Skocz do zawartości

Odejścia z frakcji San Andreas Road Assistance

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Alix_1920 napisał:

Nick:Alix_1920

SID:126951

Ranga posiadana we frakcji:Młody pracownik 

Powód odejścia:Brak czasu na granie dziękuję wszystkim bardzo z frakcji za dobrą atmosferkę niestety muszę zdecydować się odejść ponieważ nie dam rady wbijać normy co tydzień bo mało gram nie mam czasu praktycznie na to czasami się zdarzy ale wiem że nie dam rady dlatego piszę odejście pozdrawiam wszystkie osoby z frakcji Sara najlepsza frakcja na multi dziękuję jeszcze raz wszystkim panowie trzymajcie się i może do zobaczenia za jakiś czas😉

Akceptuje

• 2 tygodnie później...

nick _truskawa_ 

sid 37546

ranga posiada operator 

powód odejscia no szczerze bede mówił  wypaliłem sie nie interesuje mnie juz to co sie dzieje tu jestem świadom ze BL dostane lecz licze ze bede mógł kiedys wrócic na range jaka mi w obecnym momencie nadano acz kolwiek chce isc do safd gdzie wszystko sie zaczęło i tak sie rozwijać bo tutaj stoje w miejscu i nie wiem co dalej dlatego sądze ze zamiast tracic rangi itd to wole odesc i isc dalej sie rozwijac 

pozdrawiam wszystkich kogo poznałem i naprawde dziekuje za wszysko 

• Like 2
  • Smutny 2

Nick: dul3k
Sid: 56278
Ranga Posiadana: Koordynator +  Zarząd + Szkoleniowiec + Egzaminator
Powód Odejścia:
Na początku chciałbym podziękować @ZeX za wdrożenie mnie do zarządu frakcji, dziękuje za tą szansę, chciałbym również podziękować @Patryx66321x oraz @Nikio_3 za fajnie spędzony czas sprawując piecze nad pracownikami. Patryk mam nadzieję że poprowadzisz te frakcję jak najlepiej i jeszcze zbudujesz z niej imperium. Chciałbym również podziękować każdej osobie którą egzaminowałem, szkoliłem, kiedykolwiek gadałem z nią lub spędzałem z nią czas na służbie, w skrócie każdego pracownika, chciałbym wam podziękować za wspólnie spędzony czas w frakcji. Mam nadzieję że kiedyś wrócę, mimo chęci dążenia do głównego zarządu i dawaniu z siebie 100% na discordzie i na serwerze, aktualnie nie mam chęci wbijania na serwer co wiąże się z wypaleniem zawodowym i ogólne wypalenie MTA. Mam nadzieję że każdy zrozumie, może jeszcze kiedyś wrócę. Nie wiem czy dostanę zaufanego, tak czy siak może kiedyś powbijam tam do was na teamspeaka zobaczyć jak tam stare śmieci, może i po przerwie wróci mi chęć grania w MTA.

Jeszcze raz dziękuje każdemu za szanse i za wspólnie spędzony czas. Jeszcze kiedyś się zobaczymy

Kocham Was.❤

• San Andreas Road Assistance - ✔  Koordynator, Zarząd + Egzaminator + Szkoleniowiec
  • 17.11.2024 - 11.04.2025
    😥

Edytowane przez dul3k
  • Like 2
  • Smutny 2

15 godzin temu, daniel200 napisał:

AKCEPTUJĘ 

13 godzin temu, Kubson169 napisał:

nick _truskawa_ 

sid 37546

ranga posiada operator 

powód odejscia no szczerze bede mówił  wypaliłem sie nie interesuje mnie juz to co sie dzieje tu jestem świadom ze BL dostane lecz licze ze bede mógł kiedys wrócic na range jaka mi w obecnym momencie nadano acz kolwiek chce isc do safd gdzie wszystko sie zaczęło i tak sie rozwijać bo tutaj stoje w miejscu i nie wiem co dalej dlatego sądze ze zamiast tracic rangi itd to wole odesc i isc dalej sie rozwijac 

pozdrawiam wszystkich kogo poznałem i naprawde dziekuje za wszysko 

AKCEPTUJĘ, trzymaj sie Kubson

12 godzin temu, dul3k napisał:

Nick: dul3k
Sid: 56278
Ranga Posiadana: Koordynator +  Zarząd + Szkoleniowiec + Egzaminator
Powód Odejścia:
Na początku chciałbym podziękować @ZeX za wdrożenie mnie do zarządu frakcji, dziękuje za tą szansę, chciałbym również podziękować @Patryx66321x oraz @Nikio_3 za fajnie spędzony czas sprawując piecze nad pracownikami. Patryk mam nadzieję że poprowadzisz te frakcję jak najlepiej i jeszcze zbudujesz z niej imperium. Chciałbym również podziękować każdej osobie którą egzaminowałem, szkoliłem, kiedykolwiek gadałem z nią lub spędzałem z nią czas na służbie, w skrócie każdego pracownika, chciałbym wam podziękować za wspólnie spędzony czas w frakcji. Mam nadzieję że kiedyś wrócę, mimo chęci dążenia do głównego zarządu i dawaniu z siebie 100% na discordzie i na serwerze, aktualnie nie mam chęci wbijania na serwer co wiąże się z wypaleniem zawodowym i ogólne wypalenie MTA. Mam nadzieję że każdy zrozumie, może jeszcze kiedyś wrócę. Nie wiem czy dostanę zaufanego, tak czy siak może kiedyś powbijam tam do was na teamspeaka zobaczyć jak tam stare śmieci, może i po przerwie wróci mi chęć grania w MTA.

Jeszcze raz dziękuje każdemu za szanse i za wspólnie spędzony czas. Jeszcze kiedyś się zobaczymy

Kocham Was.❤

• San Andreas Road Assistance - ✔  Koordynator, Zarząd + Egzaminator + Szkoleniowiec
  • 17.11.2024 - 11.04.2025
    😥

AKCEPTUJĘ, trzymaj się dulek i do zobaczenia.

• Like 1

1 godzinę temu, przemeq napisał:

Nick:Przemekq

SID:63331

Ranga posiadana we frakcji:Pracownik

Powód odejścia: nie mam obecnie kompletnie czasu na wyrabianie normy

SARA111.thumb.png.7e544d57bd0e5e60744a9e4b66212988.png

2 godziny temu, Volf_scot napisał:

Nick: Volf_scot 

SID: 140004

Ranga posiadana we frakcji: Pracownik 

Powód odejścia: Nie mam na tom chwilę na czym grać bo matrycę w laptopie rozwaliłem 

767223538_SaraOdejcia.thumb.png.6f9aebacb0660849f6d53f90bf125506.png