Skocz do zawartości

Jakże dziecinne zachowanie pracownicze.

Abram
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick na serwerze: Abram

Nick pracownika frakcji: @szymon_xx2

Opis sytuacji: Chamstwo oraz bezczelność w mą skromną osobę po przypadkowym muśnięciu naszymi autami. Niegodna reprezentatywa członka frakcji w stosunku do społeczności - łamanie zapisu w regulaminie TSA "2. Członek frakcji musi godnie reprezentować swoją frakcję na służbie jak i poza nią."

Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): https://imgur.com/Ml1akkM.

Coś od siebie: Oczywisty minus i pstryczek w nos dla ludzika.

• Like 1
  • Haha 4

Jest skarga w moja stronę to się wypowiem.Owszem musłem w ciebie.I pojechałem dalej ty pojechałeś za mną i mnie taranowales gdzie to też nie powinno miec miejsca.Na początku mówiłem do ciebie spokojnym tonem żebyś się ogarnął i odjechał  ale ty nie reagowałeś potwiedzi to @szefuncio.Po tym jak klient wyszedł bo już się zirytował tobą gdzie sam już powiedział żeby się ogarnął  wepchłeś mnie za barierki i mnie zablokowałeś.To powiecie mi jak miał bym się nie zdenerwować.Kolejne primo dostał zakaz prowadzenia na 7 dni.

Edytowane przez szymon_xx2

11 minut temu, szymon_xx2 napisał:

Jest skarga w moja stronę to się wypowiem.Owszem musłem w ciebie.I pojechałem dalej ty pojechałeś za mną i mnie taranowales gdzie to też nie powinno miec miejsca.Na początku mówiłem do ciebie spokojnym tonem żebyś się ogarnął i odjechał  ale ty nie reagowałeś potwiedzi to @szefuncio.Po tym jak klient wyszedł bo już się zirytował tobą gdzie sam już powiedział żeby się ogarnął  wepchłeś mnie za barierki i mnie zablokowałeś.To powiecie mi jak miał bym się nie zdenerwować.Kolejne primo dostał zakaz prowadzenia na 7 dni.

Gdzie Twój dowód na to? Skarga napisana 18 minut temu (obecnie) - kara nadana dwie? Trzy minuty temu? Oczywiste, iż nie za to - a za wymysł Supporta, który również złamał regulamin.

Jakim dowodem są Twoi koledzy, słowem "na gębę"? Bez podparcia jawnym widokiem nagrania? Bezsens.

13 minut temu, Abram napisał:

Gdzie Twój dowód na to? Skarga napisana 18 minut temu (obecnie) - kara nadana dwie? Trzy minuty temu? Oczywiste, iż nie za to - a za wymysł Supporta, który również złamał regulamin.

Jakim dowodem są Twoi koledzy, słowem "na gębę"? Bez podparcia jawnym widokiem nagrania? Bezsens.

Chcesz dowodów proszę bardzo.

https://imgur.com/a/TJdL735

• Haha 2

• sqober zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.