Patryx66321x Opublikowano 21 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2025 23 godziny temu, Syn.Flya napisał: Twój Nick: Syn.Flaya SID:109976 Data odejścia: 14 marca Ranga na jakiej byłeś: Podinspektor Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: wiecej czasu mam Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (Patryx66321x). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Twój Nick:Nuke1 SID:104928 Data odejścia:na screenie widac jak na dloni Ranga na jakiej byłeś:Pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?:Vice lider to szef wiec trzeba wrocic i troche sie pobawic, mam troche czasu i checi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 40 minut temu, Nuke1 napisał: Twój Nick:Nuke1 SID:104928 Data odejścia:na screenie widac jak na dloni Ranga na jakiej byłeś:Pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?:Vice lider to szef wiec trzeba wrocic i troche sie pobawic, mam troche czasu i checi. Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3.0). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokes_ Opublikowano 1 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2025 Twój Nick: Kokes_ SID: 84953 Data odejścia: listopad 2023 Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Dobrze wspominam tą frakcje dlatego chciałbym spróbować swoich sił ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 2 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2025 22 godziny temu, Kokes_ napisał: Twój Nick: Kokes_ SID: 84953 Data odejścia: listopad 2023 Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Dobrze wspominam tą frakcje dlatego chciałbym spróbować swoich sił ponownie Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3.0). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 10 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2025 Twój Nick: dul3k SID: 56278 Data odejścia: 11.04.2025 Ranga na jakiej byłeś: Koordynator + Szkoleniowiec + Egzaminator Dowód bycia: Zbędny, każdy wie Dlaczego chcesz wrócić?: Powrót zajawki na MTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 11 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2025 17 godzin temu, dul3k napisał: Twój Nick: dul3k SID: 56278 Data odejścia: 11.04.2025 Ranga na jakiej byłeś: Koordynator + Szkoleniowiec + Egzaminator Dowód bycia: Zbędny, każdy wie Dlaczego chcesz wrócić?: Powrót zajawki na MTA Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (Patryx66321x). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 (edytowane) 25 minut temu, Trzaski napisał: Twój Nick: Blikzuuu/wtedy Kezuuu SID:129902 Data odejścia: Maj/Czerwiec Tamtego roku Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: Lider Wie Dlaczego chcesz wrócić?: Chęć mnie naszła na Sare i wróciłem z perma Akceptuje, Wszystkie wskazówki przekazałem Tobie na discordzie. Edytowane 18 Maja 2025 przez Patryx66321x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glc. Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Twój Nick: glc. SID: 66150 Data odejścia: w marcu Ranga na jakiej byłeś: budowlany Dowód bycia: Lider wie Dlaczego chcesz wrócić?: Nie ma co robic na multiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Godzinę temu, glc. napisał: Twój Nick: glc. SID: 66150 Data odejścia: w marcu Ranga na jakiej byłeś: budowlany Dowód bycia: Lider wie Dlaczego chcesz wrócić?: Nie ma co robic na multiku Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 Twój Nick:_truskawa_ SID:37546 Data odejścia: stary lider mi nie odpowiadał i restrykcje jakie wprowadził mega słabo było Ranga na jakiej byłeś:operator CB Dowód bycia: to jest frakcja która odpowiada godziny przegrane tu mogę liczyć prawie jako 1k Dlaczego chcesz wrócić?: widzę że w końcu normalny lider i można zacząć to co się zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 4 minuty temu, Kubson169 napisał: Twój Nick:_truskawa_ SID:37546 Data odejścia: stary lider mi nie odpowiadał i restrykcje jakie wprowadził mega słabo było Ranga na jakiej byłeś:operator CB Dowód bycia: to jest frakcja która odpowiada godziny przegrane tu mogę liczyć prawie jako 1k Dlaczego chcesz wrócić?: widzę że w końcu normalny lider i można zacząć to co się zaczęło Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon123123 Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 Twój Nick: klon123123 SID: 41297 Data odejścia: 26 Kwietnia Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: https://imgur.com/a/8v6IOwH Dlaczego chcesz wrócić?: Ponieważ troszkę brakuje mi tej frakcji i chciał bym wrócic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 Godzinę temu, Klon123123 napisał: Twój Nick: klon123123 SID: 41297 Data odejścia: 26 Kwietnia Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: https://imgur.com/a/8v6IOwH Dlaczego chcesz wrócić?: Ponieważ troszkę brakuje mi tej frakcji i chciał bym wrócic Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxon Opublikowano 30 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 (edytowane) Twój Nick: Raxon. SID: 119126 Data odejścia: 19.12.2024 Ranga na jakiej byłeś: Budowlany Dowód bycia: https://imgur.com/a/PWbSGpi Dlaczego chcesz wrócić?: Brakuje mi frajdy na serwerze jaką przynosi frakcja SARA, oraz nareszcie posiadam więcej czasu :)). Pozdrowienia dla wszystkich sarowiczów Edytowane 30 Czerwca 2025 przez Raxon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XetuS. Opublikowano 1 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2025 Twój Nick: XetuS. SID: 111490 Data odejścia: wrzesień 2024 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: odejście zawarte na kategorii odejścia z frakcji Dlaczego chcesz wrócić?: Są wakacje a więc mam teraz więcej czasu by poświęcić frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 1 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2025 17 godzin temu, Raxon napisał: Twój Nick: Raxon. SID: 119126 Data odejścia: 19.12.2024 Ranga na jakiej byłeś: Budowlany Dowód bycia: https://imgur.com/a/PWbSGpi Dlaczego chcesz wrócić?: Brakuje mi frajdy na serwerze jaką przynosi frakcja SARA, oraz nareszcie posiadam więcej czasu :)). Pozdrowienia dla wszystkich sarowiczów Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3). 6 godzin temu, XetuS. napisał: Twój Nick: XetuS. SID: 111490 Data odejścia: wrzesień 2024 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: odejście zawarte na kategorii odejścia z frakcji Dlaczego chcesz wrócić?: Są wakacje a więc mam teraz więcej czasu by poświęcić frakcji Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosinskyy Opublikowano 10 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 Twój Nick: Kosiin SID: 54435 Data odejścia: dwa lata temu +- Ranga na jakiej byłeś: Młodszy kierownik Dowód bycia: Dobre chłopaki pamiętają. Dlaczego chcesz wrócić?: potrzebuje zarobić pieniążków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 10 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 21 minut temu, kosinskyy napisał: Twój Nick: Kosiin SID: 54435 Data odejścia: dwa lata temu +- Ranga na jakiej byłeś: Młodszy kierownik Dowód bycia: Dobre chłopaki pamiętają. Dlaczego chcesz wrócić?: potrzebuje zarobić pieniążków Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 10 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 (edytowane) Twój Nick: Mietek_89 SID: 58166 Data odejścia: 2022 przed wakajkami Ranga na jakiej byłeś: Lider po kadencji Smallspy ;-D Dowód bycia: Starsi gracze pamietaja, tu proof jakis z ogloszen Dlaczego chcesz wrócić?: Kolega namowil mnie do gry z nim. Pozdro @kosinskyy. Kontakt do mnie dc: juggdept. Edytowane 10 Lipca 2025 przez Mietek_89 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 10 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 25 minut temu, Mietek_89 napisał: Twój Nick: Mietek_89 SID: 58166 Data odejścia: 2022 przed wakajkami Ranga na jakiej byłeś: Lider po kadencji Smallspy ;-D Dowód bycia: Starsi gracze pamietaja, tu proof jakis z ogloszen Dlaczego chcesz wrócić?: Kolega namowil mnie do gry z nim. Pozdro @kosinskyy. Kontakt do mnie dc: juggdept. Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 14 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 Twój Nick: smifu SID: 46810 Data odejścia: dwa lata temu +- Ranga na jakiej byłeś: Starszy budowlaniec Dowód bycia: tomek pamięta Dlaczego chcesz wrócić?: tak o z nudów 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 15 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 12 godzin temu, smifu napisał: Twój Nick: smifu SID: 46810 Data odejścia: dwa lata temu +- Ranga na jakiej byłeś: Starszy budowlaniec Dowód bycia: tomek pamięta Dlaczego chcesz wrócić?: tak o z nudów Akceptuję. Zapraszam do kontaktu na Discordzie w celu omówienia szczegółów (nikio_3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 21 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2025 Twój Nick: CzasTroll SID: 109378 Data odejścia: marzec 2024 Ranga na jakiej byłeś: Główny Inżynier Dowód bycia: ogłoszenia na forum taki szpont Dlaczego chcesz wrócić?: nudy na multi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 21 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2025 Twój Nick: dipek SID: 114596 Data odejścia: marzec 2024 Ranga na jakiej byłeś: vLider Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Tak o 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi