Skocz do zawartości

Rekrutacja w szeregi akademii S.A Road Assistance - 11 września 2022r.

Kaczorowskyyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

saura2137.png

Witajcie drodzy gracze!
W dniu dzisiejszym chciałbym oznajmić, że Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację w szeregi akademii!
Od zawsze marzyłeś, żeby pracować w tej właśnie frakcji? Oto twoja szansa!
Aby zostać przyjętym do frakcji, należy spełniać poniższe wymagania oraz poprawnie uzupełnić wzór.

WYMAGANIA
- Sprawny mikrofon oraz słuchawki.
- Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3.
- Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej.
- Przegrane minimum 100 godzin na serwerze.
- Wysoki poziom kultury.
- Dojrzałość emocjonalna.
- Chęci oraz wytrwałość.

Cytat

WZÓR
Imię:
Nick:
Login:
SID:
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) :
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) :
Coś od siebie:

Podania pisane "dla beki" oraz te z błędnie uzupełnionym wzorem będą automatycznie odrzucane.

Edytowane przez Kaczorowskyyy
  • Like 5

Imię: Filip
Nick: Lipt0nek
Login: PrymaSort
SID:  2355
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : image.png.dc67d3c8c7d238afd8979e096e5cbdc7.png
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak, zapoznałem sie z regulaminem San Andreas Road Assistance.
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Lipt0nek Kiedys z tego co widze po profilu moim dostalem jakiegos bana permamentnego... lecz bylo to ponad 3 lata temu i gdy wpisuje w karach na forum nie pokazuje mi sie...
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Dlaczego SARA? Dlatego iż jest to frakcja w jakiej najlepiej się czuje wykonując prace. Moim zdaniem nie jest to praca nużąca czy monotnna. Praca ta sprawia mi przyjemnosc miedzy innymi dlatego iż lubie pomagać graczom jak i dbać o porządek na drogach. Rowniez ta frakcja wydaje mi sie jedna z najciekawszych jaka moze zaoferowac nam serwer. Jesli można ta frakcje powiązac w jakims stopniu z mechaniką pojazdów samochodowych to kolejnym moim argumentem wyboru tej frakcji jest to iż mechanika to moja pasja. Pracuje jako mechanik oraz sie ciągle dokształcam w tym kierunku. Moim zdaniem jest to frakcja idealna dla mnie i doskonale się w niej odnajde. Gwarantuje ze nie zawiode graczy, zarzad frakcji jak i pozostałych pracowników. 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Myślę iż dlatego ponieważ jestem dosc starym graczem.. dolaczylem na serwer w 2018 roku wiec jakiś staż na serwerze juz mam. Kolejnym moim argumentem jest to, że jestem dość pracowita osoba. Opisując mój charakter myślę iż jestem osoba prezentującą swoja osobę jako kulturalna, spokojna oraz ułożona. Nie jestem się osoba nerwową lub nie okazuje braku kultury do drugiego czlowieka. Kolejna moja cechą cechującą mój charakter jest szacunek do osób starszych jak i również młodsze persony. Następną moją mocną stroną jest to iż jestem pracowity oraz sumienny. Nie mam żadnego problemu by wykonać postawione mi zadanie. Również dodam, że jestem osobą kreatywną oraz samodzielna przez co szybko się uczę, potrafie szybko zalapac przekazywany mi materiał jak i rzeczy które są mi postawione. Podsumowywując myślę iż jestem idealnym kandydatem na stanowisko w tej oto frakcji. 
Coś od siebie: Myślę, że miło sie czytało moja apelcaję, troszke o sobie opisalem jak i o moim charakterze wiec mysle ze nie bedzie ze mna problemow we frakcji... W głębi duszy licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania 🙂 

Pozdrawiam Lipt0nek 😉 

• Like 2

Imię: Alan
Nick: BuchELOXD
Login: BuchELOXD
SID:  56278
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : image.thumb.png.c5d829f080c2876399da32ade5b3e4af.png
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=BuchELOXD
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Postanowiłem że napisze podanie do S.A Road Assistance, ponieważ chcę zasilić wasze szeregi pozytywną energią. Postanowiłem że to czas kiedy należy spróbować kolejnego wyzwania czyli SARA.  Będzie to kolejna frakcja odwiedzona na mojej liście. Myślę iż SARA To fajna frakcja zwłaszcza jest ona wdłg mnie w moim klimatach. Jestem też pomocny i posiadam wysoką kulturę osobistą, co myślę przyda się przy tej frakcji
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Tak jak mówiłem, posiadam wysoką kulturę osobistą oraz jestem pomocny. Jestem również aktywny oraz koleżeński, więc myślę że szybko sie zapoznam w nowym towarzystwie. Słucham się wyższych rang, mam do innych szaczunek do tych młodszych jak i zarówno starszych. Bardzo chciałbym spróbować tej frakcji ponieważ jest ona dla mnie interesująca. Też czasem siedzę nocami co sprawia że potrafię naprawdę długo siedzieć na serwerze.
Coś od siebie: Pozdrawiam Oraz Życzę Miłego Dnia/Nocy

• Haha 1

Imię: Kacper 
Nick: KuxioN
Login: HejcobYT
SID: 115194
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : 50h
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :tak 
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : brak 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) 

Sama frakcja SARA jest dla mnie najlepszą według mnie frakcją, która sprawuje poniekąd porządek na serwerze. Można uznać, że ten kierunek jest dla mnie najbliższy temu co chce robić na serwerze. Samo patrzenie na to jak ktoś, jeździ laweta i robi to co w jego obowiązku to jeszcze nie pomoc, dlatego też, chciałbym spróbować swoich sił w owych zastępach SARA  i wykonywać obowiązki, które napotkają mnie na służbie.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : 

Wiedza, którą opieram na mojej rozgrywce przez wspomniany czas jest moim zdaniem dosyć duża, względem tego jaką posiadają inni gracze. Frakcja SARA nie byłaby czymś nowym, natomiast rozpoczęciem w wejście we „frakcje” co też pobudziłoby większe zainteresowanie do gry oraz poznawania zasad związanych z frakcją jak i zasadami, które poniekąd panują w życiu prawdziwym. Jestem gotowy, aby spróbować swoich sił w nowej roli oraz móc wspierać godnie frakcje jak i serwer.

Coś od siebie: Zgłaszam swoją kandydaturę na funkcjonariusza w zastępach SARA. Proszę o danie mi szansy, a ja ze swojej strony dotrzymam swoich powierzonych mi obowiązków i zadań, tak aby, godnie reprezentować frakcję SARA .

A61E46AE-EB70-48E4-B8FD-6322326D047E.jpeg

• Haha 1

Imię: Konrad 
Nick: Joohny
Login: Kondzio3005 
SID:80646 
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Kondzio3005+
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Jest to łatwa frakcja pod względem rp itd, lubię prowadzić akcje lub kraść samochody z drogi. Frakcje sare wybrałem z tego powodu że najprawdopodobniej wracam na serwer i nabierze mi chęci do gry. Byłem już w sara i wiem jak to jest, że frakcja się nudzi po czasie lecz u mnie tak nie będzie. Kojarzę zarząd parę nowych osob widzę, myślę że bym się z wami dogadał. Tak jak wspomniałem wyżej byłem już w sara na randze budowlany lecz sprawy takie jak szkoła/praktyki mnie przerosły i musiałem niestety odejść. Wprowadziłbym do frakcji miłą atmosferę oraz aktywność. Pozdrawiam 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Jestem osobą aktywna, profesjonalnie wykonuje swoje polecenia. Słucham się wyższych rang jak i administracji, kultura na poziomie, jestem osobą pracowita i jak już coś robię to daje z siebie 100%. Potrafię odgrywać rp z innymi frakcjami oraz graczami

Coś od siebie: Super jakbym się dostał nabrałoby to mi chęci na ten serwer miłego dnia

_20220912_072422.JPG

• Like 1
  • Haha 1

Imię: Igor
Nick: mlodyigor
Login: młodyigor
SID: 96846
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : image.png.21de17388458df653c7c528cef3282b3.png - zapewniam, że jestem doświadczonym graczem, mimo tego że mam 88h 😄 
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak, dokładnie od A-Z.

Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=mlodyigor

Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Chciałbym mega spróbować jakiejś innej frakcji niż sapd w których byłem sporo razy, dlatego wybieram SARA. Umiem dobrze odgrywać RP. Chciałbym zobaczyć jak to jest jeździć lawetą i odholowywać auta innym. Jestem bardzo zaciekawiony tą frakcją, ponieważ wygląda dobrze i podobno ma mega fajnych ludzi. Chciałbym zobaczyć czy to prawda 😄 nie wątpie oczywiście hehe. Jeżeli się dostane oczywiście wykorzystam szansę i będe aktywny. Wiadomo - jeżeli nie spróbuje następnym razem. Chciałbym być w jakiejś frakcji, bo nie ukrywam, serwer jest mega fajny. Bycie tak naprawdę "nikim" nudzi mnie powoli. Dlatego próbuje swoich sił pisząc to podanie.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Witam jestem Igor. Mam 14 lat. Moim ulubionym sportem jest piłka nożna/narciarstwo. Aktualnie zacząłem klasę 8-smą. Jestem bardzo miły, rozumiem innych, potrafie wykonywać polecenia wyższych rang. Na codzień interesuję się motoryzacją oraz elektroniką. Uwielbiam zwierzęta itp. Jestem towarzyski, przez co nie będe miał problemu z nawiązaniem znajomości. Wszyscy, którzy przebywają dookoła mnie nie mają do mnie problemu. Jestem człowiekiem pokojowym, pozytywnie nastawionym na wszystko. Może to podanie nie jest jakieś najlepszę i są/będą lepsze, ale warto spróbować i się nie poddawac 😄 

Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkich i powodzenia ❤️ 

Edytowane przez młodyigor
Dopisanie paru rzeczy
  • Like 1
  • Haha 1

Imię: Gabriel
Nick:  Mesaqueeee
Login: Poliester
SID: 90552
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : na tym serwerze posiadam tylko 41 godzin, ale mam doświadczenie z innych serwerów
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : nie posiadam
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Łatwość odgrywania roli, która daje mi możliwość oswojenia się z zadaniem.  Brak skomplikowanych zadań oraz zamiłowanie do jazdy po mapie. Chęć spróbowania tej frakcji i zobaczenia jej od "środka".  Chciałbym również pomóc i dbać o czystość na serwerze. Mam nadzieję że takie wytłumaczenie jest wystarczające.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Posiadam sporo wolnego czasu. Po krótkiej nie obecności na serwerze, nabrałem na nowo chęć do gry. Jestem aktywny, obnoszę się z szacunkiem do administracji oraz do innych graczy. Jestem kulturalny i nie wybuchowy potrafię się dogadać podczas problemu. Mam dobre kontakty z graczami.
Coś od siebie:

Miłego dnia :DDD

image.thumb.png.487920f7cb580fb1ed997f5246d69597.png

• Dzięki 1
  • Haha 1

Imię: Szymon

Nick: HetaMe

Login: HetaMe

SID: 90383

Ilość przegranych godzin:image.thumb.png.c24b25d8558b275e614d330ec1ac69b1.png Godzin 64 tylko ale moge zapewnić ze 64 godziny starczą abym mial tą frakcje bo mam też doświadczenie z innych serwerów np: MegaRPG 

Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance?: tak

Wypisz swoje kary: brak

Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań):  Ponieważ chciałem spróbować nowych rzeczy na tym serwerze a wydaje mi sie ze moge być w tym nawet dobry. Mam dobre doświadczenie z odgrywaniem RP bo odgrywalem RP na serwerach gta v np V-life. Szybko poznaje znajomości i na SARA raczej też tak będzie. Jeśli uda sie dostać (Choć wątpie heh) to bede bardziej aktywny na serwerze niż zwykle. Podsumowując chciałbym dostać szanse na frakcje SARA dlatego to pisze.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) :Nazywam się Szymon zaczynam 1 klase średnią. Jestem bardzo dobrze nastawiony na nowe znajomości. Na codzień zajmuje sie mechaniką dlatego też moim zawodem jest mechanik w szkole średniej. Nie przeklinam nie wyzywam bez powodu. Licze na dobre rozpatrzenie mojego wniosku może nie jest najlepsze ale warto próbować.

coś od siebie: Pozdrawiam całą administracje MultiRPG.

• Haha 1

Imię: Dawid

Nick: dawidx1

Login: dawidx1

SID: 54221

Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :  image.thumb.png.47f887273b4c632288488c60a0c6dcb2.png

Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :  Kary (strona 1 z 1) - MultiRPG

Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) :   Ponieważ posiadam doświadczenie w tej frakcji, byłem w SARA już na multi. Brak skomplikowanych zadań. Chciałbym ponownie wrócić do tej frakcji i dbać o czystość  na serwerze. Łatwość odgrywania roli która daje mi możliwość  zadaniem .Frakcja jest spoko więc godziny na serwerze chciałbym mieć z frakcji SARA.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Witam jestem Dawid mam 16 lat jestem z województwa Warmińsko - Mazurskiego. Interesuję się piłką nożną, gram półzawodowo w IV Lidze  a dokładniej w Klubie Mamry Giżycko. Uczę się w technikum na profilu technik reklamy. Na co dzień jestem  także grafikiem i głównie z tego sobie "dorabiam". Nie posiadam jakiś problemów z wykonywaniem zadań wyższych rang/stopni. Jestem człowiekiem pokojowym, pozytywnie nastawionym na wszystko. Może to podanie nie jest jakieś najlepszę i są/będą lepsze, ale warto spróbować i się nie poddawac.

Coś od siebie: Pozdrawiam serdecznie ❤️

• Like 1
  • Haha 1

Imię:  Maciek 
Nick: Live4r 
Login: Live4r 
SID: 82399 
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : image.png.e56c3b113553916137aa87761485e4ce.png 
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :  oczywiście 
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Live4r 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) :  Ponieważ byłem na innych serwerach na takiej randze i mam bardzo  duże doświadczenie, nawet byłem na tym serwerze, więc wiem co  robić i jak.
  Ponieważ bardzo duże doświadczenie na takiej randze, jestem miły i bardzo pomocny, jestem też przyjacielski .       

Coś od siebie: Pozdro ! 

• Haha 2

Imię: Karol

Nick: kanolekox

Login: kanolekox

SID:  108062

Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :Screenshot_20220912-171243_Discord.thumb.jpg.8c4f1f394f842a5070d741a604c3b0e1.jpg

Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : oczywiście

Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) Screenshot_20220915-100404_Chrome.thumb.jpg.549a7d87fb88c0395169c2cd1cfa431e.jpg(nie moge dać linku)

Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Lubię bardzo tę frakcję, nie wyobrażam siebie w jakiejkolwiek innej frakcji niż właśnie ta. Od zawsze chciałem się tu dostać, jak i fascynowała mnie ta frakcja. Podoba mi się ich zadanie jakie wykonują, jak i cała społeczność "SARY" jest miła i pomocna. Nawet irl lubie zawód laweciarza, pomocy technicznej. Moim celem jest dostanie się tutaj.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Jestem miły i uczciwy, zawsze z chęcią pomagam graczom, którzy jej potrzebują. Nie ma ze mną problemu jeśli chodzi o wykonywanie poleceń zarządu. Będę zawoził auta na parking policyjny wtedy, kiedy jest najwięcej pprzuconych, zniszconych aut- rankiem. Chcę utrzymać czystość i porządek na tym serwerze. Wiele aut leży w miejscach, które są rzadko odwiedzane przez laweciarzy SARA. Nie widzę powodów, czemu takie auta mają obciążać w jakikolwiek sposób serwer, więc ja będe je sprzątał

Coś od siebie: mam uro w srode fajny prezent byłby

Edytowane przez kanolekox
dałem ss kar
  • Like 1
  • Haha 1

Imię: Krzychu
Nick: Krzychuu_
Login: OoAndiZz
SID: 60808
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : image.png.69928175690853ad797e9be3c5a1e23e.png
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/ (nie wiem czy o to chodzi) ale ostatnie kary to był chyba mut i jedno prawko image.thumb.png.a5ed77c487ad5c324f495673e578782f.png
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Pomyślałem o napisaniu podania do tej frakcji ponieważ zainstersowałem się tą pracą od początków mojej gry na serwerze i zawsze chciałem sie do niej dostać. Jestem takimi rzeczami zainstersowany dlatego będzie mi łatwo ogarnąć wszystko co dzieje się w tej frakcji. Lubię porządek i często denerwują mnie porozrzucane auta na drogach więc jakbym sie dostał zadbał bym o to aby drogi były czyste.  Praca ta jest przyjemna więc miałbym dużo godzin (w wakajcie więcej bo tera szkoła jest ale i tak bede starał się dużo robić). Szybko ucze się rzeczy którymi jestem zainteresowany więc nie miałbym problemu. Jest to dla mnie jak narazie najciekawsza z każdej frakcji. 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) :  Nazywam sie Krzychu mam 15 lat i chodzę do 1 Technikum Budowlanego. jestem miłą, uczciwą i kulturalną osobą która lubi poznawać nowe rzeczy. Jestem również pracowity więc będę posiadał dużo spędzonych godzin w tym ( w wakacje było by więcej ale juz nie ma ;-;). Jestem pomocny więc jeśli ktoś prosi o pomoc zawsze pomagam i staram sie na tym wyjść jak najlepiej. Chcę aby na serwerze żadne auto nie zagradzało drogi oraz utrzymać porządek. Jestem bardzo lubiany wokół więc nie było by ze mną jakichkolwiek no chyba że coś bym zapomniał ale to sie rzadko zdarza. Nie mam problemów co do polecen wyższych rang.
Coś od siebie: Fajnie by było jakby wkońcu udało mi się dostać bo już 3 raz próbuje. Pozdrawiam cieplutko ❤️ 

Edytowane przez OoAndiZz_
Znalazłem tylko kary w mta więc wysyłam
  • Like 1
  • Haha 1

Imię: Michał
Nick: XeelloX
Login: XeelloX
SID: 107224
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : 376H 
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Oczywiście 
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Nie mam
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) :   Lubię bardzo tę frakcję, nie wyobrażam siebie w jakiejkolwiek innej frakcji niż właśnie ta. Od zawsze chciałem się tu dostać, jak i fascynowała mnie ta frakcja. Podoba mi się ich zadanie jakie wykonują, jak i cała społeczność "SARY" jest miła i pomocna. Nawet irl lubie zawód laweciarza, pomocy technicznej. Moim celem jest dostanie się tutaj.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Witam! Jestem Michał mam 14 lat i uczęszczam do klasy 8 szkoły podstawowej.  Mieszkam w województwie pomorskim mówiąc blisko Gdańska. Moim zainteresowaniem jest Straż Pożarna i laweciarz. Od małego moim marzeniem było zostać Strażakiem ale nie wiem czy marzenie się spełnij ale mam nadzieję. Jestem osobą spokojną i uczciwą. Nigdy w moim życiu nikogo nie skrzywdziłem ale jakbym skrzywdził bym od razu przeprosił. Myślę że będę dobrze się sprawował w owej frakcji. 
Coś od siebie: Myślę że moje podanie zostanie dobrze rozpatrzone i życzę innym żeby się też dostali <33

305874207_778212433419257_351966528903333725_n.jpg

• Haha 1

Imię: Kamil 

Nick: kamilek2115

Login: kamilek2115

SID: 86383

Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : 120, 60 min.

Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak.

Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Nie było ich w tym czasie.

Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Ponieważ jest to jedyna frakcja która mnie zaciekawiła mam doświadczenie we frakcji San Andreas Road Assistance znam pojęcie RP ponieważ byłem na dosyć dużych serwerach, w Sara  rp nie jest aż tak bardzo skomplikowane, jak w sapd bądź innej frakcji, jest poprostu łatwe i przyjemne dla pracowników że nie muszą się rozpisywać myśleć itd , Frakcja San Andreas Road Assistance Jest ciekawa z tego powodu że zawsze  mają coś do robienia czy pojazd porzucony, rp wypadku i trzeba zabezpieczyć pojazd na lawecie później odwiesc do przecho bądź na jakiś parking, Super Lider Który nas doprowadzi do samych sukcesów we frakcji , miła atmosfera wzajemny szaucnek Kulutra oraz dziennie aktywnych pracowników którzy nigdy nie odmówią pracy .🙂

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Dlaczego właśnie mnie? , Już tłumaczę, znam pojęcie RP SARA , byłem na innych serwerach zawsze. we San Andreas Road Assistance, jestem miły Spokojny , chętny do wspólnej pracy , nie mam problemu gdy zarząd coś mi nakazuje tylko poprostu to wykonuje, jestem dosyć długo aktywny i mogę poświęcić dziennie na frakcji 9/10h,  dziękuję to chyba tyle co miałem napisać rozpocząłem potrzebne informacje i myślę że tyle wystarczy wrazie co mogę dopisać / dopowiedzieć.

Coś od siebie: Pozdrawiam cały zarząd serwera no cały Serwer każdych graczy administracje , - oraz też chciałbym powiedzieć że się dostałem się w  poprzedniej Rekruatcji ale miałem problemy z Komputerem ale teraz jestem już ze sprawnym sprzętem i gotowy do pracy. 😎

cvcoWAp.png

Edytowane przez kamilek2115
  • Like 1
  • Haha 3

Imię: Andrzej 

Nick: -Vagos-Bona 

Login: Bona

SID:73406

Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : 147h (Nie mogę wstawić ss)

Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Bona

Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Chciałbym spróbować czegoś nowego nigdy nie byłem w tego frakcji. Jestem bardzo miły i sympatyczny jestem dojrzały emocjonalnie i umiem się przystosować wyszym rangą. I uważam się to bardzo fajna frakcja i pomocna graczą i ja też bym chciał pomagać. Mam nadzieję że się dostanę do tej właśnie frakcji.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Ponieważ jestem miły umiem szybko się zaklimatyzować w nowym gronie społeczność. Jestem też dojrzały emocjonalnie nie jestem toksyczny. Mam nadzieję że się dostanę do tej frakcji bo chciałbym spróbować czegoś nowego 

Coś od siebie: Mam nadziej że dostanę szansę 

• Haha 1

Imię:Bartek
Nick:Krejzol_Salci
Login:Krejzol_Salci
SID:98459
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :205h
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :jasne
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Krejzol_Salci
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) :Mam pare frakcji w których chciałbym być i w tych frakcja znajduje sie SARA. Frakcja jest naprawde nie nudna i jest to coś nowego niż to co zwykle np magazyn czy import export. lubie jazde autem a w frakcji większość czasu jeździ sie lawetą i dla mnie jest to super opcja.Wybrałem napisanie rekrutacji do SARY dla tego również bo chce poznać jakiś nowych ludzi np ziomków pracujących już w SARA lub nowych którzy dopiero dołączają.Chciałbym pełnić na serwerze coś więcej niż tylko zwykły gracz bedąc własnie w frakcji. 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) :Myśle ze nadaje sie do tej frakcji lubie jeździć bo większość czasu spędziłem na serwerze jeżdżac autem.Jestem dojrzały emocionalnie i kultularny .Reprezentował bym frakcje w  dobry sposób na służbie jak i poza nią. Na serwerze dojrzałem i już nie odwalam. Wydaje mi sie że jestem dobrym wyborem i nadaje sie do tej frakcji.
Coś od siebie:Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie apelki B)

Screenshot_2022-09-15-17-04-35-69_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

Edytowane przez Krejzol_Salci
  • Haha 1

Imię:Mateusz

Nick:6zMacko

Login:6zMacko

SID:82919

Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :unknown.png

Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=6zMacko

Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Znam bardzo dobrze pojęcia RP oraz będę odgrywał wszystko immersyjnie. Jeżeli się dostane będę bardzo aktywnym pracownikiem San Andreas Road Assistance. Bardzo mnie interesuje ta praca przez co będę aktywny. Jestem osobą spokojną i uczciwą.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Ponieważ mam sporo czasu na rozgrywkę oraz bardzo konsekwentnie będę odgrywał swoją role w pracy San Andreas Road Assistance. Oraz będzie to moja pierwsza frakcja do której dołączę.

Coś od siebie: Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o dołączenie do frakcji San Andreas Road Assistance.

• Like 1
  • Haha 1

WZÓR
Imię:Wojtek
Nick:Wojteq_
Login:Slayer
SID:54270
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :image.png.147d7e1f127630872d1a1339fbd07f09.png
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak 
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Nie posiadam.
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Pomimo dużej mojej wiedzy na temat RP i spędzonego czasu jestem w stanie stwierdzić że jeśli się dostanę będę bardzo aktywny, praca mnie interesuje już od długiego czasu i liczę na to że uda mi się dostać właśnie w rejony San Andreas Road Assistance, jestem spokojną osobą i starająca się dotrzeć do ubłaganego celu. 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) :Sądzę że ponieważ poświęcam dużą ilość czasu na rozgrywkę którą jest granie w MTA na serwerze Multirpg. Będę się starał jak najlepiej dla frakcji i utrzymywanie dobrych relacji i na pewno brak minusów.
Coś od siebie: Będę bardzo, bardzo wdzięczny jeśli uda mi się dołączyć do frakcji San Andreas Road Assistance. Dziękuje.

• Like 1
  • Haha 1

WZÓR
Imię: Wojtek
Nick: Grubasek56
Login:  Grubasek56
SID: 101391
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :image.thumb.jpeg.4138fe7d7a14b877c9428b3f53776534.jpeg
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Grubasek56
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Wybieram tę frakcję dlatego że jest to ciekawe zajęcie dla osób lubiących porządek i tych których denerwują porzucone auta na drogach . Od kiedy gram na serwerze interesuje mnie ta frakcja i zawsze chciałem jej spróbować ale nie było okazji . Lubię jazdę autem a w tej frakcji większość czasu jeździ się lawetą. Chcę spróbować tej frakcji ponieważ nie ma tam trudnego RP i da się szybko wszystkiego nauczyć. Interesuje mnie ta frakcja ponieważ interesuję się motoryzacją a tę frakcje można z nią powiązać w jakimś stopniu
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Dlaczego ja: Ponieważ jestem miłą i kulturalną osobą która stara się pomagać graczom. Jestem osobą która jak dostaje jakieś zadanie to stara się je wykonać w 100 procentach. Często jak jestem na serwerze to mi się nudzi a bardzo lubię jeździć samochodami więc uważam że się do tego nadam. Codziennie gram dużo na serwerze więc mógłbym poświęcić dużo czasu na tą frakcję. Lubię porządek a na serwerze jest bardzo dużo porzuconych aut które mógłbym zbierać 
Coś od siebie: Będę bardzo wdzięczny jak dacie mi szansę 

• Like 2
  • Haha 1

Imię: Dawid
Nick: Moto_Banan
Login: Moto_Banan
SID:90596
image.thumb.png.3fce6bbc5c7d876f2a9014423f13507f.png
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :
https://multirpg.pl/game/penalties/?search=moto_Banan
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) :Stwierdziłem że napisze rekrutacje do SARY ponieważ jest miła atmosfera. Lider tej o to frakcji widać że jest bardzo fajny ponieważ frakcja jest bardzo rozbudowana jest on bardzo miły i sympatyczny. Zawsze chciałem się dostać do SARY ponieważ to jest moja ulubiona frakcja nie wiem co by było bez niej. Jestem zainteresowany w tej frakcij od początku mojego grania na tym serwerze. Mam wielką nadzieję że się dostane pozdrawiam cieplutko.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Ponieważ posiadam wysoką kulturę nie przeklinam nie wyzywam nie hejtuję. Tak jak wspomniałem u góry interesuję się tą frak
cją i bardzo bym chciał do niej nalerzeć. Wykonuję dobrze rp chociaż że w żadnej frakcij jeszcze nie byłem. Coś od siebie: Mam nadzieję ze sie dostane pozdrawiam

• Haha 1

Imię:Łukasz
Nick:Drwal_Swir
Login:lukasz34pl
SID:41562
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :image.png.298b646d9e370fcfda11ae48f39115a2.png
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :tak
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=drwal_Swir
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) :Jest to łatwa frakcja pod względem rp itd, lubię prowadzić akcje lub oczyszczac drogi z porzuconych pojazdow i. Frakcje sare wybrałem z tego powodu że jest dla mnie spaniala frakcja oraz lubie w owej frakcji pracowac . Byłem już w sara i wiem jak to jest, że frakcja się nudzi po czasie lecz u mnie tak nie będzie. Kojarzę zarząd parę nowych osob widzę, myślę że bym się z wami dogadał. Tak jak wspomniałem wyżej byłem już w sara na randze specjalista  lecz sprawy takie jak szkoła/praktyki mnie przerosły i musiałem niestety odejść. Wprowadziłbym do frakcji miłą atmosferę oraz aktywność. Pozdrawiam 
Ponieważ jestem osobą która się angażuje w 100% i nie odpuszcza zawsze kiedy mogę to pomogę ponieważ każdy chyba potrzebuje kiedyś pomocy. Lubię jeździć po mapie ponieważ jest to przyjemne a to się także przyda w tej frakcji bo szukanie aut aby je odcholować też jest ważne w związku z tym jeżdżenie po mapie sprawia mi przyjemność. Jestem osobą która nie pisze podania dla tak zwanej beki, ponieważ chcem być w frakcji do której piszę podanie i bardzo się staram w podaniach aby wyszły jak najlepiej.  Dlaczego sara? Mogę się tu dużo nauczyć a wiadomo że jest to przydatne, sara to frakcja z naprawdę dużym zaangażowaniem jak i wkładem że strony członków i zarządu. Bardzo bym chciał sie dostać bo juz bylem na randze specjalista  i ją zawalilem bo mialem duzo spraw na glowie acz kolwiek teraz nie zawale frakcji oraz nie zawiode liderow.
Coś od siebie:Życze powodzenia wszystkim kandydatom

image.png

Edytowane przez 32142
  • Like 1
  • Haha 1

Imię: Brayan

Nick: xxllllllllllxx

Login: xxllllllllllxx

SID: 122992

Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) :  image.thumb.jpeg.b0959d48471f1095165cdf01e324b950.jpeg

Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=xxllllllllllxx

Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) : Brak skomplikowanych zadań. Chciałbym ponownie wrócić do tej frakcji i dbać o czystość  na serwerze. Łatwość odgrywania roli która daje mi możliwość  zadaniem .Frakcja jest spoko więc godziny na serwerze chciałbym mieć z frakcji SARA.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) : Witam jestem Brayan mam 14 lat jestem z województwa Wielkopolskiego. . Nie posiadam jakiś problemów z wykonywaniem zadań wyższych rang/stopni. Jestem człowiekiem pokojowym, pozytywnie nastawionym na wszystko. Może to podanie nie jest jakieś najlepszę i są/będą lepsze, ale warto spróbować i się nie poddawac.

Coś od siebie: Pozdrawiam serdecznie 💖

Edytowane przez xxllllllllllxx
  • Like 1

Imię: Kamil
Nick: Jumpereczek1234
Login: Jumpereczek1234
SID:73950
Ilość przegranych godzin na serwerze(wstaw ss) : 1400
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak SARA TO RODZINA ❤️
Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Jumpereczek1234
Dlaczego akurat S.A Road Assistance?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań) :Ponieważ byłem owej frakcji, ale jako akademik i nie zdałem egzaminu ponieważ komputer wtedy jebnął. 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?(Wymagane min. 5 rozbudowanych zdań.) :Dlaczego ja?  Wniosek jest prosty ogarniam zabezpieczenia, ogarniam RP.  Jestem dobrym smakoszem wódki oraz piwa 🙂. Chciałbym wrócić do lawety. Jestem za***istym człowiekiem  byłem miedzy innymi multifm. Byłem wszystkich frakcjach oprócz TSA więc próbujemy do Frakcji S.A Read Asistore. 
Coś od siebie: POZDRAWIAM LIDERA oraz dobre mordy 😉

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.