Toomekk Opublikowano 21 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2025 8 minut temu, CzasTroll napisał: Twój Nick: CzasTroll SID: 109378 Data odejścia: marzec 2024 Ranga na jakiej byłeś: Główny Inżynier Dowód bycia: ogłoszenia na forum taki szpont Dlaczego chcesz wrócić?: nudy na multi Akceptuje. Szczegóły na Discordzie 10 minut temu, dipek napisał: Twój Nick: dipek SID: 114596 Data odejścia: marzec 2024 Ranga na jakiej byłeś: vLider Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Tak o Akceptuje. Szczegóły na Discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Twój Nick: Nikio_3 SID: 13354 Data odejścia: gdzieś w połowie tamtego miesiąca Ranga na jakiej byłeś: lider Dowód bycia: nie trzeba Dlaczego chcesz wrócić?: krótka nieobecność żeby sobie odpocząć i wrócić 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 W dniu 3.08.2025 o 17:48, Nikio_3 napisał: Twój Nick: Nikio_3 SID: 13354 Data odejścia: gdzieś w połowie tamtego miesiąca Ranga na jakiej byłeś: lider Dowód bycia: nie trzeba Dlaczego chcesz wrócić?: krótka nieobecność żeby sobie odpocząć i wrócić Akceptuje. Szczegóły omówimy na Discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierosz Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Twój Nick: pierosz SID: 6140 Data odejścia: Nie pamiętam. Ranga na jakiej byłeś: Inżynier Dowód bycia: @Toomekk pamięta. Dlaczego chcesz wrócić?: Wracam na serwis. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 3 minuty temu, pierosz napisał: Twój Nick: pierosz SID: 6140 Data odejścia: Nie pamiętam. Ranga na jakiej byłeś: Inżynier Dowód bycia: @Toomekk pamięta. Dlaczego chcesz wrócić?: Wracam na serwis. Akceptuje. Szczegóły omówimy na Discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczu232_v2 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Twój Nick: Kursor SID:122456 Data odejścia:29.12.2024 Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Mam dużo czasu na grę i bardzo fajna frakcja Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez miczu232_v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 31 minut temu, miczu232_v2 napisał: Twój Nick: Kursor SID:122456 Data odejścia:29.12.2024 Ranga na jakiej byłeś: młody pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Mam dużo czasu na grę i bardzo fajna frakcja Z uwagi na odległy czas od twojego odejścia mogę cię dopisać do aktualnej akademii. Jak się zdecydujesz to napisz do mnie na discordzie: toomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebab7 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Twój Nick: DoritosPDW stary nick Kebab7 SID: 138558 Data odejścia: 26kwiecien Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: pamietają mnie Dlaczego chcesz wrócić?: Nie wiem jakoś tak mi się zachciało do sary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 3 minuty temu, Kebab7 napisał: Twój Nick: DoritosPDW stary nick Kebab7 SID: 138558 Data odejścia: 26kwiecien Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: pamietają mnie Dlaczego chcesz wrócić?: Nie wiem jakoś tak mi się zachciało do sary Akceptuje. Szczegóły na Discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Twój Nick: Janek. SID: 43886 Data odejścia: 15 listopad 2024 Ranga na jakiej byłeś: Zastępca Kierownika [Zarzad] [Szkoleniowiec] [Egzaminator] Dowód bycia: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 6 godzin temu, Janek. napisał: Twój Nick: Janek. SID: 43886 Data odejścia: 15 listopad 2024 Ranga na jakiej byłeś: Zastępca Kierownika [Zarzad] [Szkoleniowiec] [Egzaminator] Dowód bycia: Akceptuje. Napisz do mnie na dc toomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Twój Nick: Lilaaa SID:103714 Data odejścia: 21.09.2024 Ranga na jakiej byłeś: doświadczony technik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: nudzi mi się więc chce wrócić 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 15 minut temu, Lili napisał: Twój Nick: Lilaaa SID:103714 Data odejścia: 21.09.2024 Ranga na jakiej byłeś: doświadczony technik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: nudzi mi się więc chce wrócić Akceptuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solker Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Twój Nick:filip12 SID:69194 Data odejścia:nie wiem to bylo dawno Ranga na jakiej byłeś:cos po cadecie ale nie pamietam rang Dowód bycia:brak z powodu nie moge znalesc Dlaczego chcesz wrócić?:poniewaz chce przypomniec sobie stare czasy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2025 7 godzin temu, solker napisał: Twój Nick:filip12 SID:69194 Data odejścia:nie wiem to bylo dawno Ranga na jakiej byłeś:cos po cadecie ale nie pamietam rang Dowód bycia:brak z powodu nie moge znalesc Dlaczego chcesz wrócić?:poniewaz chce przypomniec sobie stare czasy Niestety nie znam cię, nie wiem kiedy byłeś w frakcji oraz nie okazałeś dowodu bycia w frakcji. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 16 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2025 (edytowane) Twój Nick: kacpero00 SID: 102366 Data odejścia: 6 marca Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: nikio wie Dlaczego chcesz wrócić?: a potrzebuje wrócić Edytowane 16 Września 2025 przez kacpero00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 16 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2025 58 minut temu, kacpero00 napisał: Twój Nick: kacpero00 SID: 102366 Data odejścia: 6 lipca Ranga na jakiej byłeś: Główny Inżynier Dowód bycia: https://imgur.com/a/pYU5aTR Dlaczego chcesz wrócić?: a potrzebuje wrócić Przed odejściem miałeś rangę Pracownik. Proponuje Młodego Pracownika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-TurboSprezarka Opublikowano 21 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 (edytowane) Twój Nick: TurboSprezarka_ SID:108262 Data odejścia: 16.05.2025 Ranga na jakiej byłeś: budowlany Dowód bycia:https://imgur.com/a/GoXX9my Dlaczego chcesz wrócić?: straciłem wenę na grę oraz nie miałem czasu z powodu problemów prywatnych ale wszystko udało się wyprostować i chciał bym wrócić do Sary https://imgur.com/a/iXxeQIc Edytowane 21 Września 2025 przez -TurboSprezarka Link do zdjęcia z dowodem się nie otwierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 21 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 4 godziny temu, -TurboSprezarka napisał: Twój Nick: TurboSprezarka_ SID:108262 Data odejścia: 16.05.2025 Ranga na jakiej byłeś: budowlany Dowód bycia:https://imgur.com/a/GoXX9my Dlaczego chcesz wrócić?: straciłem wenę na grę oraz nie miałem czasu z powodu problemów prywatnych ale wszystko udało się wyprostować i chciał bym wrócić do Sary https://imgur.com/a/iXxeQIc Akceptuje. Zapraszam do kontaktu na discordzie: toomekk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 23 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2025 (edytowane) Twój Nick: StiveX SID: 143692 Data odejścia: w maju Ranga na jakiej byłeś: Podinsepktor Dowód bycia: pamiętają mnie Dlaczego chcesz wrócić?: ponieważ jest fajny lider miła atomosfera i nudy Edytowane 23 Września 2025 przez StiveX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 23 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2025 33 minuty temu, StiveX napisał: Twój Nick: StiveX SID: 143692 Data odejścia: w maju Ranga na jakiej byłeś: Podinsepktor Dowód bycia: pamiętają mnie Dlaczego chcesz wrócić?: ponieważ jest fajny lider miła atomosfera i nudy Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 5 godzin temu, mazi napisał: Twój Nick: mazi SID: 27160 Data odejścia: 31.08 Ranga na jakiej byłeś: Inspektor, egzaminator, szkoleniowiec - wszystkie poboczne. Dowód bycia: Odejścia. Dlaczego chcesz wrócić?: 🙂 Akceptuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 5 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 Twój Nick: kaliszka SID: 81860 Data odejścia: 28.05.2023 Ranga na jakiej byłeś: Kierownik Dowód bycia: Nie potrzebny, Tomek mnie pamięta Dlaczego chcesz wrócić?: Zmiana składu, graczy i wszystkiego na serwerze niż zapamiętałam, a że mi się nudzi gdy mam wolne to akurat wrócę na stare ,,śmieci” i zrobię przejażdżkę lawetą aż nastanie wieczór i położę się do łóżka. Ps. Wcześniej byłam Liderką, potem zasiadłam na randze Kierownik a teraz czas pokaże… Wiem, że nie mogliście się doczekać dlatego suprise! 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 5 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 1 minutę temu, kaliszka napisał: Twój Nick: kaliszka SID: 81860 Data odejścia: 28.05.2023 Ranga na jakiej byłeś: Kierownik Dowód bycia: Nie potrzebny, Tomek mnie pamięta Dlaczego chcesz wrócić?: Zmiana składu, graczy i wszystkiego na serwerze niż zapamiętałam, a że mi się nudzi gdy mam wolne to akurat wrócę na stare ,,śmieci” i zrobię przejażdżkę lawetą aż nastanie wieczór i położę się do łóżka. Ps. Wcześniej byłam Liderką, potem zasiadłam na randze Kierownik a teraz czas pokaże… Wiem, że nie mogliście się doczekać dlatego suprise! Akceptuje. Witamy ponownie w naszych skromnych progach. Szczegóły powrotu już omówione. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Twój Nick: Wombat94 SID: 100939 Data odejścia: 15.09.2024 Ranga na jakiej byłeś: inspektor naczelny (chyba) Dowód bycia: starego druida kazdy pamieta raczej Dlaczego chcesz wrócić?: z nudow w sumie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi