Sztynksu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak na większość osób tak i na mnie nadszedł już czas. W pierwszej kolejności chcę podziękować @TOMEO @Adamiec @sch4b @Zodiak @Rozpacz @Narina @akradioelo @Borsuk321 oraz organizacji Cartel, to dzięki wam czas mijał mi szybko jak i pięknie, dziękuje także tobie @Inder00 oraz @idk za szansę w administracji. @Linke55 , @NinjSS , @turbii - to dzięki wam zacząłem tu grać, to wy mi daliście szanse w SAPD. @NeveR. - Dzięki za gierki w csa. @Lunek* kontakt na początku był lepszy, no lecz co mogę powiedzieć, cześć. @BeNiUUU - tylko korki, korki bohaterko XD @golemiarz @golem2115 - Dzięki za wspólną giereczke jak i pogaduszki na tsie. @Suvi , @Lady4K - Wam mogę podziękować za to iż jeśli potrzebowałem pomocy, dostawałem ją od was, dziękuje. @kalolek14 - dzięki za odwalanko. @krzywy - Kocham cię prosty! Twoje pozytywne zachowanie zawsze mnie bawiło, joł! Pamiętaj @Inder00 - Multi to za***isty projekt w który bardzo się wkręciłem, nie spie**ol tego doszczętnie. Powyżej są osoby które najbardziej mi zapadły w pamięć. Odchodzę ze względu iż na serwerze nic się nie dzieje, zaczyna być monotonność, obecnie moja gra na tym serwerze polegała tylko na wbijaniu raportów i przegrywaniu pieniędzy na kasynie. Jeśli miałem z kimś dobre kontakty a go nie oznaczyłem, najmocniej przepraszam. Nigdy o was nie zapomnę, multi w serduszku ❤️. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Sztynksu 6 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiefWioski Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 3maj sie mordoooo ❤️ BĘDĘ TĘSKNIŁ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narina Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 no co to ma być :(( 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 3się sztynksu mordeczko mam nadzieję że będziesz na ts wbijał jak co to kontakt jest scooby doo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Szkoda i kto teraz będzie akcje robił ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Komu naprawie zęby? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Żegnaj 😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 3maj sie 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nie odchodź 😀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozpacz Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Papa może jeszcze kiedyś się spotkamy na serwerze 😕 Trzymaj się JAGODA XD ! Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Rozpacz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalolek14 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 ale sztynx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Trzymaj się Sztynksu, wbijaj czasami na tska, trzeba rangę wbijać 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Trzymaj się mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 pa pa 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalolek14 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Czemu zapomniałes o @FerdekKiepski i @WITJA345 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Pa sztynksiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sch4b Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Do usłyszenia wariat! Kocham Cię ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Siemano mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Siemka 😘 dalej mi wisisz 50kk z IE XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_n00l Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Żegnaj 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poziomka19 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 No siemka siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 No to nara byqu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi