Skocz do zawartości

Odejścia z frakcji San Andreas Road Assistance

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Zarząd
W dniu 12.02.2025 o 22:41, Nuke1 napisał:

Nick:Nuke1

SID:104928

Ranga posiadana we frakcji:Pracownik

Powód odejścia:chciałbym spróbować swoich sił w sapdzie,dziekuje wszystkim za spedzony razem czas

AKCEPTUJE

W dniu 13.02.2025 o 15:21, PatrykZYouTube napisał:

Nick: PatrykZYouTube

SID: 135403

Ranga posiadana we frakcji: Pracownik

Powód odejścia: Zachowam dla siebie. Sory

AKCEPTUJE

10 godzin temu, kacprosowy napisał:

Nick: SeReK._.kacprosowy5

SID: 115765

Ranga posiadana we frakcji: młody pracownik 

Powód odejścia: nie mam czasu i znudziła mi sie ta frakcja. Pozdrawiam serdecznie całą frakcję i moze kiedyś wrócę ale narazie dzięki za wszystko.

AKCEPTUJE

Nick: Roxiasty

SID:31314

Ranga posiadana we frakcji:Pracowniś [pracownik]

Powód odejścia:Zmiana servera, Nic nie moze wiecznie trwac .gralem na tym serverze od konca 2019 roku i przez ten czas poznalem wielu dobrych osob miedzy innymi Przykry,Kubson.Jaszok,nikio, i moj egzaminator dulek i no kurcze wszystkich prawie xD no odchodze z servera zmieniam server i chcialbym podziekowac Frakcji sara za przyjecie mnie bylo no najlepsze 2-3 tygodnie ale no czasem trzeba odejsc nie mozna sie przeciez na sile grac dziekuje rowniesz zarzadowi servera moze niektorzy mi poupadli ale no gdyby nie oni server by byl dzicza 

Edytowane przez Roxiasty
zamiast jaszok napisalem jaszon
  • Like 3

2 godziny temu, Roxiasty napisał:

Nick: Roxiasty

SID:31314

Ranga posiadana we frakcji:Pracowniś [pracownik]

Powód odejścia:Zmiana servera, Nic nie moze wiecznie trwac .gralem na tym serverze od konca 2019 roku i przez ten czas poznalem wielu dobrych osob miedzy innymi Przykry,Kubson.Jaszok,nikio, i moj egzaminator dulek i no kurcze wszystkich prawie xD no odchodze z servera zmieniam server i chcialbym podziekowac Frakcji sara za przyjecie mnie bylo no najlepsze 2-3 tygodnie ale no czasem trzeba odejsc nie mozna sie przeciez na sile grac dziekuje rowniesz zarzadowi servera moze niektorzy mi poupadli ale no gdyby nie oni server by byl dzicza 

AKCEPTUJĘ

• Like 1

Nick Kubson169

SID 37546

Ranga posiadana Operator 

Powod wypaliłem się za dużo spędzałem czasu na awansach itd i straciłem chęci do dalszego rozwijania się i robienia normy 

Jeszcze wrócę silniejszy i liczę na pozostawienie rangi na której skończyłem swoją kadencję Pozdrawiam całą frakcja AUU Z Fartem orzełki i trzymajcie się ciepło 

• Like 1
  • Smutny 1

20 minut temu, Kubson169 napisał:

Nick Kubson169

SID 37546

Ranga posiadana Operator 

Powod wypaliłem się za dużo spędzałem czasu na awansach itd i straciłem chęci do dalszego rozwijania się i robienia normy 

Jeszcze wrócę silniejszy i liczę na pozostawienie rangi na której skończyłem swoją kadencję Pozdrawiam całą frakcja AUU Z Fartem orzełki i trzymajcie się ciepło 

AKCEPTUJĘ

• Like 1

Nick:Alix_1920

SID:126951

Ranga posiadana we frakcji:Młody pracownik 

Powód odejścia:Brak czasu na granie dziękuję wszystkim bardzo z frakcji za dobrą atmosferkę niestety muszę zdecydować się odejść ponieważ nie dam rady wbijać normy co tydzień bo mało gram nie mam czasu praktycznie na to czasami się zdarzy ale wiem że nie dam rady dlatego piszę odejście pozdrawiam wszystkie osoby z frakcji Sara najlepsza frakcja na multi dziękuję jeszcze raz wszystkim panowie trzymajcie się i może do zobaczenia za jakiś czas😉