TwerkingMaster Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Witam wszystkich. Dziś nadszedł dzień, gdzie postanawiam odejść z serwera, rangi supporta oraz SAPD. Powód dlaczego odchodzę jest prosty, wróciłem na serwer jakiś czas temu, nie zdobyłem w tym czasie wiele lecz dobrze się bawiłem. Serwer od dłuższego czasu zaczął mi się przejadać, pojawiły się myśli o odejściu.. Myślałem, że to tylko takie krótkie zamysły, ale się myliłem. Każdy moment spędzony na serwerze wspominam dość zabawnie, nie powiem codziennie w jakiś sposób coś śmiesznego się wydarzyło! ^-^ Nie żałuję spędzonego czasu na serwerze. Dziękuję wszystkim, którzy grali, grają i z tej okazji, chciałbym oznaczyć troszkę osób poniżej! @Inder00 @xBartek. @idk - Cieszę się, że wciąż w jakiś sposób udzielacie się na serwerze, zmieniacie, dodajecie, ulepszacie go i gratuluję rocznicy serwera!@turbii oraz @Black* - Dziękuję wam za szansę w szeregach SAPD, rozwijajcie frakcję dalej i jak planujecie to najlepiej wszystkie na serwerze! @Argen. - Dzięki tobie znów pojawiłem się na serwerze, zachęciłeś mnie na dojście do administracji, wszystkie zabawne momenty na serwerze, wspólne odwalanie - gdzie dorzucam filmik oraz pare screenów z odwalania z tobą i innymi: https://imgur.com/a/JOQmOm9 @BarteQ - "Kurła, ale to drogie!" - Tego się nie zapomina, dzięki za wspólnie spędzony czas na służbie SAPD, kontakt jest więc git!@MrKacpinPL - Czemu ty taki jesteś?! Dzięki za wspólnie spędzony czas na serwerze, również służbie SAPD! Kontakt jest, daleko do siebie nie mamy ^-^@KraszeRs oraz @Dzwoneczek - Dzięki wielkie wam obu za sprzedanie mi dwóch Admirali, bardzo mi na nich zależało! @DeFazeR oraz cała ekipka - Dzięki wam, za wspólne G1 bo tam się spotykaliśmy zawsze! :D@Arhael - Wspólne robienie raportów sprawiało mi przyjemność :D Każda twoja przyśpiewka robiła mi dzień! Gratuluje Administratora i życzę powodzenia dalej!@Lady4K - Cześć wieczna supporterko! :D Miejmy nadzieję, że wreszcie pozbędziesz się supporta i pójdziesz wyżej! Dzięki za różne rozmowy, ja i tak będę mówić, że pomiędzy 60Hz, a 144Hz nie widać różnicy, haha!@NinjSS - Dzięki za spędzony czas na służbie, pośmianie się i różne! :D Jeżeli nie oznaczyłem kogoś, to przepraszam. Ale osoby które mają coś ze mną wspólnego to wiedzą! ^-^ Pozdro sześćset wszystkim! A może.. Nawet i do zobaczenia! ;) 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianenriquealvarez Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 No i wypierdalaj, kontakt od 2 lat niezmiennie zostaje! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Cześć 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 @TwerkingMaster kochany 😞 Żegnaj mam nadzieje że jeszcze kontakt zostanie jakiś albo coś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Zegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saker Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZkurWI3T000R2010PL Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 3maj sie ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKacpinPL Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Trzymaj się opierdalaczu wiadomo kontakt jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 ehh ta nasza rozmowa na dc XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezoGTWG Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Zeaganaaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Bai :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeFazeR Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 DSC czeka man zawsze wbijaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Żegnaj 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi