Pomarańcza. Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) Tak bez zbędnego pierdolenia @Inder00- my to jeszcze se pogramy w amonga @Mandarynka- dzięki za PSP i ogólnie trzeba na piwo iść @Smallspy.- pozdrów baksa @-M4ksiu-- lecisz po Vlidera @Mentorek- piz*a byłeś piz*a będziesz ale i tak spoko się rozmawiało @argo_ramiro- kontakt jest więc pogramy w coś @malpka- pipa jesteś i tyle @knapix- dziena za perma ale i tak kozak morda jesteś @NinjSS- powodzenia na liderce @darkrider- powiesz rabarbar? @Klaudiiia- FBI to Koksy @KrzysztoW- "ty kurwa ufo" @FilipQ- lecisz po zarząd PSP @Ju$tKruci- es degrad haha @Kapisz- mundury trzymamy się razem haha @Tredox- lecisz po zarząd serwera @Sebastos- nic nie zrobiłem z tą lawetą ale chciałem perma więc tak uznałem że mimo iż to nie ja to powiem że ja łatwo z Tobą es @MeFiuFiu- powiedzenia w SAPD @MajorSvchodolski- Lawety lubią pływać @BillyKid- pamiętaj że root jest twój kc Przperaazam jak kogoś nie wymieniłem ale zapamiętam was wszystkich❤ Edytowane 20 Września 2020 przez Pomarańcza. 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 2 minuty temu, BillyKid napisał: ale ze o mnie nie napisał :C NAURA ❤️ No jak nie jak tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Powodzenia trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 a ja :c 3maj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Naura nie będę tęsknić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 jeszcze cie znajde 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 1 minutę temu, Mandarynka napisał: Naura cj We bo zawitam do tego białego xd 1 minutę temu, Ju$tKruci napisał: jeszcze cie znajde Ok zapraszam czysta czy piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Żegnaj 🍻 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Pomarańcza. napisał: Ok zapraszam czysta czy piwo? tak zwany zestaw poprosze Edytowane 20 Września 2020 przez Ju$tKruci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 14 minut temu, Ju$tKruci napisał: tak zwany zestaw poprosze Ok czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Wkoncu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 nAURA KOX JESTEŚ NIE ZMIENIAJ SIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 1 godzinę temu, KQBA napisał: Ktory to raz? Ostatni i ciebie nie powinno to obcodzic 3 godziny temu, papcio napisał: Wkoncu XDD dalej mam nagranie jak normalnie jadę A od tak mi dajesz zpj więc nie skacz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 NO ELO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi