masnyTED Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Nick: masnyTED. SID: 90290. z jakiej frakcji chcesz odejść: San Andreas Police Department. Ranga posiadane we frakcji: Captain II/Police Detective Director/Field Training Officer. Powód: Sprawy prywatne. Przepraszam za to że zaniedbałem służbe i swoje obowiązki, głównie wydział, strasznie zwlekałem z napisaniem odejścia, przez co ostatni czas służby nie wyglądał u mnie zaciekawie. @Arguś.exeChciałbym Ci podziękować za nadanie mi szansy do pełnienia służby w frakcji. @krzywy Dziękuję Ci za wielokrotne ratowanie mi dupska. Za wspólne rozmowy na Team Speak, rady jakie mi dawałeś. Wspaniały jesteś, nie zmieniaj się. @Cinek Co tu wiele można mówić? Szef totalny. @Wercia Eh... No cóż, doczekałaś się wkońcu tego wyczekiwanego przez Ciebie momentu. Noi pamiętaj że jeździ się WASD, a nie na strzałkach. @Bary_ Gdybym miał wybrać najbardziej ogarniętą i odpowiedzialną osobę w frakcji, był byś nią ty. Status Opór, jazda z frajerami! @DonGrasso Dziękuję Ci za częste doradzanie mi w nie których sprawach, jesteś mega inteligentną i pozytywną osobą. @bagietmajster Zawsze j60, sztywny gicior. @dewen Mega Szef z Ciebie, lecisz jak najwyżej, myślę że Ci się to uda bez problemu. @Malpka Pajac jak ich mało, dobry wariat, trzymaj się! @BigCarl Dziękuję Ci za tyle naszych, lepszych i gorszych rozmów. Byłeś ze mną od początku, do samego końca. Nie zmieniaj się i nie zapomnij spakować plecaka na jutro do szkoły XD. @wutka Amator, służba z tobą napewno nie była nudna. Pamiętaj o ogranicznikach. @Monster2kxd Szefito totalny, dziękuje za nasze szczere rozmówy. Mam nadzieję że kontakt pozostanie. @nacix Nie boisz się nigdy powiedzieć prawdy i zawsze mówisz to co myślisz, za to Cię podziwiam. ,,Ja nie mam psychy?". Nadal czekam aż zjemy kebsa na ostrym. @Slasher @Shezzy@SOBON Lecicie coraz wyżej, nie zapomnę naszych wspólnych rozmów. Jesteście sztosami totalnymi. @Venoomeq Wkońcu udało się wyjść z PO, a potem z Sergeanta, podziwiam Cię za twoją wytrwałość. Masz super pozytywny charakter, nie zmieniaj się! @Wisnia0987 Nie zapomnę twojej pierwszej akademii i wspólnych patroli. Nie pisz więcej śmiesznych skarg XD. Również chciałbym wielce podziękować osobą których już nie ma we frakcji, a zapadły mi w pamięć; @Bistek. @projaaa @Mathie @FUSH69 @brunetkiblondynki @NinjSS @orzechovsky @Wojteek @Blackdream @kyoto. KRÓTKOFALÓWKA> [Captain II (12)] masnyTED.: End of Watch, changed my life. Thank's for everything. Last 10-19 10-7, status IV. 1 1 2 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) nie no ja zawsze ogranicznika używam sadeg troche ale nara borowiku Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez wutka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Żegnaj, byliśmy od początku. Z wielkim żalem na to patrzę i na nie dowierzam. Trzymaj się kolo, dni na snapie masz mi robić a nie 😕 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 miłego 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Trzymaj się Masny, dzięki za te miłe rozmowy na ts3, powodzenia z życiem prywatnym 😥 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Trzymaj się Masny! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Smutno mi że odchodzisz, jasne oczywiście jak najbardziej kontakt pozostanie! Życzę ci wszystkiego dobrego powodzenia w życiu, dzięki za wszystko trzymaj się! Wracaj jak najszybciej. 😞 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Trzymaj się, dobry funkcjonariusz z Ciebie był. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charles_Gifford Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Trzymaj się masny. Pamiętam jeszcze kiedyś samc hah było świetnie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Trzymaj się, może czasem były lekkie spiny ale jest to mało istotne. Powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 ale o koledze z akademii to już nie pamięta? trzymaj się mordzia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Siemanko trzymaj się dzięki za ib do zobaczyska 💪 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 @masnyTEDmyślałem że zobaczymy się na duty 😪 trzymaj się stary kontakt jest w razie co 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slasher Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Trzymaj się masny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Otwieram szampana! Oczywiście powodzenia w życiu prywatnym, może jeszcze do nas wrócisz, będzie mi niezmiernie miło znów cię powyzywać 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 trzymaj sie, a myslalem ze na patrol pojedziemy ;o 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 😞 Również dziękuję za moją pierwszą akademie, nigdy nie zapomnę naszych wspólnych dni będę zawsze miał je w sercu. Spoko przestane pisać te skargi XD. Nie zmieniaj bo jesteś naprawdę za***isty ziomek. ❤️ ;( 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 No cóż, żegnaj - zawitaj nas jeszcze! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Trzymaj się 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Dziękuję za miłe słowa, trzymaj się masny i powodzenia w życiu prywatnym! 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Siemano mistrzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi