Wnuczek22 Opublikowano 2 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 Nick: wnuczek22 SID:112633 Stopień posiadany w frakcji: Resident Powód odejścia: nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 2 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 19 minut temu, Wnuczek22 napisał: Nick: wnuczek22 SID:112633 Stopień posiadany w frakcji: Resident Powód odejścia: nie mam czasu Odejście Akceptuję! Tym samym zostajesz wpisany na Black Liste Frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 17 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2025 Nick: Edzi0.PDW SID: 82704 Stopień posiadany w frakcji: Senior Medical Advisor I (zarząd) Powód odejścia: Wypaliłem się już szczerze po takim czasie. Złota zajmuje a wsumie ch*ja robię to bez sensu. Dzięki za szansę w zarządzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 17 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2025 22 minuty temu, Edzi0.PDW napisał: Nick: Edzi0.PDW SID: 82704 Stopień posiadany w frakcji: Senior Medical Advisor I (zarząd) Powód odejścia: Wypaliłem się już szczerze po takim czasie. Złota zajmuje a wsumie ch*ja robię to bez sensu. Dzięki za szansę w zarządzie Odejście zostaje Zaakceptowane! Dzięki za spędzony czas w Frakcji, w zarządzke oraz wspólne duty. Mam nadzieję że jeszcze się kiedyś zobaczymy, lecz niestety odchodzisz na stopniu Emergency Medical Technician II. Trzymaj się!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vifon Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) Nick: vifon'ik SID: 29958 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Brak czasu, sprawy prywatne Edytowane 6 Grudnia 2025 przez vifon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 7 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2025 W dniu 6.12.2025 o 11:53, vifon napisał: Nick: vifon'ik SID: 29958 Stopień posiadany w frakcji: Academic Powód odejścia: Brak czasu, sprawy prywatne Akceptuję, witamy na bl. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 15 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 Nick: wxkisss_ SID: 101003 Stopień posiadany w frakcji: @Emergency Medical Technician II, Lider Podjednostki Hospital Unit Powód odejścia: Nie ma co tu siedziec, faworyzacja jest w ch*j wysoka, przez 3 tygodnie nie dostalem awansu natomiast @Al3ksna wysokich rangach dostaje awanse byle za norme XD i nie chodzi mi tez o awanse, patryk bedzie wiedzial, frakcja nic nie warta 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 15 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 18 minut temu, wroobel napisał: Nick: wxkisss_ SID: 101003 Stopień posiadany w frakcji: @Emergency Medical Technician II, Lider Podjednostki Hospital Unit Powód odejścia: Nie ma co tu siedziec, faworyzacja jest w ch*j wysoka, przez 3 tygodnie nie dostalem awansu natomiast @Al3ksna wysokich rangach dostaje awanse byle za norme XD i nie chodzi mi tez o awanse, patryk bedzie wiedzial, frakcja nic nie warta Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Nick:CT-9851-Hybrid SID:132636 Stopień posiadany w frakcji:AEMT I Powód odejścia:Brak chęci + Powracam na SAFD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 9 minut temu, Lotos_1972PL napisał: Nick:CT-9851-Hybrid SID:132636 Stopień posiadany w frakcji:AEMT I Powód odejścia:Brak chęci + Powracam na SAFD Akceptuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Nick: Lexor SID:143692 Stopień posiadany w frakcji:EMT III Powód odejścia:Brak chęci, dzięki za wspólne chwilę na duty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) W dniu 1.02.2026 o 21:35, Lexor napisał: Nick: Lexor SID:143692 Stopień posiadany w frakcji:EMT III Powód odejścia:Brak chęci, dzięki za wspólne chwilę na duty Akceptuję, jednakże otrzymujesz BL BMA. (cofnięta) Edytowane 11 Marca przez PatrykRolnikYouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek123 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Nick:Wojek16 SID:143897 Stopień posiadany w frakcji:Emergency Medical Responder I Powód odejścia:duża możliwość odejścia z serwera 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego W dniu 5.02.2026 o 14:41, wojek123 napisał: Nick:Wojek16 SID:143897 Stopień posiadany w frakcji:Emergency Medical Responder I Powód odejścia:duża możliwość odejścia z serwera Akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 28 minut temu, Jaquin napisał: Nick: JaquinRenta_ SID:137430 Stopień posiadany w frakcji: emt2 Powód odejścia: na każdego przychodzi pora.. Z bólem serca jednakże muszę to zrobić bo nie czuję już w ogóle pociągu do MTA jak wbijam to raz na tydzień jeszcze po to żeby trochę poodwalać i wychodzę. Dzięki Ender za pokazanie mi frakcji za wspólne dwa lata, rolnik Aleks i Karol mi cię młodziaków w opiece I niech ktoś przejmie moją pałeczkę. Trzymajta się tam chłopaki sztywno💪 Acc 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek2115 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Nick: xkamilekRenta / Kamilek2115 SID: 86383 Stopień posiadany w frakcji: Doctor / Szkoleniowiec / Technik materiałów Powód odejścia: od niepotrzebnych awansow dla niektorych osob które nie zasługują na nie poprzez swoje tragiczne zachowanie oraz rp, aż po wykorzystywanie mojej osoby przez alexa. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 17 godzin temu, kamilek2115 napisał: Nick: xkamilekRenta / Kamilek2115 SID: 86383 Stopień posiadany w frakcji: Doctor / Szkoleniowiec / Technik materiałów Powód odejścia: od niepotrzebnych awansow dla niektorych osob które nie zasługują na nie poprzez swoje tragiczne zachowanie oraz rp, aż po wykorzystywanie mojej osoby przez alexa. Odejście niestety akceptuję! Za zasługi dla Frakcji a także spędzony czas zostajesz wpisany na Listę Zasłużonych! Dzięki za wszystko, mam nadzieje że powrócisz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Nick: Al3ks SID: 114312 Stopień posiadany w frakcji: Senior Medical Advisor 2 Powód odejścia: brak czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 3 minuty temu, Al3ks napisał: Nick: Al3ks SID: 114312 Stopień posiadany w frakcji: Senior Medical Advisor 2 Powód odejścia: brak czasu Twoje odejście zostaje Zaakceptowane! Dzięki za spędzony czas w Frakcji, za wszystkie zasługi dla niej. Tym samym zostajesz wpisany na listę zasłużonych! Dzięki jeszcze raz za wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matioss Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Nick: matioss SID: 114448 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic II Powód odejścia: brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 39 minut temu, matioss napisał: Nick: matioss SID: 114448 Stopień posiadany w frakcji: Paramedic II Powód odejścia: brak czasu Odejścię akceptuję! Dzięki za spędzony czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol200312lol Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Nick: lol200312 SID: 34559 Stopień posiadany w frakcji: pamaredic 2 Powód odejścia: bylo milo ale czas wracac na stare dobre miejsce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 29 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2 godziny temu, lol200312lol napisał: Nick: lol200312 SID: 34559 Stopień posiadany w frakcji: pamaredic 2 Powód odejścia: bylo milo ale czas wracac na stare dobre miejsce Akceptuję, liczymy na powrót w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungFabi Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Nick: YoungFabi SID: 133747 Stopień posiadany w frakcji: AEMT II Powód odejścia: było miło ale się zdupiło, brak chęci do grania na serwerze, bye bye 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia W dniu 2.04.2026 o 11:10, YoungFabi napisał: Nick: YoungFabi SID: 133747 Stopień posiadany w frakcji: AEMT II Powód odejścia: było miło ale się zdupiło, brak chęci do grania na serwerze, bye bye Akceptuję, liczymy na powrót w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi