wspominał jako dobrego lidera biznesu, choć nie raz się kłóciliśmy. Mam nadzieję, że kontakt nie zerwie się i cały czas będzie tak jak wcześniej. 

Jeszcze raz ci dziękuję, trzymaj się! 😥

• Like 2

Trzymaj się, dzięki za wszystko wojtek, kurwa pamietam jak jesteś na akademii byłeś razem z @Ementaler ehhh no myslałem że jeszcze będziesz dłużej na stanowisku Dyrektora Naczelnego Redakcji. Dzięki za szansę na stanowisku zarządu biznesu, kiedyś nie przepadalismy za sobą a potem codziennie gadalismy na TeamSpeaku, jesteś giga koxem i jedną z ulubionych osób na serwerze, lubię ciebie pomimo to że dałeś degrada na urlopie może nawet lepiej. @imgores a ci imgores życzę sukcesów na stanowisku lidera pamietam jak bylismy razem na szkoleniowcach i jak miałeś egzaminatora razem ze mną kiedy dostalismy go 20 marca 2021 roku, w redakcji jesteś giga dużo i myslałem ze odejdziesz szybciej i że ci się znudzi ale widzę ze tego nie zrobiłeś i szanuje że wytrzymałeś tyle czasu razem z spectra w biznesie hahhahahah, mam nadzieję ze będziesz długo w biznesie może kiedyś do was wróce narazie nie widze takiej potrzeby. 

Emerytowany Redaktor Naczelny OliwieR_45. 

• Like 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.