ADXPL Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Frakcja do której należy oskarżony :San News Nick osoby oskarżonej : Grandpa_Spectra Powód :A więc wszystko zaczęło się od powrotu spectry na stanowisko v-lidera który rozpoczął swoje celowe prowokacje oraz poczuwać się rozpoczął przez co to skutkowało że dawał mi minusa za napisanie "Ok i co?" Pisząc ile ma się wzrostu bądź jakiej się jest postury gdy ktoś nie pytał jaki to ma sens? Byłem i jestem nadal wyzywany od kapusi przez niego na discordzie biznesowym san news przy innych pracownikach biznesu którym widocznie próbuje zaimponować wyzywając młodszą osobę. Wysyła bezsensowne pingi które nie dotyczą biznesu typu że dziewczyna do niego wróciła jaki to ma szczerze sens i kogo to obchodzi? To jest jego życie i jak by kogoś to obchodziło to by nie wyłączał pingów z dc sn żeby nie mieć ciągle pingu @pełnoprawny. Rozpoczynał prowokacje którym niestety wdawałem się w nie i przez to miałem 3 minusy które otrzymałem i dostałem degrada o jedną rangę. Po moim odejściu gdy otrzymałem rangę "Zaufany" dzięki której mogłem dalej przebywać na discordzie biznesowym zostałem bez powodu wywalony oczywiście przez kogo? Przez spectre gdy po odejściu posiadałem już rangę zaufany spectra napisał odejście i ja wulgarnym sposobem napisałem że "wyjebane na niego niech odchodzi" a on odrazu rzucił się i mnie zwyzywał Dowody :https://imgur.com/a/JpSudK1 (Wrazie gdy miał bym podać więcej screenów moge wysłac na discordzie oczywiście dla smallspy wyłącznie bądź do kogoś z zarządu serwera) Oczekiwania :Wydalenie tego v-lidera z biznesu aby nie psuł psychiki innym ludziom 6 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Jeju, ile ja na tą skargę nie czekałem, fajnie że w końcu się odważyłeś, bardzo dobry ruch, robisz postępy adx! Może zacznijmy od tego, z jakimi prowokacjami się do Ciebie zwracałem po powrocie? Mam Ci przypomnieć co ty robiłeś? No nie wiem, przykład Twojej głupoty jest w niej hipokryzja, i ostre konfidenctwo z którym zwracam się do Ciebie już od Marca, a ty ubzdurałeś sobie że akurat wtedy, gdy napisałem powrót. 😂 Popytaj innych członków czy nie wnerwiało ich to, że za każdym razem robisz screena? Dosłownie przy pierwszej lepszej okazji, tylko po to żeby się ro***bać? Naprawdę, żałosne zachowanie z Twojej strony, i potem się dziwisz że każdy jest przeciwko Tobie, a przeciwko komu mają być skoro nie mogą na discordzie żadnej wiadomości w formie żartu napisać, bo ADX wkroczy, zrobi screena i będzie groził pójściem do Smallspy! XD! Pisałem Ci 2-3 tygodnie temu, skończ prowokować, bo źle się to dla Ciebie skończy, od tamtego momentu nie wspomniałem o Tobie, po czym pisałem sobie z kimś innym, gdy wkroczył, potężny emerytowany szkoleniowiec sary i safdów, który wniósł swoją wiadomością "Super, i co?" minusa w biznesie, pod co mam to brać? Pod napisanie to dla "beki"? Ja to uważam za prowokacje, bo z d*py wyskakujesz z takimi odzywkami, za dużo sobie pozwalałeś na tym discordzie wyzywając każdego, i wywyższając się nad innymi, popatrz na siebie a potem na innych, wyleciałeś z dwóch frakcji ze szkoleniowca, i jeszcze mówisz że psycha Ci przeze mnie siadła? Weź nie ośmieszaj się, proszę Cię, obaj wiemy jak jest i jak było. Z discorda zostałeś kicknięty z następujących powodów: A Tobie nawet w minimalnych procentach zaufać nie można, bo jak napisałem wyżej - nic nie potrafisz zrobić, wyjaśnić, tylko robić screeny przy pierwszej lepszej okazji, oczekiwałem od Ciebie przeprosin na tsie, po czym powiedziałeś mi "wy***rdalaj", to pod co mam to traktować? nie pozdrawiam, nara 7 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowciu Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Kiedy dostanę minusa za bycie na chodniku na służbie w Fabryce? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 dobry przekaz spectra kiedy vlog na dzwigu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 8 minut temu, CzasTroll napisał: dobry przekaz spectra kiedy vlog na dzwigu niedlugo wariaciku, trzeba konfidentow zwalczać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 22 minuty temu, grandpa_spectra napisał: niedlugo wariaciku, trzeba konfidentow zwalczać Bruh say konfident spectra prawilniak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 10 minut temu, smifu napisał: Bruh say konfident spectra prawilniak bruh, smifu atencjusz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Witam, jako Lider również się wypowiem. Można powiedzieć, że między ADXem a spectrą zawsze były jakieś zgrzyty. Nie podobało mi się, że co chwila się o coś kłócili. Dlatego też wziąłem się do roboty i ich wiele razy upominałem lub sobie po prostu wyjaśnili pare rzeczy na komunikatorze TeamSpeak3 w mojej obecności, jednakże nie przyniosło to żadnych skutków. Nie ma co ukrywać, ale ADX to prawda ze dosłownie co chwila robiłeś jakieś screeny z rozmów na discordzie. Strasznie nie podoba mi się jak ktoś specjalnie na kogoś donosi. Po wielu rozmowach z innymi pracownikami można wywnioskować, że im również się to bardzo nie podobało, a kilku z nich nawet z tego powodu postanowiło odejść z biznesu, co jest przykrą sprawą. Co do ciebie, Spectra… Widziałem, że nie chciałeś odpuścić ADXowi, lecz po naszych rozmowach widziałem pewien postęp i zrobiło się spokojniej - na szczęście. Jeśli chodzi o rangę „Zaufany” - jak sama nazwa mówi, jest to ranga nadawana osobom, które odeszły, jednak przez swój pobyt i pełnione funkcje w biznesie otrzymały nasze zaufanie i nie mieliśmy nic przeciwko, aby z nami zostali. Jak wyżej można było zauważyć w wypowiedzi spectry, wypowiedziałem się na ten temat i raczej wiadomo o co chodzi 🙂 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 7 godzin temu, imgores napisał: Witam, jako Lider również się wypowiem. Można powiedzieć, że między ADXem a spectrą zawsze były jakieś zgrzyty. Nie podobało mi się, że co chwila się o coś kłócili. Dlatego też wziąłem się do roboty i ich wiele razy upominałem lub sobie po prostu wyjaśnili pare rzeczy na komunikatorze TeamSpeak3 w mojej obecności, jednakże nie przyniosło to żadnych skutków. Nie ma co ukrywać, ale ADX to prawda ze dosłownie co chwila robiłeś jakieś screeny z rozmów na discordzie. Strasznie nie podoba mi się jak ktoś specjalnie na kogoś donosi. Po wielu rozmowach z innymi pracownikami można wywnioskować, że im również się to bardzo nie podobało, a kilku z nich nawet z tego powodu postanowiło odejść z biznesu, co jest przykrą sprawą. Co do ciebie, Spectra… Widziałem, że nie chciałeś odpuścić ADXowi, lecz po naszych rozmowach widziałem pewien postęp i zrobiło się spokojniej - na szczęście. Jeśli chodzi o rangę „Zaufany” - jak sama nazwa mówi, jest to ranga nadawana osobom, które odeszły, jednak przez swój pobyt i pełnione funkcje w biznesie otrzymały nasze zaufanie i nie mieliśmy nic przeciwko, aby z nami zostali. Jak wyżej można było zauważyć w wypowiedzi spectry, wypowiedziałem się na ten temat i raczej wiadomo o co chodzi 🙂 A co do ciebie imgores gdy były pracownik prosi o anonimowość to dotrzymuj tego a nie że potem spectra pisze do chłopa i odrazu od kapusi wyzywa na pv Reszte się potem wypowiem co do spectry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Ale się podziało, pdw Spectra 😂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 9 godzin temu, grandpa_spectra napisał: Jeju, ile ja na tą skargę nie czekałem, fajnie że w końcu się odważyłeś, bardzo dobry ruch, robisz postępy adx! Może zacznijmy od tego, z jakimi prowokacjami się do Ciebie zwracałem po powrocie? Mam Ci przypomnieć co ty robiłeś? No nie wiem, przykład Twojej głupoty jest w niej hipokryzja, i ostre konfidenctwo Cześć, przepraszam że sie wtrącę, aczkolwiek musze. Jako iż jesteś "vliderem" biznesu San News, powinieneś być osobą bezstronną, która nie powinna się w ten sposób wypowiadać na tle publicznym. Mam tu oczywiście na myśli zwroty "Twojejc glupoty", "Konfidenctwo" 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floddy Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 9 godzin temu, grandpa_spectra napisał: niedlugo wariaciku, trzeba konfidentow zwalczać +1 konfidenta trzeba trochę ukrócić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 16 minut temu, Bary_ napisał: Cześć, przepraszam że sie wtrącę, aczkolwiek musze. Jako iż jesteś "vliderem" biznesu San News, powinieneś być osobą bezstronną, która nie powinna się w ten sposób wypowiadać na tle publicznym. Mam tu oczywiście na myśli zwroty "Twojejc glupoty", "Konfidenctwo" mordo, mówię co czuje 1 godzinę temu, ADXPL napisał: A co do ciebie imgores gdy były pracownik prosi o anonimowość to dotrzymuj tego a nie że potem spectra pisze do chłopa i odrazu od kapusi wyzywa na pv Reszte się potem wypowiem co do spectry Imgores dotrzymał, sam się dowiedziałem, zresztą już mnie przeprosił i za to szacuneczek 💪😎 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 1 godzinę temu, ADXPL napisał: A co do ciebie imgores gdy były pracownik prosi o anonimowość to dotrzymuj tego a nie że potem spectra pisze do chłopa i odrazu od kapusi wyzywa na pv Reszte się potem wypowiem co do spectry Nigdy nikogo nie wydałem, więc nie zarzucaj mi takich rzeczy, dobra? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 20 minut temu, ADXPL napisał: Czy ja pisalem to do ciebie? Xddd @serduszko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 2 godziny temu, imgores napisał: Nigdy nikogo nie wydałem, więc nie zarzucaj mi takich rzeczy, dobra? To dlaczego spectra do tej osoby napisał na pv ze jest kapusiem? Bo napisał do ciebie żebyś ogarnął spectre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Taka rada ADX ode mnie, sam dobrze wiesz ze bylem w San News. Odszedłem aby się nie denerowac na spektre bo sam wiesz jak oni jest i tyle. Po co pisać skargi jak można odejść i jest po sprawie. xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 3 minuty temu, zlomek. napisał: Taka rada ADX ode mnie, sam dobrze wiesz ze bylem w San News. Odszedłem aby się nie denerowac na spektre bo sam wiesz jak oni jest i tyle. Po co pisać skargi jak można odejść i jest po sprawie. xd Takich ludzi się krótko trzyma, jakie zachowanie do mojej osoby, takie ja do Waszej. Sami prosiliście się o te minusy i degrady. Nie rozumiem, co jest złego w dostaniu zasłużonego minusa xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, grandpa_spectra napisał: Takich ludzi się krótko trzyma, jakie zachowanie do mojej osoby, takie ja do Waszej. Sami prosiliście się o te minusy i degrady. Nie rozumiem, co jest złego w dostaniu zasłużonego minusa xD Wróciłeś i wkurzałeś bezsensownymi pingami na discordzie do tego również gdy już była dramka i nawet kazik ktory był i juz nerwy mu pisciły to już po tobie cisnął mogłeś przyjąć na klate zamiast dawac odrazu minusa jak to ująłeś "zeby nie było fawory" a potem ja dostałem wiec no xd jak masz problem ze konfidence to poprostu sie nie wypowiadaj a nie robisz o to afere zeby zaimponowac innym członką biznesu typu brainier albo ktos inny Edytowane 14 Czerwca 2022 przez ADXPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Sory ze sie wtrace ale z tej skargi zrobicie to samo co z skarga na pablo, zwykly chat z tego robicie a potem skarge smallspy odrzuci poniewaz "nie bedzie chcialo jej sie czytac" Elo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 14 minut temu, ADXPL napisał: Wróciłeś i wkurzałeś bezsensownymi pingami na discordzie do tego również gdy już była dramka i nawet kazik ktory był i juz nerwy mu pisciły to już po tobie cisnął mogłeś przyjąć na klate zamiast dawac odrazu minusa jak to ująłeś "zeby nie było fawory" a potem ja dostałem wiec no xd jak masz problem ze konfidence to poprostu sie nie wypowiadaj a nie robisz o to afere zeby zaimponowac innym członką biznesu typu brainier albo ktos inny To się zdecyduj czy prowokowałem Ciebie, czy wkurzałem członków, Kazikowi nerwy nie puściły w stosunku do mnie, a do Ciebie, zresztą sam dobrze wiesz że on sam Cię cisnął xD. Minusa mu dałem dlatego, żebyś potem nie płakał że jemu nie dałem a Tobie tak, bo zaraz by była kolejna skarga. Imponować to nikomu nie muszę, nie pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Teraz, grandpa_spectra napisał: To się zdecyduj czy prowokowałem Ciebie, czy wkurzałem członków, Kazikowi nerwy nie puściły w stosunku do mnie, a do Ciebie, zresztą sam dobrze wiesz że on sam Cię cisnął xD. Minusa mu dałem dlatego, żebyś potem nie płakał że jemu nie dałem a Tobie tak, bo zaraz by była kolejna skarga. Imponować to nikomu nie muszę, nie pozdrawiam. Kazik to lizodup od tego moze zacznij? wiecej sie nie wypowiadam bo ktos plakac znowu zacznie za faworke itp rzeczy xdddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 @ADXPL przestales straszyc cadetow na safd? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Teraz, Kaziu.PDW napisał: XDDD PZDR BIG KARL pzdr adx taki kozak ze wyzywa po rodzicach nie wiedziac kto ich ma a kto nie XDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 @grandpa_spectra Zmieniłeś zdanie już na temat, że tak jak moje "wyzwanie członków biznesu" bylo złe, tak teraz robisz to samo???? Do niedawna byłeś kompletnie przeciwny 🤔 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi