DIXON Opublikowano 3 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2025 Nick:[!DZIXXON!] SID:125070 Ranga posiadana we frakcji: DOSWIADCZONY SPECJALISTA Powód odejścia: BRAK CZASU NA GRY ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 4 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2025 14 godzin temu, DIXON napisał: Nick:[!DZIXXON!] SID:125070 Ranga posiadana we frakcji: DOSWIADCZONY SPECJALISTA Powód odejścia: BRAK CZASU NA GRY ;D AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO.TEN.DYZOL Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 Nick: TO.TEN.DYZOL SID: 101522 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Powód dobrze znany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 Teraz, TO.TEN.DYZOL napisał: Nick: TO.TEN.DYZOL SID: 101522 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Powód dobrze znany AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 12 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2025 Nick:Nuke1 SID:104928 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia:chciałbym spróbować swoich sił w sapdzie,dziekuje wszystkim za spedzony razem czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 13 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2025 Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Zachowam dla siebie. Sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 14 Lutego 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2025 W dniu 12.02.2025 o 22:41, Nuke1 napisał: Nick:Nuke1 SID:104928 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia:chciałbym spróbować swoich sił w sapdzie,dziekuje wszystkim za spedzony razem czas AKCEPTUJE W dniu 13.02.2025 o 15:21, PatrykZYouTube napisał: Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Zachowam dla siebie. Sory AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga posiadana we frakcji Doś. Specjalista Powód odejścia: Zachowam dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 15 Lutego 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 11 godzin temu, Aleks_ napisał: Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga posiadana we frakcji Doś. Specjalista Powód odejścia: Zachowam dla siebie. AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Nick: SeReK._.kacprosowy5 SID: 115765 Ranga posiadana we frakcji: młody pracownik Powód odejścia: nie mam czasu i znudziła mi sie ta frakcja. Pozdrawiam serdecznie całą frakcję i moze kiedyś wrócę ale narazie dzięki za wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 10 godzin temu, kacprosowy napisał: Nick: SeReK._.kacprosowy5 SID: 115765 Ranga posiadana we frakcji: młody pracownik Powód odejścia: nie mam czasu i znudziła mi sie ta frakcja. Pozdrawiam serdecznie całą frakcję i moze kiedyś wrócę ale narazie dzięki za wszystko. AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 17 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2025 13 minut temu, Linqr napisał: Nick: Linqrek2137 Sid: 137430 Ranga: Budowlany Powód: Powrót do szkoły, dużo nauki i pracy na głowie AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 25 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2025 Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga posiadana we frakcji: Doś. Budowlany Powód odejścia: Wypalenie ( jak dostane BL to trudno) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 25 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2025 Godzinę temu, Aleks_ napisał: Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga posiadana we frakcji: Doś. Budowlany Powód odejścia: Wypalenie ( jak dostane BL to trudno) AKCEPTUJĘ, tym samym zostajesz wpisany na czarną listę frakcji z powodu nieprzepracowania co najmniej miesiąca od chwili powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxiasty Opublikowano 26 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2025 (edytowane) Nick: Roxiasty SID:31314 Ranga posiadana we frakcji:Pracowniś [pracownik] Powód odejścia:Zmiana servera, Nic nie moze wiecznie trwac .gralem na tym serverze od konca 2019 roku i przez ten czas poznalem wielu dobrych osob miedzy innymi Przykry,Kubson.Jaszok,nikio, i moj egzaminator dulek i no kurcze wszystkich prawie xD no odchodze z servera zmieniam server i chcialbym podziekowac Frakcji sara za przyjecie mnie bylo no najlepsze 2-3 tygodnie ale no czasem trzeba odejsc nie mozna sie przeciez na sile grac dziekuje rowniesz zarzadowi servera moze niektorzy mi poupadli ale no gdyby nie oni server by byl dzicza Edytowane 26 Lutego 2025 przez Roxiasty zamiast jaszok napisalem jaszon 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 26 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2025 2 godziny temu, Roxiasty napisał: Nick: Roxiasty SID:31314 Ranga posiadana we frakcji:Pracowniś [pracownik] Powód odejścia:Zmiana servera, Nic nie moze wiecznie trwac .gralem na tym serverze od konca 2019 roku i przez ten czas poznalem wielu dobrych osob miedzy innymi Przykry,Kubson.Jaszok,nikio, i moj egzaminator dulek i no kurcze wszystkich prawie xD no odchodze z servera zmieniam server i chcialbym podziekowac Frakcji sara za przyjecie mnie bylo no najlepsze 2-3 tygodnie ale no czasem trzeba odejsc nie mozna sie przeciez na sile grac dziekuje rowniesz zarzadowi servera moze niektorzy mi poupadli ale no gdyby nie oni server by byl dzicza AKCEPTUJĘ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwery Opublikowano 27 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 Nick: Kiwery SID: 44763 Ranga posiadana we frakcji: Młody pracownik Powód odejścia: Brak czasu na grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 27 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 Teraz, Kiwery napisał: Nick: Kiwery SID: 44763 Ranga posiadana we frakcji: Młody pracownik Powód odejścia: Brak czasu na grę AKCEPTUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 1 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 Nick Kubson169 SID 37546 Ranga posiadana Operator Powod wypaliłem się za dużo spędzałem czasu na awansach itd i straciłem chęci do dalszego rozwijania się i robienia normy Jeszcze wrócę silniejszy i liczę na pozostawienie rangi na której skończyłem swoją kadencję Pozdrawiam całą frakcja AUU Z Fartem orzełki i trzymajcie się ciepło 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 1 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 20 minut temu, Kubson169 napisał: Nick Kubson169 SID 37546 Ranga posiadana Operator Powod wypaliłem się za dużo spędzałem czasu na awansach itd i straciłem chęci do dalszego rozwijania się i robienia normy Jeszcze wrócę silniejszy i liczę na pozostawienie rangi na której skończyłem swoją kadencję Pozdrawiam całą frakcja AUU Z Fartem orzełki i trzymajcie się ciepło AKCEPTUJĘ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaszokYT Opublikowano 1 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 Nick: JaszokYT SID: 123131 Ranga posiadana we frakcji: Budowlany Powód odejścia: Brak czasu na gre i wyrabiania normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 22 godziny temu, JaszokYT napisał: Nick: JaszokYT SID: 123131 Ranga posiadana we frakcji: Budowlany Powód odejścia: Brak czasu na gre i wyrabiania normy AKCEPTUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 7 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2025 W dniu 8.03.2024 o 18:02, DonGrasso napisał: Nick:kacpero00 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: brak chęci do wyrabiania normy potrzebuję przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 7 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2025 31 minut temu, kacpero00 napisał: Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alix_1920 Opublikowano 8 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 Nick:Alix_1920 SID:126951 Ranga posiadana we frakcji:Młody pracownik Powód odejścia:Brak czasu na granie dziękuję wszystkim bardzo z frakcji za dobrą atmosferkę niestety muszę zdecydować się odejść ponieważ nie dam rady wbijać normy co tydzień bo mało gram nie mam czasu praktycznie na to czasami się zdarzy ale wiem że nie dam rady dlatego piszę odejście pozdrawiam wszystkie osoby z frakcji Sara najlepsza frakcja na multi dziękuję jeszcze raz wszystkim panowie trzymajcie się i może do zobaczenia za jakiś czas😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi