Alix_1920 Opublikowano 17 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2025 Nick:Alix_1920 SID:126951 Ranga posiadana we frakcji:Adept Powód odejścia:Nie mam zbytnio czasu teraz by być obecnie naserwerze dlatego muszę opuścić te frakcje dziękuję za przyjęcie mam nadzieję że się spotkamy jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 18 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2025 W dniu 14.12.2025 o 15:42, RamboFR napisał: Nick: RamboFR SID: 89508 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Brak chęci do wbijania na służbę AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Ranga posiadana we frakcji: Młody Pracownik Powód odejścia: Zmiana. Dzięki za szansę bycia w tej frakcji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_premban_67 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Nick:jacek_jaworek_67 SID:129338 Ranga posiadana we frakcji:mlodszy pracownik Powód odejścia:juz mi sie nichce poprostu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 28 minut temu, Jacek_Jaworek_67 napisał: Nick:jacek_jaworek_67 SID:129338 Ranga posiadana we frakcji:mlodszy pracownik Powód odejścia:juz mi sie nichce poprostu AKCEPTUJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NO_OK Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Nick:NO_OK SID:87188 Ranga posiadana we frakcji:Inspektor Naczelny Powód odejścia: chciałbym sprubować swoich możliwość w strukturze innej frakcji ale jeszcze tu wróce i to nie jest groźba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, NO_OK napisał: Nick:NO_OK SID:87188 Ranga posiadana we frakcji:Inspektor Naczelny Powód odejścia: chciałbym sprubować swoich możliwość w strukturze innej frakcji ale jeszcze tu wróce i to nie jest groźba AKCEPTUJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solik_ Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Nick: solik SID: 78342 Ranga posiadana we frakcji: specjalista Powód odejścia: brak checi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubatoziom11 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Nick: kubatoziom1 SID: 129314 Ranga posiadana we frakcji: adept Powód odejścia: brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia W dniu 26.01.2026 o 20:31, solik_ napisał: Nick: solik SID: 78342 Ranga posiadana we frakcji: specjalista Powód odejścia: brak checi AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Nick: byq_ SID: 73933 Ranga posiadana we frakcji: Technik Powód odejścia: Idę do innej frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 8 godzin temu, kubatoziom11 napisał: Nick: kubatoziom1 SID: 129314 Ranga posiadana we frakcji: adept Powód odejścia: brak czasu AKCEPTUJE Teraz, byq napisał: Nick: byq_ SID: 73933 Ranga posiadana we frakcji: Technik Powód odejścia: Idę do innej frakcji AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Nick: dul3k SID:56278 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor naczelny, szkoleniowiec Powód odejścia: wypalenie serwerem multirpg bo wlasciciel ma kazdego gleboko in ass i to juz nie to samo co kiedys pozdro!!!!!!!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 10 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 19 godzin temu, dul3k napisał: Nick: dul3k SID:56278 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor naczelny, szkoleniowiec Powód odejścia: wypalenie serwerem multirpg bo wlasciciel ma kazdego gleboko in ass i to juz nie to samo co kiedys pozdro!!!!!!!!!!!!!! AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risekoo Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Nick: Risekoo SID:103726 Ranga posiadana we frakcji: Operator Powód odejścia: Znudzony jestem już tym MTA. Kiedyś jak odpocznę to wrócę narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 21 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 21 Lutego W dniu 16.02.2026 o 18:08, Risekoo napisał: Nick: Risekoo SID:103726 Ranga posiadana we frakcji: Operator Powód odejścia: Znudzony jestem już tym MTA. Kiedyś jak odpocznę to wrócę narka AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciastko_7811 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Nick:wonsacz33 SID:103807 Ranga posiadana we frakcji:doświadczony budowlany Powód odejścia:nie mam obecnie tyle czasu żeby grac w mta przez co nie mam jak wyrabiac normy jak sie to zmieni chętnie wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2 godziny temu, ciastko_7811 napisał: Nick:wonsacz33 SID:103807 Ranga posiadana we frakcji:doświadczony budowlany Powód odejścia:nie mam obecnie tyle czasu żeby grac w mta przez co nie mam jak wyrabiac normy jak sie to zmieni chętnie wrócę AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiecper Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Nick: Kitek123123 SID: 111943 Ranga posiadana we frakcji: Operator Powód odejścia: Brak czasu oraz chęci do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 17 godzin temu, Kiecper napisał: Nick: Kitek123123 SID: 111943 Ranga posiadana we frakcji: Operator Powód odejścia: Brak czasu oraz chęci do grania AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpomoc Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Nick:xpomoc SID:80484 Ranga posiadana we frakcji:adept Powód odejścia:nie nadaje się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwierroo Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Nick: Oliwierro Sid:89949 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor Naczelny,egzaminator, szkoleniowiec oraz wszystkie poboczne Powod: nie mam wogole czasu grać na komputerze ,nie mam ochoty odchodzić ale nie ma wyboru. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 18 godzin temu, xpomoc napisał: Nick:xpomoc SID:80484 Ranga posiadana we frakcji:adept Powód odejścia:nie nadaje się AKCEPTUJE 2 godziny temu, oliwierroo napisał: Nick: Oliwierro Sid:89949 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor Naczelny,egzaminator, szkoleniowiec oraz wszystkie poboczne Powod: nie mam wogole czasu grać na komputerze ,nie mam ochoty odchodzić ale nie ma wyboru. AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kregiel132 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nick: Kryngielek SID: 149757 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy pracownik Powód odejścia: Aktualnie nie mam czasu na frakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkolos10 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nick: Emkolos SID: 35050 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Budowlany Powód odejścia: brak chęci do bycia na duty byłem i jestem długo chory brałem już urlop nie chce brać 2 raz po prostu odchodzę może jeszcze kiedyś wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi