deeweN. Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Po rozmowie z Przewodniczącą Głównej Komisji Frakcyjnej, mogę wkleić poniższe pismo. Nick: deewen.hsm SID: 26237. Stopień posiadany we frakcji: Assistant Chief of Police (16), Executive Staff. Powód odejścia: Brak czasu na pełnienie obowiązków, duże natężenie wszelakich spraw dotyczących życia prywatnego, nowe obowiązki w życiu. Na każdego pora przychodzi, nadeszła i na mnie. Po niemal 3 latach z przerwami nadszedł czas, w którym to jestem zmuszony powiedzieć ostatnie "dziękuję, przepraszam i do widzenia". Nie jest łatwo rozstawać się z miejscem, w którym spędziło się tyle czasu, poznało się tyle wspaniałych ludzi i zostawiło serducho, lecz życie to też podejmowanie męskich decyzji niezależnie od towarzyszących uczuć. Tak też jest w moim przypadku, gdzie nie mogę dłużej zastanawiać się nad moją powinnością. Dziękuję wszystkim, niezależnie czy znaliśmy się "jak łyse opony", czy znaliśmy się tyle co nic. Po prostu dziękuję, nic więcej powiedzieć nie mogę. Dziękuję Głównej Komisji Frakcyjnej i Executive Staff Police Department za okazane mi zaufanie we wszelakich sprawach, jak i za otrzymane szanse na wielu płaszczyznach. Szczególnie dziękuję Wam, @Smallspy., @krzywy, @Barski, @DonGrasso, @Wercia, @Bigsmoke, @NinjSS, @Cinek, @Sztynksu, @Mathie oraz oczywiście @bagietmajster. Odchodzę spełniony, w dumie z tego co tutaj przeżyłem i osiągnąłem. Uważam, że jeśli istnieje odejście ze spokojem ducha, to moje właśnie takie jest. [17.03.2024] End of Watch, Assistant Chief of Police deewen'; reported the last Status IV. Dołączam ciekawe statystyki, więcej dla ciekawskich odnośnie kalendarium znajduje się na moim profilu w zakładce "O mnie". We frakcji: 2 lata, 4 miesiące, 5 dni. W Command Staff: 8 miesięcy, 21 dni. W Executive Staff: 1 rok, 26 dni. 8 3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Co prawda już od dawna mnie tu nie ma, ale dzięki za wspólne spędzony czas kiedyś, pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Aj karamba, emerytuj w spokoju Dewen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 No niestety bywa i tak. Trzymaj sie i dziekuwa za milo spedzony czas na ts jak i na samym serwerze. A i Putina jebac. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 31 minut temu, deeweN. napisał: Po rozmowie z Przewodniczącą Głównej Komisji Frakcyjnej, mogę wkleić poniższe pismo. Nick: deewen.hsm SID: 26237. Stopień posiadany we frakcji: Assistant Chief of Police (16), Executive Staff. Powód odejścia: Brak czasu na pełnienie obowiązków, duże natężenie wszelakich spraw dotyczących życia prywatnego, nowe obowiązki w życiu. Na każdego pora przychodzi, nadeszła i na mnie. Po niemal 3 latach z przerwami nadszedł czas, w którym to jestem zmuszony powiedzieć ostatnie "dziękuję, przepraszam i do widzenia". Nie jest łatwo rozstawać się z miejscem, w którym spędziło się tyle czasu, poznało się tyle wspaniałych ludzi i zostawiło serducho, lecz życie to też podejmowanie męskich decyzji niezależnie od towarzyszących uczuć. Tak też jest w moim przypadku, gdzie nie mogę dłużej zastanawiać się nad moją powinnością. Dziękuję wszystkim, niezależnie czy znaliśmy się "jak łyse opony", czy znaliśmy się tyle co nic. Po prostu dziękuję, nic więcej powiedzieć nie mogę. Dziękuję Głównej Komisji Frakcyjnej i Executive Staff Police Department za okazane mi zaufanie we wszelakich sprawach, jak i za otrzymane szanse na wielu płaszczyznach. Szczególnie dziękuję Wam, @Smallspy., @krzywy, @Barski, @DonGrasso, @Wercia, @Bigsmoke, @NinjSS, @Cinek, @Sztynksu, @Mathie oraz oczywiście @bagietmajster. Odchodzę spełniony, w dumie z tego co tutaj przeżyłem i osiągnąłem. Uważam, że jeśli istnieje odejście ze spokojem ducha, to moje właśnie takie jest. [17.03.2024] End of Watch, Assistant Chief of Police deewen'; reported the last Status IV. Dołączam ciekawe statystyki, więcej dla ciekawskich odnośnie kalendarium znajduje się na moim profilu w zakładce "O mnie". We frakcji: 2 lata, 4 miesiące, 5 dni. W Command Staff: 8 miesięcy, 21 dni. W Executive Staff: 1 rok, 26 dni. Trzymaj się powodzenia dalej w życiu 🫶🏼 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznany_ Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Naura wariacie dzieki za pogadanke na tsie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 miłego dewkong musze kiedyś podjechać po 2 rozkład jazdy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Dziękuję za wszystko. < 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Dzięki Dewen za niekrótki czas który spędziliśmy w SAPD'ach, miło się zawsze rozmawiało i przebywało na służbie, trzymaj się i pozdro. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 co prawda ledwo przypomniałem sobie login tutaj, ale dziękuje za oznaczenie i pozdrawiam Cię Dewen, szerokiej przyszłości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Przyczepił się mnie jak gówno do podeszwy, jak te Dzieci szybko dorastają. Elo Filip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Dziękuje z całego serca za wspólnie spędzony czas w szeregach officerskich, szczęścia na nowo obranej drodze w życiu oraz pomyślności! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi