Abram Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) Frakcja do której należysz: Brak jakiejkolwiek. Nick: Abram Powód: Robienie sobie hotelu z frakcji. Typ kary: Blacklista bez możliwości apelacji - frakcja S.A FD Coś od siebie: Witam, po półtorarocznej przerwie frakcyjnej przychodzę zaapelować o zdjęcie braku możliwości powrotu poprzez posiadaną mi karę - co do kary przyznam się, zlałem ją przez te półtora czasu odchodząc z serwera i jest to moja pierwsza/jedyna apelacja na ten temat. Co do kary sądzę, że powód był błachy, gdyż wcześniej dostałem już takową karę, jednakże od GKF'u, swoje odczekałem i obowiązek w braku dołączenia do jakiejkolwiek struktury biznesowo/frakcyjnej został mi zdjęty - kara z czapki, umowa średnia również przy moim powrocie, który został ch*jowo rozpatrzony i dopilnowany, wcześniej apelowałem, bo uważałem, że nie ma to sensu. Finalizując moją apelację życzę miłego czytania i podejścia z chłodną głową do sprawy, pozdrawiam, Abram. W razie jakichkolwiek zastrzeżeń zapraszam do zdrowej i męsko/damskiej dyskusji. ;> Edytowane 26 Lipca 2023 przez Abram 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Po analizie z głównym zarządem frakcji, nie jesteśmy za ściągnięciem cię z BL. 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 godzinę temu, wierzba_420 napisał: Po analizie z głównym zarządem frakcji, nie jesteśmy za ściągnięciem cię z BL. Świetna informacja Panowie, jednakże po analizie, bo stwierdzam, że zrobiliście ją dogłębną co jest właściwie powodem nieściągnięcia takowej apelacji? Co do mojej osoby w straży poza odejściami nie było zarzutów, będąc na wysokich stanowiskach przy powrotach, przed powrotami - skąd takowy wniosek? Nie wnikam w finalny werdykt zbytnio, jednakże ciekawość namawia mnie, abym zapytał. ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 10 minut temu, Drabinson napisał: sami sobie szkodzicie ngl Kolega ma rację chłopcy, lider jest mi nieznany, a V-lider był moim podchorążym - hotel to psi ch*j w porównaniu do odwalania, notorycznych skarg za chujowe RP, czy zaniżania poziomu frakcji. Chcąc odbudować frakcję nie strzelajcie sobie w kolano tak głupimi decyzjami i zachowajcie się jak prawdziwi liderzy mający trochę oleju w głowie. ;> Półtoraroczna przerwa od serwera odchodząc za robienie "HOTELU Z FRAKCJI" - wow, wielki odwalacz wrócił. Brawo chłopcy, takimi ruchami na pewno dbacie o poziom frakcji odsuwając od niej pewną osobę, która nie zaniży poziomu Waszej frakcji, a wręcz przeciwnie mogąc go podnieść. pozdro600 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi