Skocz do zawartości

Niestety nadeszła i pora na mnie ...

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nadeszła pora i na mnie z przykrością informuje was że niestety odchodzę z serwera więc mnie już niestety nie zobaczycie na serwerze. Ale od czasu do czasu na Forum udzielać się będę. Z jakiego powodu odchodzę nie ma tu innego powodu jak perm za co bardzo dziękuję @Monster jesteś wielki! No to co teraz czas podziekować wszystkim mi najważniejszym za grę:         @WerciaDzięki za wszystko za pomoc itp dobrze się grało haha z fartem tam działaj dalej!                                                                       @bawoolTy to jesteś wariat i tyle dobre czasy z tobą spędziłem 😁.                                                                                                                 @BorsuczekZ tobą też było elegancko Borsuk odwalalismy itp git czasy na TS3 haha.                                                                                  @KizzyKizzy z tobą czasy to nie do zapomnienia haha dzięki wariat!                                                                                                                         @WojtiniTobie też dziękuję za grę wariacie.                                                                                                                                                     @TurboWojtekDzięki za selfie haha.                                                                                                                                                                              @.Frogg*Żaba Żaba o tobie nie da się zapomnieć haha dużo się odwalało.                                                                                                 @turbiiDzięki turbina za giereczke odzywaj się                                                                                                                                                   @SanoxbertDzięki za przyjęcie do samc.                                                                                                                   @racz3kDzięki za szansę w SanNews.                                                                                                             @pjoonaDobre audycje były alkocholowe haha.                                                                                                @MeFiuFiuDobry Makowiec na SAPD był haha.                                                                                                             @IgiGangusDzięki Igi za pomoc w SAMC.                                                                                                                  @Dj PerłaWróć kiedyś do MultiFM brakuje cię tam.                                                                                                  @BigKrzakZ ciebie też był dobry DJ i taksówkarz haha.                                                                                            @Dropsik<3Dzięki za pomoc w organizacji.                                                                                                          @TropeuhhDzięki za bazę.                                                                                                                                             @TasioregDzięki za przyjęcie do CejotArmy.                                                                                                         @BillyKidKozackie były rozmowy na TS3 haha.                                                                                                           @Izaa93Iza z Matiza dzięki za grę.                                                                                                                               @idkDziałaj tam dalej z Maciusiem.                                                                                                                            @Inder00Kox sprawdzanie umiejętności lua z CrossRoad haha.                                                                                                        (B  Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam bardzo ale piszę to na szybko. Trzymajcie się z fartem.   Macie kontakt tu jeszcze do mnie na wszelki wypadek: Discord: Arczen.#5306

Edytowane przez ZaBuleK
  • Like 1