grandpa_spectra Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick : grandpa_spectra (rocky_balboa) SID : 68087. z jakiej frakcji chcesz odejść : Redakcja Prasowa San News. Ranga posiadane we frakcji: Dyrektor Naczelny (Lider). powód: Główna Komisja wszystko wie, główny powód to wypalenie i brak chęci. Dziękuje wszystkim za 1,5 roku współpracy, każdemu liderowi z każdej frakcji i biznesu życzę powodzenia w dalszej karierze. Trzymajcie się. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez grandpa_spectra 2 2 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 trzymaj się spectra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Pa pa lider 😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 i tak usuniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Dziękuję ci spectra za wszystko za to że wytrzymałeś ze mną rok w biznesie i że się nie poddałeś i nadal szłeś do przodu dzięki tobie ten biznes jakoś funkcjonował i bardzo ci dziękuję że miałem okazję cię poznać i dać ci szansę na liderze kocham cię brachu i trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 2 minuty temu, TurboWojtek napisał: Dziękuję ci spectra za wszystko za to że wytrzymałeś ze mną rok w biznesie i że się nie poddałeś i nadal szłeś do przodu dzięki tobie ten biznes jakoś funkcjonował i bardzo ci dziękuję że miałem okazję cię poznać i dać ci szansę na liderze kocham cię brachu i trzymaj się dzienki wojtus, trzymaj sie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Trzymam się z tobą od początku mojej przygody w SanNews i wiele z tobą przeżyłem, za co ci niezmiernie dziękuję. To właśnie od ciebie otrzymałem szanse na zarząd, czy właśnie teraz - Lidera. Jest to dla mnie wielkie osiągnięcie i cały czas będę ciebie wspominał jako dobrego lidera biznesu, choć nie raz się kłóciliśmy. Mam nadzieję, że kontakt nie zerwie się i cały czas będzie tak jak wcześniej. Jeszcze raz ci dziękuję, trzymaj się! 😥❤ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Pozdro spectrus troche bedzie cie brakowac (selniesz emperorka??) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajka Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Elo spektra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 nara budyń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 żegnam idolu >3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Dziękuję za szansę w zarządzie. Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 No co ty pier**lisz wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Trzymaj się, dzięki za szkoleniowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Trzymaj się, dzięki za wszystko wojtek, kurwa pamietam jak jesteś na akademii byłeś razem z @Ementaler ehhh no myslałem że jeszcze będziesz dłużej na stanowisku Dyrektora Naczelnego Redakcji. Dzięki za szansę na stanowisku zarządu biznesu, kiedyś nie przepadalismy za sobą a potem codziennie gadalismy na TeamSpeaku, jesteś giga koxem i jedną z ulubionych osób na serwerze, lubię ciebie pomimo to że dałeś degrada na urlopie może nawet lepiej. @imgores a ci imgores życzę sukcesów na stanowisku lidera pamietam jak bylismy razem na szkoleniowcach i jak miałeś egzaminatora razem ze mną kiedy dostalismy go 20 marca 2021 roku, w redakcji jesteś giga dużo i myslałem ze odejdziesz szybciej i że ci się znudzi ale widzę ze tego nie zrobiłeś i szanuje że wytrzymałeś tyle czasu razem z spectra w biznesie hahhahahah, mam nadzieję ze będziesz długo w biznesie może kiedyś do was wróce narazie nie widze takiej potrzeby. Emerytowany Redaktor Naczelny OliwieR_45. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 😲 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 No to co, trzymaj się spectra, dobrym redaktorem byłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi