sebastianenriquealvarez Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Witajcie, Dzisiaj zdecydowałem się odejść z serwera.. planowałem to od jakiegoś czasu, nie byłem pewny czy to zrobić, jednakże po pewnym incydencie moja decyzja tylko się umocniła. Na serwerze łącznie przegrałem prawie 700 godzin, jak dla mnie zdobyłem zadowalający majątek i nic więcej mnie tutaj nie trzyma. Nowa praca, która po kilku godzinach robi się nudna, zbieranie prezentów, które są już tradycją itd. - może są to w pewnym sensie nowe rzeczy, ale po czasie bardzo monotonne. Zazdroszczę niektórym ludziom wytrwałości, gracie tutaj już tyle czasu i wam się nie nudzi, brawo dla Was. Czas zająć się czymś innym.. znalazłem sobie nowe zajęcie, na które zamierzam teraz poświęcić większość swojego czasu. Możliwe, że w niedalekiej przyszłości spotkamy się na jakimś serwerze i powspominamy stare, dobre czasy. Teraz, chciałbym oznaczyć parę osób: @Inder00 @xBartek. @idk - Dziękuję za wielokrotne szansy w administracji. Rozwijajcie serwer dalej, bo ma potencjał tylko trzeba przy nim przysiąść. @TwerkingMaster - Dzięki za motywację, wspólną rozgrywkę i fajnie spędzony czas. Jakby cię tu nie było, mnie pewnie też nie. @BarteQ - Obrażalski, dzięki za wspólny czas spędzony w SAPD, fajnie było. Kontakt jest 🙂 @MrKacpinPL - Również dzięki wielkie za czas w SAPD, rozmowy na chacie organizacyjnym. Kontakt był, będzie i zostanie! 🙂 @turbii oraz @Black* - Dzięki za szansę w SAPD, był to wspaniały czas 🙂 Rozwijajcie frakcję dalej, bo macie olbrzymią wiedzę na ten temat i potraficie reprezentować jej dobre imię! @Arhael - Sorry, że kradłem Ci rapsy. Teraz go root, raporty są Twoje 🙂 @Randy - "Randy, idź już spać może" ~Argen 2k19 - Lecisz po roota, powodzenia na serwerze! 🙂 @DeFazeR oraz reszta Twojej ekipy - Złapaliśmy razem fajny kontakt, wbiję do Was na dc pewnego razu pogadać 🙂 @Henek12 - Również to co Pan wyżej, złapany fajny kontakt 🙂 Powodzenia w rekrutacjach na supporta! @Smallspy. oraz @Lady4K - Powodzenia w administracji kobity! 🙂 Tyle z oznaczeń, jak kogoś pominąłem to przepraszam najmocniej! ❤️ Życzę każdemu z osobna powodzenia na serwerze, zbierajcie jak największe majątki i cieszcie się z rozgrywki 🙂 Jeśli ktoś chciałby ode mnie cokolwiek - #Argen1232 (mój discord, najszybsza forma nawiązania ze mną kontaktu)! Wbiję co jakiś czas, żeby sprawdzić co słychać. Do zobaczenia! 🙂 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 @Argen. będę tęsknił kolego 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xen. Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Żegnaj! Będzie nam cię brakowało 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henek12 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Bedzie mi cie brakowało na serverze i wspólnego odwalania 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 3maj sie mordko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 No ,pa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Zegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Bye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Eluwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saker Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 I kto mi teraz będzie dawał fixy 😞 [*] Wracaj ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZkurWI3T000R2010PL Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 😞 3maj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Trzymaj się Argenik! Może ktoś wyrówna wynik ;DD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 no a mnie to zapomniałeś bye ;ccc wruc jutjo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Siema! Ciekawe czy ktoś dorówna twojemu wynikowi na egzaminie 🤔 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Cześć, 3maj się, powodzenia w innych zajęciach ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezoGTWG Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Czołem! 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeFazeR Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Man DSC i ekipa czeka!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 3maj się @Argen. wracaj jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi