miczu232_v2 Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 (edytowane) Nick: kursor SID:122456 Ranga: nie pamiętam niestety ale albo po egzaminie albo przed Przybliżona data odejścia:12.1.2025 Dowód na pobyt w radiu: zwariowany raczej powinien pamiętać a jak nie to moge poszukac ss Powód powrotu: poprostu znowu chce mi sie grac na multirpg przepraszam zwariowany za kiedys Edytowane 15 Czerwca 2025 przez miczu232_v2 zla data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 18 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 W dniu 15.06.2025 o 17:51, miczu232_v2 napisał: Nick: kursor SID:122456 Ranga: nie pamiętam niestety ale albo po egzaminie albo przed Przybliżona data odejścia:12.1.2025 Dowód na pobyt w radiu: zwariowany raczej powinien pamiętać a jak nie to moge poszukac ss Powód powrotu: poprostu znowu chce mi sie grac na multirpg przepraszam zwariowany za kiedys Nie akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkey Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 Nick:Milkey SID:73060 Ranga:Prezenter Przybliżona data odejścia: Miesiąc temu około Dowód na pobyt w radiu: Myślę że Szanowny lider mnie pamięta Powód powrotu: Nudy,powrót weny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judzio Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 59 minut temu, Milkey napisał: Nick:Milkey SID:73060 Ranga:Prezenter Przybliżona data odejścia: Miesiąc temu około Dowód na pobyt w radiu: Myślę że Szanowny lider mnie pamięta Powód powrotu: Nudy,powrót weny Akceptuję. Zapraszam na ts w celu ustalenia konkretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 12 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2025 (edytowane) Nick: StiveX SID: 143692 Ranga:Prezenter Przybliżona data odejścia: tydzień temu Dowód na pobyt w radiu: Pamiętają mnie Powód powrotu: Nudy Edytowane 16 Lipca 2025 przez StiveX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 17 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2025 Nick: PatrykZYTRolnik SID: 135403 Ranga: Prezenter Przybliżona data odejścia: grudzień 2024 Dowód na pobyt w radiu: w odejściach jest Powód powrotu: a jakoś tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 17 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2025 W dniu 12.07.2025 o 21:14, StiveX napisał: Nick: StiveX SID: 143692 Ranga:Prezenter Przybliżona data odejścia: tydzień temu Dowód na pobyt w radiu: Pamiętają mnie Powód powrotu: Nudy Witaj StiveX, ze względu na traktowanie Radia jak i innych frakcji/biznesów jak hotel Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 17 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2025 30 minut temu, PatrykZYouTube napisał: Nick: PatrykZYTRolnik SID: 135403 Ranga: Prezenter Przybliżona data odejścia: grudzień 2024 Dowód na pobyt w radiu: w odejściach jest Powód powrotu: a jakoś tak Witaj PatrykZYTRolnik, Powrót akcpetuję, zapraszam discord po szczegóły 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 (edytowane) Nick: Poster SID: 95946 Ranga: Młodszy Prezenter Przybliżona data odejścia: Niedziela tzn. 13.07.2025 Dowód na pobyt w radiu: Zarząd pamięta, bo było to niedawno Powód powrotu: Urlop na safd, a poprowadziłbym sobie audycję. Odejście było czystą głupotą, tak jestem ,,tępy chu....'' Edytowane 18 Lipca 2025 przez Toster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 44 minuty temu, Toster napisał: Nick: Poster SID: 95946 Ranga: Młodszy Prezenter Przybliżona data odejścia: Niedziela tzn. 13.07.2025 Dowód na pobyt w radiu: Zarząd pamięta, bo było to niedawno Powód powrotu: Urlop na safd, a poprowadziłbym sobie audycję. Odejście było czystą głupotą, tak jestem ,,tępy chu....'' Witaj Poster, z racji na krótki czas odejścia od powrotu ( 5dni ) Akceptuję, zapraszam dc w celu poznania szczegółów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Nick: Borsuczek SID: 32936 Ranga: Chyba ostatnio na zarządzie byłem jak wracałem Przybliżona data odejścia: Nie pamiętam Dowód na pobyt w radiu: Lista zasłużonych jestem wpisany jako (tajemniczymnich) Powód powrotu: Nudzi mi się 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 W dniu 5.08.2025 o 17:42, Borsuczek napisał: Nick: Borsuczek SID: 32936 Ranga: Chyba ostatnio na zarządzie byłem jak wracałem Przybliżona data odejścia: Nie pamiętam Dowód na pobyt w radiu: Lista zasłużonych jestem wpisany jako (tajemniczymnich) Powód powrotu: Nudzi mi się Niestety cię nie pamiętam. Jeśli znajdziesz dowód bycia w radiu to zapraszam do napisania powrotu, poki co Odrzucam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 2 godziny temu, Jakuin napisał: Nick: Jaquin SID: 137430 Ranga: Doświadczony prezydent Przybliżona data odejścia: jakoś 3 dni temu Dowód na pobyt w radiu: Pamiętają mnie Powód powrotu: Robiliśmy ja w dziesięciu, tak to o tobie Ania nigdy nie wyśnilem aż takiego jebania uuuuu niuch pachnie jak brunetka i gapi się na ucho Witam, ranga w dół oraz odejście w ciągu miesiąca=black lista jeśli pasuje to dc znasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunger69 Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Nick: Sunger SID:139278 Ranga: Starszy DJ Przybliżona data odejścia: z 2/3mirchy temu Dowód na pobyt w radiu: Dalton pamięta Powód powrotu: comeback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 4 minuty temu, Sunger69 napisał: Nick: Sunger SID:139278 Ranga: Starszy DJ Przybliżona data odejścia: z 2/3mirchy temu Dowód na pobyt w radiu: Dalton pamięta Powód powrotu: comeback Panie Mr.Snacki w związku z pana bogatą przeszłością z odejściami, powrotami, Blikiem i innymi takimi ciekawostkami jak i długością pańskiego odejścia mogę zaproponować prezentera specjalistę. Jest impreza mr.snacki kręcą się tu fajne sraki. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 19 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2025 Nick: PatrykZYTRolnik SID: 135403 Ranga: nlody Prezenter Przybliżona data odejścia: 2 tydzien sierpnia chyba Dowód na pobyt w radiu: w odejściach jest Powód powrotu: zmiana lidera na lepszego a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 19 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2025 Nick: StiveX Sid: 143692 Ranga: Prezenter Przybliżona data odejścia: 2 miechy temu gdzieś Dowód na pobyt w radiu: pamiętają mnie Powód powrotu: zmiana lidera na lepszego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 19 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2025 6 minut temu, StiveX napisał: Nick: StiveX Sid: 143692 Ranga: Prezenter Przybliżona data odejścia: 2 miechy temu gdzieś Dowód na pobyt w radiu: pamiętają mnie Powód powrotu: zmiana lidera na lepszego Akceptuje Powrót Proponuje Rangę Młodszego Prezentera 🙂 Witam Z Powrotem ! Godzinę temu, PatrykZYouTube napisał: Nick: PatrykZYTRolnik SID: 135403 Ranga: nlody Prezenter Przybliżona data odejścia: 2 tydzien sierpnia chyba Dowód na pobyt w radiu: w odejściach jest Powód powrotu: zmiana lidera na lepszego a nie... Powrót Akceptuje Z racji iż Odszedłeś na randze Młodszego Prezentera więc otrzymujesz Akademika Witam z Powrotem 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 19 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2025 9 minut temu, Jaquin.4wB napisał: Nick Jaquin Sid: 137430 ranga: prezenter specjalny dowód na pobyt: znajo mńe powód powrotu: Sigma na liderce i zarzadzie Akceptuje Powrót Proponuje Rangę Prezentera Witam z Powrotem 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 1 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) Nick: Of_Dyzio SID: 107668 Ranga: młodszy prezenter Przybliżona data odejścia: 31 sierpnia 2025 Dowód na pobyt w radiu: Powód powrotu: Odszedlem z SAPD i jakos mam teraz wiecej czasu i chcial bym robic audycje dla ludzi [bede staral sie byc wiecej ] Edytowane 1 Października 2025 przez arturro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 20 godzin temu, arturro napisał: Nick: Of_Dyzio SID: 107668 Ranga: młodszy prezenter Przybliżona data odejścia: 31 sierpnia 2025 Dowód na pobyt w radiu: Powód powrotu: Odszedlem z SAPD i jakos mam teraz wiecej czasu i chcial bym robic audycje dla ludzi [bede staral sie byc wiecej ] Powrót Akceptuje Zapraszam na Dc w Celu kontaktu Witamy z Powrotem 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 Nick: LubieOgorki SID: 29623 Ranga: Prezes MultiFM Przybliżona data odejścia: Bodajże 2022 Dowód na pobyt w radiu: Myślę, że niepotrzebny Powód powrotu: Misja, oraz chęć powrotu na stare śmieci 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 2 godziny temu, LubieOgorki napisał: Nick: LubieOgorki SID: 29623 Ranga: Prezes MultiFM Przybliżona data odejścia: Bodajże 2022 Dowód na pobyt w radiu: Myślę, że niepotrzebny Powód powrotu: Misja, oraz chęć powrotu na stare śmieci 😄 Powrót Akceptuje Witamy spowrotem 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAN_ZELEK Opublikowano 12 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2025 Nick: PAN.ZELEK SID:89185 Ranga:prezenter Przybliżona data odejścia: zaraz po last zmianie lidera Dowód na pobyt w radiu: lider wie Powód powrotu: wrócił normalny lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 12 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2025 44 minuty temu, PAN_ZELEK napisał: Nick: PAN.ZELEK SID:89185 Ranga:prezenter Przybliżona data odejścia: zaraz po last zmianie lidera Dowód na pobyt w radiu: lider wie Powód powrotu: wrócił normalny lider akceptuje, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi