Zwariowany Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) Nick: SID: Ranga: Przybliżona data odejścia: Dowód na pobyt w radiu: Powód powrotu: Edytowane 1 Listopada 2024 przez Zwariowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Nick: Siasio SID: 33224 Ranga: menedżer Przybliżona data odejścia: null Dowód na pobyt w radiu: Kto ma wiedzieć ten wie Powód powrotu: Jest radio to wracam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Nick: Poczciwy.Krzychu SID: 137726 Ranga: Kierownik Przybliżona data odejścia: - Dowód na pobyt w radiu: Lotos wie Powód powrotu: nowy lider 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 18 minut temu, Krzych2155 napisał: Nick: Poczciwy.Krzychu SID: 137726 Ranga: Kierownik Przybliżona data odejścia: - Dowód na pobyt w radiu: Lotos wie Powód powrotu: nowy lider Akceptuję, zapraszam dc w celu ustalenia rangi... 21 minut temu, Siasio napisał: Nick: Siasio SID: 33224 Ranga: menedżer Przybliżona data odejścia: null Dowód na pobyt w radiu: Kto ma wiedzieć ten wie Powód powrotu: Jest radio to wracam Akceptuję, zapraszam dc w celu ustalenia rangi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okeeej Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Nick: hsuo. SID: 82161 Ranga: Akademik (wszystko ci powiem na dc pv jak to bylo) Przybliżona data odejścia: - Dowód na pobyt w radiu: Bylismy na tym samym dc i w akademi Powód powrotu: nowy lider 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Nick: Aleks SID: 114312 Ranga: Młodszy Prezenter Przybliżona data odejścia: ok. 1,5 miesiąca temu Dowód na pobyt w radiu: Hybrid pamięta Powód powrotu: Prosty jak słońce hybrid ma v-lidera 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 1 minutę temu, Aleks_ napisał: Nick: Aleks SID: 114312 Ranga: Młodszy Prezenter Przybliżona data odejścia: ok. 1,5 miesiąca temu Dowód na pobyt w radiu: Hybrid pamięta Powód powrotu: Prosty jak słońce hybrid ma v-lidera Akceptuje Powrocik Zapraszam na Ts w celu ustalenia Rangi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 4 godziny temu, hsuo. napisał: Nick: hsuo. SID: 82161 Ranga: Akademik (wszystko ci powiem na dc pv jak to bylo) Przybliżona data odejścia: - Dowód na pobyt w radiu: Bylismy na tym samym dc i w akademi Powód powrotu: nowy lider Z powodu roli Stażysty z przykrością odsyłam do rekrutacji, nie akceptuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Nick: Karol SID: 108062 Ranga: Mld prezenter lub prezenter Przybliżona data odejścia: kwiecień/maj Dowód na pobyt w radiu: lotos raczej pamięta Powód powrotu: niechęć mialem inne oczekiwania względem poprzedniego lidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 2 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 2 godziny temu, Karol. napisał: Nick: Karol SID: 108062 Ranga: Mld prezenter lub prezenter Przybliżona data odejścia: kwiecień/maj Dowód na pobyt w radiu: lotos raczej pamięta Powód powrotu: niechęć mialem inne oczekiwania względem poprzedniego lidera Nie akceptuję, Masz BL w radiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 4 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Nick: Ben. SID: 85221 Ranga: Dyrektor Przybliżona data odejścia: Kwiecień/Maj Dowód na pobyt w radiu: Myślę że każdy pamięta Powód powrotu: Powrót chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 4 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 3 minuty temu, Ben napisał: Nick: Ben. SID: 85221 Ranga: Dyrektor Przybliżona data odejścia: Kwiecień/Maj Dowód na pobyt w radiu: Myślę że każdy pamięta Powód powrotu: Powrót chęci Witam, Akceptuję, zapraszam dc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Nick: DziadekArhael SID: 29318 Ranga: Dyrektor Przybliżona data odejścia: z 2 lata temu Dowód na pobyt w radiu: Myślę że gracze pamiętają. Powód powrotu: Powróciła chęć do grania. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 18 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 W dniu 16.11.2024 o 21:48, Arhael napisał: Nick: DziadekArhael SID: 29318 Ranga: Dyrektor Przybliżona data odejścia: z 2 lata temu Dowód na pobyt w radiu: Myślę że gracze pamiętają. Powód powrotu: Powróciła chęć do grania. Akceptuję, zapraszam na discorda w celu ustalenia rangi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzvzu Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Nick: krzvzu SID: 86789 Ranga: - Przybliżona data odejścia: nie zbyt pamietam xd Dowód na pobyt w radiu: nie trzeba Powód powrotu: wziela mnie chcica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 13 minut temu, krzvzu napisał: Nick: krzvzu SID: 86789 Ranga: - Przybliżona data odejścia: nie zbyt pamietam xd Dowód na pobyt w radiu: nie trzeba Powód powrotu: wziela mnie chcica Akceptuję, zapraszam dc w celu ustalenia rangi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksibln Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: eksibln SID: 119673 Ranga: Prezenter Przybliżona data odejścia: mniej więcej połowa maja tego roku. Dowód na pobyt w radiu: Jako tako dowodu nie mam, ale zwariowanyy wie, że byłem. Powód powrotu: Znudzenie serwerem, szukam czegoś ciekawego. Edytowane 22 Grudnia 2024 przez Zwariowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 8 minut temu, Wari_ napisał: Nick: eksibln SID: 119673 Ranga: Prezenter Przybliżona data odejścia: mniej więcej połowa maja tego roku. Dowód na pobyt w radiu: Jako tako dowodu nie mam, ale zwariowanyy wie, że byłem. Powód powrotu: Znudzenie serwerem, szukam czegoś ciekawego. Akceptuję, zapraszam dc w celu ustalenia rangi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xian Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nick: Xi'an SID: 129584 Ranga: Starszy DJ Przybliżona data odejścia: 16 stycznia 2025r Dowód na pobyt w radiu: Powód powrotu: Chciałbym powrócić do multifm trochę się stęskniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego W dniu 7.02.2025 o 21:03, Xian napisał: Nick: Xi'an SID: 129584 Ranga: Starszy DJ Przybliżona data odejścia: 16 stycznia 2025r Dowód na pobyt w radiu: Powód powrotu: Chciałbym powrócić do multifm trochę się stęskniłem. Akceptuje Powrót Zapraszam na Ts w celu ustalenia Rangi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunger69 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Nick: Sunger SID: 139278 Ranga: DJ Przybliżona data odejścia: Koło miesiąca temu Dowód na pobyt w radiu: Zwariowany pamięta Powód powrotu: Emm chciałbym znów se pokręcić audycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 9 godzin temu, Sunger69 napisał: Nick: Sunger SID: 139278 Ranga: DJ Przybliżona data odejścia: Koło miesiąca temu Dowód na pobyt w radiu: Zwariowany pamięta Powód powrotu: Emm chciałbym znów se pokręcić audycje Akceptuje, Zapraszam na discorda w celu ustalenia rangi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Nick: izio_o SID: 105005 Ranga: Prezenter Specjalista Przybliżona data odejścia: Nie pamiętam. Dowód na pobyt w radiu: Raczej zarząd mnie pamięta. Powód powrotu: Chciałbym porobić audycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca Godzinę temu, eazi_ napisał: Nick: izio_o SID: 105005 Ranga: Prezenter Specjalista Przybliżona data odejścia: Nie pamiętam. Dowód na pobyt w radiu: Raczej zarząd mnie pamięta. Powód powrotu: Chciałbym porobić audycje. Akceptuje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano Czwartek o 15:30 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:30 Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga: Doś. Prezenter Przybliżona data odejścia: 21 Grudnia 2024 Dowód na pobyt w radiu: Powód powrotu: Zajawka znów wróciła 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi