Zarząd ZeX Opublikowano 16 Listopada 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 W dniu 15.11.2024 o 03:24, Raxon napisał: Twój Nick: Raxon. SID: 119126 Data odejścia: 21.09.2024 Ranga na jakiej byłeś: Doświadczony Budowlany Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Wróciłem na serwis i mam teraz więcej czasu. Pozdro dla wszystkich pracowników 🙂 Akceptuje, napisz mi na discordzie w sprawie powrotu. 3 godziny temu, Kubson169 napisał: Twój Nick:Kubson169 SID:37546 Data odejścia: nie pamietam troche mineło Ranga na jakiej byłeś: budowniczy Dowód bycia: zex powinien pamietac i sa osoby ktore zamnie poręczą Dlaczego chcesz wrócić?: brakuje mi tej frakcji Akceptuje, napisz mi na discordzie w sprawie powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekineQ Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 (edytowane) Twój Nick: RekineQ SID: 127668 Data odejścia: 15 lipca 2024 Ranga na jakiej byłeś: Koordynator Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Chciałbym znów zobaczyć jak to być laweciarzem, chciałbym poznać atmosferę i ogólnie. Brakuje mi sary. Edytowane 16 Listopada 2024 przez RekineQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 17 Listopada 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 14 godzin temu, RekineQ napisał: Twój Nick: RekineQ SID: 127668 Data odejścia: 15 lipca 2024 Ranga na jakiej byłeś: Koordynator Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Chciałbym znów zobaczyć jak to być laweciarzem, chciałbym poznać atmosferę i ogólnie. Brakuje mi sary. Akceptuje, napisz mi na discordzie w sprawie powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 (edytowane) Twój Nick: dul3k SID: 56278 Data odejścia: 16 lipca Ranga na jakiej byłeś: Podinspektor + Szkoleniowiec Dowód bycia: zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: Chęć aspirowania w wyższe szczeble frakcji oraz powrót zapału Edytowane 17 Listopada 2024 przez dul3k. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 17 Listopada 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 14 minut temu, dul3k. napisał: Twój Nick: dul3k SID: 56278 Data odejścia: 16 lipca Ranga na jakiej byłeś: Podinspektor + Szkoleniowiec Dowód bycia: zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: Chęć aspirowania w wyższe szczeble frakcji oraz powrót zapału Akceptuje, napisz mi na discordzie w sprawie powrotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba69420 Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Twój Nick: kuba69420 SID: 74895 Data odejścia: 13 pazdziernika 2024 Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia : Dlaczego chcesz wrócić?: poniewaz wracam na serwer i na sarze bym popykał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Twój Nick: .Hsuo. SID: 82161 Data odejścia: 13.09 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: nizej Dlaczego chcesz wrócić?: mam wiecej czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 20 Listopada 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 16 godzin temu, kuba69420 napisał: Twój Nick: kuba69420 SID: 74895 Data odejścia: 13 pazdziernika 2024 Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia : Dlaczego chcesz wrócić?: poniewaz wracam na serwer i na sarze bym popykał Akceptuje, napisz mi na discordzie w sprawie powrotu. 15 godzin temu, hsuo. napisał: Twój Nick: .Hsuo. SID: 82161 Data odejścia: 13.09 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: nizej Dlaczego chcesz wrócić?: mam wiecej czasu Odrzucam, Jedynie wchodzi w grę rekrutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajan7. Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Twój Nick: ajan SID: - Data odejścia: 16.11.2024 Ranga na jakiej byłeś: Zastepeca kierownika Dowód bycia:zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: no było jak było dostałem bl ale inder zaakceptował apelke i nie mam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 28 Listopada 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 7 godzin temu, ajan napisał: Twój Nick: ajan SID: - Data odejścia: 16.11.2024 Ranga na jakiej byłeś: Zastepeca kierownika Dowód bycia:zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: no było jak było dostałem bl ale inder zaakceptował apelke i nie mam Akceptuje, napisz mi na discordzie w sprawie powrotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 28 Listopada 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 13 minut temu, Janek. napisał: Twój Nick: Janek. SID: - 43886 Data odejścia: 15.11.2024 Ranga na jakiej byłeś: Zastępca kierownika Dowód bycia: zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: Ponieważ przemyślałem swoje zachowanie i już się ogarnąłem a do innej frakcji nie chce mi się iść, bo nie przepadam za liderami a w sara zaczynałem swoją przyszłość i chciałbym wrócić Zex Pamiętaj, że to ja ci pomagałem od samego początku jak dostałeś lidera więc mam nadzieję, że powrócę do tej frakcji ODRZUCAM 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczu232_v2 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Twój Nick: kursor SID:122456 Data odejścia: 14 października Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: ponieważ mam więcej czasu na grę oraz chciałbym wrócić ponieważ fajnie mi się grało na tej frakcji życzę miłego dnia ❤️ Edytowane 1 Grudnia 2024 przez miczu232_v2 poprawiałem rangę bo zle wpisałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 W dniu 1.12.2024 o 19:26, miczu232_v2 napisał: Twój Nick: kursor SID:122456 Data odejścia: 14 października Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: ponieważ mam więcej czasu na grę oraz chciałbym wrócić ponieważ fajnie mi się grało na tej frakcji życzę miłego dnia ❤️ Akceptuje zgłoś się na discorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczu232_v2 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Twój Nick: kursor SID: 122456 Data odejścia: 18.12.2024 Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia: zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: lubię tą frakcję oraz jej zarząd. proszę o rozpatrzenie mojego powrotu pozytywnie. miłej nocy/dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 22 godziny temu, miczu232_v2 napisał: Twój Nick: kursor SID: 122456 Data odejścia: 18.12.2024 Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia: zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: lubię tą frakcję oraz jej zarząd. proszę o rozpatrzenie mojego powrotu pozytywnie. miłej nocy/dnia AKCEPTUJE (otrzymujesz ostatnią szanse tutaj jak na GKF) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Twój Nick: kacpero0234 SID: 102366 Data odejścia: 31.03.2024 Ranga na jakiej byłeś: budowlany Dowód bycia: rp odgrywa się na plusika Dlaczego chcesz wrócić?: fajnie mi się kradło ludzi auta i wrzucało na parking. A wcześniej miałem konto Maaaslo ale zapomniałem hasła i stworzyłem nowe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 W dniu 20.12.2024 o 21:03, syn_Indera napisał: Twój Nick: kacpero0234 SID: 102366 Data odejścia: 31.03.2024 Ranga na jakiej byłeś: budowlany Dowód bycia: rp odgrywa się na plusika Dlaczego chcesz wrócić?: fajnie mi się kradło ludzi auta i wrzucało na parking. A wcześniej miałem konto Maaaslo ale zapomniałem hasła i stworzyłem nowe Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuboxall Opublikowano 28 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2025 Twój Nick: Kuboxall SID:719 Data odejścia: nie pamiętam, zostałem wyrzucony za brak aktywności (przez kompa) Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: padł mi komputer, przez co nie mogłem grać a czesto siedziałem na duty i serwerze, teraz komp jest sprawy i wracam na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2025 6 godzin temu, Linqr napisał: Twój Nick: JaquicziSvko/Linqrek SID: 137430 Data odejścia: 24.10.2024 Ranga na jakiej byłeś: Młody Pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Wracam ponieważ osiągnąłem swój cel w innej frakcji, oraz znalazłem więcej czasu na frakcje więc zmieniam frakcje na te najlepszą:) AKCEPTUJE, zgłoś się do mnie na pv (discord) Discord: mezof Godzinę temu, Kuboxall napisał: Twój Nick: Kuboxall SID:719 Data odejścia: nie pamiętam, zostałem wyrzucony za brak aktywności (przez kompa) Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: padł mi komputer, przez co nie mogłem grać a czesto siedziałem na duty i serwerze, teraz komp jest sprawy i wracam na serwer AKCEPTUJE, zgłoś się do mnie na pv (discord) Discord: mezof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 29 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2025 (edytowane) Twój Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Data odejścia: 24.10.2024 Ranga na jakiej byłeś: Młody Pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Fajnie tu było i chce wrócić odholowywać pojazdy Edytowane 29 Stycznia 2025 przez PatrykZYouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 29 Stycznia 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2025 49 minut temu, PatrykZYouTube napisał: Twój Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Data odejścia: 24.10.2024 Ranga na jakiej byłeś: Młody Pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Fajnie tu było i chce wrócić odholowywać pojazdy Akceptuje, (moge cię dodać do akademi nowej) discord ustalimi wszystko tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon123123 Opublikowano 1 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2025 (edytowane) Twój Nick: klon123123 SID: 41297 Data odejścia: 10 Sierpnia 2024 Ranga na jakiej byłeś: Młody pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Ponieważ wtedy miałem mało czasu na grę, a teraz mam bardzo dużo czasu na granie i chciał bym wrócić ponieważ darzyłem tą frakcje dużą sympatią i bardzo fajnie mi sie tu grało i fajnie by było tu wrócić. Edytowane 3 Lutego 2025 przez Klon123123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 4 Lutego 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2025 W dniu 1.02.2025 o 21:31, Klon123123 napisał: Twój Nick: klon123123 SID: 41297 Data odejścia: 10 Sierpnia 2024 Ranga na jakiej byłeś: Młody pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Ponieważ wtedy miałem mało czasu na grę, a teraz mam bardzo dużo czasu na granie i chciał bym wrócić ponieważ darzyłem tą frakcje dużą sympatią i bardzo fajnie mi sie tu grało i fajnie by było tu wrócić. Akceptuje (zostaniesz dodany do akademi) zapraszam na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 6 Lutego 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 21 godzin temu, glc. napisał: Twój Nick: glc. SID: 66150 Data odejścia: 2022 roku jakos Ranga na jakiej byłeś: inspektor naczelny (opiekun) Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: pojeździł bym sobie na Sarze Akceptuje (zostaniesz dodany do akademi) zapraszam na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeelloX Opublikowano 18 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 (edytowane) Twój Nick: XeelloX SID: 107224 Data odejścia: 06.06.2023 r. Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: (SS poniżej wzoru) Dlaczego chcesz wrócić?: Chciałbym wrócić do frakcji S.A. Road Assistance, ponieważ aktualnie nie należę do żadnej frakcji na serwerze i chciałbym ponownie pełnić swoją rolę jako laweciarz. Edytowane 18 Lutego 2025 przez XeelloX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi