MI_REK Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Odchodzę. Turbii nie zachowałem się tak po prostu tylko specjalnie 😉 Miałem już i tak w planach odejście bo tak naprawdę nic się nie działo na serwerze. Community umiera i z dnia na dzień przychodzą jakieś... No. Na serwerze mam około 46k minutek więc trochę sporo. @Milczu zapomniałem cie dodać @turbii wale wiadro here @HuTa59 Pamiętam samce jako moja pierwszą frakcje 😜 @AdThree Dzk za sapdy @Black* Dzięki za wszystko mordo @idk Dzięki za szansę w administracji @NinjSS Ciebie to chyba nigdy nie zapomnę confidencie XD @Linke55 Graty zarządu teraz vlider czeka albo i wita stare progi 😉 @the_king97 Spoko jesteś @Kujukwangu rabarbar @Master_Cheff Do kiedyś mordo @holdfast @luftwaffe_ Bye holdsped @lucio Narka spoko byłeś holdsped V2 @Francik Też spoko jesteś, dzięki za psp @darkrider eloo @YomenikAlchemik o tobie nigdy nie zapomnę trzymaj się ❤️ @ClooudV o tobie też pamiętam @xBartek. Trzym się chudy byku @Randy pa pa @czits pamiętam ❤️ Pisane na szybciora jak kogoś nie było to sorry! Do nigdy! ❤️ a i dla niewidomych nazywam się Miłosz Edytowane 22 Listopada 2019 przez MI_REK 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 No szkoda miras że odchodzisz polubiłem cię ale wróć kiedyś będziemy czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YomenikAlchemik Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Szkoda że zapomniałeś. Ale tak czy inaczej siemano ! trzym sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Trzymaj się Miras powodzonka w twojej dalszej karierze w innych gierkach 💪🤙 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucio Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 ELO MIRAS😃 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Ty jesteś stary cnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saker Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 I kto teraz będzie pisał NA TAK pod pomysłami [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Też masz 12 lat myven XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Gdzie ja, trzymaj sie 3 sekundy i wracasz mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Żegnaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domciak69 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 3maj sie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Miras no co Ty ○3maj się○ Mam pamiątkę po tobie "kosiara" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_Cheff Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) mam pamiętną Audice, która będzie mi o tobie przypominać, mam nadzieję że jeszcze wrócisz 😢 Edytowane 20 Listopada 2019 przez Master_Cheff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Nie znałem Cię, ale z tego co czytałem to jesteś ogarnięty pomimo młodego wieku. Wróć kiedyś 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 50 minut temu, PLjohnnyGTR napisał: Miras no co Ty ○3maj się○ Mam pamiątkę po tobie "kosiara" Niech Ci służy 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 na początki spoko byłeś ale się zmieniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 2 godziny temu, Cannabis napisał: na początki spoko byłeś ale się zmieniłeś. No widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirag_tak Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Mirek moze byc tylko jeden (ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 młody 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @MI_REK (") 😭😭😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeS Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Siema mordo będzie ciebie brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi