du13k_4wB Opublikowano 8 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Twój Nick: al4n! SID: 56278 Data odejścia: 12.11.2025, WCZESNIEJ 11.04.2025 Ranga na jakiej byłeś: Teraz Inspektor Naczelny, wczesniejsze odejscie Koordynator + Zarzad + Szkoleniowiec itd itd Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Chec pomocy w rozwoju frakcji oraz w prosperowaniu. Jestem pewien swoich celow i aktywnosci. Edytowane 8 Grudnia 2025 przez al4n 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2025 10 godzin temu, al4n napisał: Twój Nick: al4n! SID: 56278 Data odejścia: 12.11.2025, WCZESNIEJ 11.04.2025 Ranga na jakiej byłeś: Teraz Inspektor Naczelny, wczesniejsze odejscie Koordynator + Zarzad + Szkoleniowiec itd itd Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Chec pomocy w rozwoju frakcji oraz w prosperowaniu. Jestem pewien swoich celow i aktywnosci. AKCEPTUJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solik_ Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Twój Nick: solik SID: 78342 Data odejścia: 25.08.2025 Ranga na jakiej byłeś: operator naczelny Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: poholowalbym cos😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 28 Grudnia 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 9 minut temu, solik_ napisał: Twój Nick: solik SID: 78342 Data odejścia: 25.08.2025 Ranga na jakiej byłeś: operator naczelny Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: poholowalbym cos😆 AKCEPTUJE zgłoś się na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) - Edytowane 8 Stycznia przez dul3k 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NO_OK Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Twój Nick:NO_OK SID:87188 Data odejścia:NA DNIACH Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Naczelny Dowód bycia: Pamiętacie mnie Dlaczego chcesz wrócić?: bo nudy w innychg frakcjach i popełniłem błąd odchodzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 11 Stycznia Zarząd Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia W dniu 9.01.2026 o 17:03, NO_OK napisał: Twój Nick:NO_OK SID:87188 Data odejścia:NA DNIACH Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Naczelny Dowód bycia: Pamiętacie mnie Dlaczego chcesz wrócić?: bo nudy w innychg frakcjach i popełniłem błąd odchodzac AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkolos10 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Twój Nick: Emkolos SID: 35050 Data odejścia: 6 czerwca 2025 Ranga na jakiej byłeś: Doświadczony budowlany Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Jestem częściej na serwie mam chęć do tej roboty 🙂 mam nadzieje że długa przerwa frakcyjna pozwoli mi dalej pracować a nie robić znowu akademie Edytowane 16 Stycznia przez Emkolos10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia W dniu 16.01.2026 o 18:31, Emkolos10 napisał: Twój Nick: Emkolos SID: 35050 Data odejścia: 6 czerwca 2025 Ranga na jakiej byłeś: Doświadczony budowlany Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Jestem częściej na serwie mam chęć do tej roboty 🙂 mam nadzieje że długa przerwa frakcyjna pozwoli mi dalej pracować a nie robić znowu akademie AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel200 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Twój Nick:daniel200 SID:142751 Data odejścia:2023.02.15 jakos tak Ranga na jakiej byłeś:młodszy kierwoca Dowód bycia:mam na starym kopie a komp kaput Dlaczego chcesz wrócić?: zawsze lubiałem tom prace i chce wruci zeby sie poczuc jak kiedys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq239 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Twój Nick: byq_ SID: 73933 Data odejścia: 17.01.2026 Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: zex pamięta że byłem Dlaczego chcesz wrócić?: nie powiodło w innej frakcji i chce wrócić do SARY silniejszy i bardziej zmotywowany Edytowane 8 Lutego przez byq239 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 8 Lutego Zarząd Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 godzinę temu, byq239 napisał: Twój Nick: byq_ SID: 73933 Data odejścia: 17.01.2026 Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: zex pamięta że byłem Dlaczego chcesz wrócić?: nie powiodło w innej frakcji i chce wrócić do SARY silniejszy i bardziej zmotywowany AKCEPTUJE napisz w prywatnej wiadomości na discorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartlomiejo Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca (edytowane) Twój Nick: Bartlomiejo SID: 89080 Data odejścia: czerwiec 2025 Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Naczelny Dowód bycia: można sprawdzić u mnie na profilu Dlaczego chcesz wrócić?: Chce wrócić , ponieważ chcę pomóc ratować serwer , zadbać o porządek na drogach i aktywnie wspierać graczy. Edytowane 22 Lipca przez Bartlomiejo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorbdg1 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Twój Nick: Wiktorbdg SID: 63910 Data odejścia: W Połowie listopada 20.11.2023 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: Jasne że posiadam Dlaczego chcesz wrócić Ponieważ tęsknie za tą frakcją i chciałbym ją kontynuować dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Twój Nick: du13k_4wB SID: 56278 Data odejścia: 9 lipca Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Naczelny Dowód bycia: można sprawdzić u mnie na profilu i zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: Tak o pojezdzic w wolnym czasie POWROT GRACZA @Trzaski pisze bo ma spammera okokok Twój Nick: Cocieboli? SID:129902 Data odejścia: Czerwiec 2025 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: Maciek wie Dlaczego chcesz wrócić?: BO kocham kiedy szmata loki ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 39 minut temu Zarząd Udostępnij Opublikowano 39 minut temu W dniu 6.08.2026 o 02:19, Wiktorbdg1 napisał: Twój Nick: Wiktorbdg SID: 63910 Data odejścia: W Połowie listopada 20.11.2023 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: Jasne że posiadam Dlaczego chcesz wrócić Ponieważ tęsknie za tą frakcją i chciałbym ją kontynuować dalej AKCEPTUJE ZGŁOŚ SIĘ NA DISCORD : mezof 22 godziny temu, du13k_4wB napisał: Twój Nick: du13k_4wB SID: 56278 Data odejścia: 9 lipca Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Naczelny Dowód bycia: można sprawdzić u mnie na profilu i zex wie Dlaczego chcesz wrócić?: Tak o pojezdzic w wolnym czasie POWROT GRACZA @Trzaski pisze bo ma spammera okokok Twój Nick: Cocieboli? SID:129902 Data odejścia: Czerwiec 2025 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: Maciek wie Dlaczego chcesz wrócić?: BO kocham kiedy szmata loki ma AKCEPTUJE ZGŁOŚ SIĘ NA DISCORD : mezof 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi