Abram Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Frakcja do której należysz: Brak frakcji. Nick: Abram Powód: Hotel z frakcji (S.A Fire Department) oraz biznesu (San News) Typ kary: Czarna Lista - Głównej Komisji Frakcyjnej. Coś od siebie: Za bardzo nie mam jak na ten temat się rozpisać, tzw. "hotel" prowadziłem z uwagi na to, że często się chciało tak jak odechciewało być tu i tam - próbowanie również być gdziekolwiek indziej. Nic więcej do dodania nie mam, bo zbytni temat do rozpisania to nie jest. Od kary minęło trochę czasu, bo została nałożona w okresie lutego. Pozdrawiam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Uważam, że to jeszcze nie ten czas, bo zapewne CI się znudzi 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi