kopcik Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Nick : kopcik SID : 118449 z jakiej frakcji chcesz odejść : Fabryka Aut Ranga posiadane we frakcji: Sprzedawca powód : Nie mam strasznie czasu na łączenie obowiązków w SAPD i fabryce, kiedy teraz ciężko mi jest znaleźć czas nawet na moją frakcje, a co dopiero łączyć to z biznesem. Mam ciężki okres w szkole i przez najblizsze dni muszę poprawić wyniki w niej. Dziękuję @TurboWojteki @dipek. To była przyjemność pracować u waszego boku, a @DonGrasso my widzimy się dalej w SAPD, obiecuje ze jak najszybciej sobie wszystko ułożę, abyśmy znów mogli widzieć się na służbie i częstotliwościach. Tęsknie za wami chłopaki. Trzymajcie się! Edytowane 15 Października 2022 przez kopcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Szkoda trzymaj się i dzięki za miłe słowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 trzymaj sie stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopcik Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 1 godzinę temu, rafciuu napisał: Łot? xdddd Zawaliłem szkołę, przez co nie mam czasu nawet na robotę w mojej frakcji, a co dopiero łączenie tego z fabryką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopcik Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, rafciuu napisał: ale to nie jest twoja frakcja koleś, Ty jesteś jedynie jej członkiem xdddd chyba nie rozumiesz dwuznacznego rozumowania tego słowa "koleś", moja frakcja jest równoznaczna z tym że do niej należę i w niej jestem, a nie ze jestem jej liderem, chyba każdy głupi by to zrozumiał i wie kto zarządza tą frakcją i nią kieruje ale jak widać są wyjątki XD Edytowane 15 Października 2022 przez kopcik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Dobry ruch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi