Skocz do zawartości

[Odrzucam]Odwołanie od kary nadanej przez zarząd SAPD

Balaganek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz  San Andreas Police Departament.

Nick: Zbigniew.

Powód: Odejście podczas zawieszenia z frakcji.

Typ kary (zawieszenia etc.): Black Lista.

Coś od siebie: Chciałbym złożyć odwołanie od decyzji o zawieszeniu mojej służby, podjętej w związku z moim odejściem ze służby podczas trwającego zawieszenia. Rozumiem, że moje zachowanie było niezgodne z przepisami i regulaminem służby. Jednocześnie pragnę wyjaśnić, że decyzja ta wynikła w tamtym momencie z napiętej sytuacji we frakcji. W tamtej chwili nie mogłem zapanować nad swoimi nerwami i stresem. Pragnę podkreślić, że bardzo mi zależy na powrocie do pełnienia moich obowiązków służbowych oraz na naprawieniu wszelkich szkód, jakie mogły wyniknąć z mojego nieobecności w trakcie zawieszenia. Jestem gotów podjąć wszelkie kroki, które będą konieczne, aby zrekompensować zaistniałą sytuację oraz przywrócić zaufanie do mojej osoby jako pracownika SAPD. 

Z wyrazami szacunku, Zbigniew.

• Haha 1

Witam cię, zanim przejdziemy do meritum sprawy - muszę się zagłębić w twoją karę, muszę poznać opinie wcześniejszych osób które były wraz z tobą we frakcji by móc sprawiedliwie spojrzeć na twoją apelacje, tym samym przechodząc do sedna - w jaki sposób poradziłeś sobie z faktem iż nie potrafiłeś zapanować nad swoimi nerwami oraz stresem?

• Like 1
  • Haha 1

W momencie otrzymania zawieszenia zrobiłem sobie urlop od pracy ponieważ musiałem odpocząć i zacząłem uczęszczać do specjalisty a teraz po tym długim czasie stwierdziliśmy wraz z moim psychologiem że czas powrócić do tego co kochałem najbardziej czyli do służby.

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.